Hemmajobbarn med ömt hövve

14:49 2019-03-27

Hallå älskade

Igår efter min morgonträning fick jag en sånt jävla migränanfall med aura där jag tappar synen halvt och ser sicksackmönster följandes av en tung molande sinnessjuk huvudvärk. Riktigt mys. Men efter att ha drabbats några gånger så har jag numer bra medicingrejer hemma och vet typ vad det beror på (fysisk ansträngning+för lite vätska+ingen uppvärmning+stirra i stark sol efteråt). Så kände mig bättre hyfsat snabbt efter medicineringen och vila.

Idag däremot har huvudet känts lite som ett ömt blåmärke och jag försöker röra mig lite som en sengångare här hemma där jag ändå lyckats haft ett lyckat skypemöte och svarat på vartenda litet mejl. Och så har min goa deltidsassistent Niki haft sitt första möte med mig, men mer om henne få ni veta framöver.

Tittut från sengångarn som lagt upp sig lite tjusigt i sängen.

Sminkade mig med min nya rosalila dior-ögonskugga jag köpte i fredags. Min lavendelvurm verkar hålla i sig längre än beräknat med andra ord. Min kompis Linnea Holm i Toronto hatar min vurm för lila. Ska till Toronto genom ett samarbete i maj (mer om det framöver) och jävlar va jag ska tvinga på henne lavandelsmink.

Ja vi bör eventuellt tvätta fönstren. Men ville visa va fint väder det är här idag, hemskt att jag enbart njutit av det från inomhus :-))) Älskar förresten lampan som jag köpte från h&m home, men den verkar vara slut/borttagen?! Men den här var också fin.

Nä nu fick jag inomhusångest. Ska ta mig ut på en kvartings prommis.

Puss!

9 kommentarer | “Hemmajobbarn med ömt hövve”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. frida skriver:

    ok, vilken medicinering funkar för dig? för mig brukar det bli vanligt smärtstillande när aura-migränen slår till. så hämmande och jobbigt.

    1. Hanapee skriver:

      Zoom nässpray och stark naproxen <3

    2. E skriver:

      Hejar på Maxalt rapitab. Blir sjukt trött av den men då däckar man också som en gris och vaknar typ yr men i relativt gott skick. Smälter på tungan så plus poäng om sväljandet är svårt vid migrän alt. illamående

  2. Karin skriver:

    Brukar också få aura-synbortfalls-zickzazk, fast utan huvudvärk. Först så sällan att jag aldrig såg ett mönster (typ en gång var tredje år). Men sen blev jag gravid och fick aura typ 5 ggr under graviditeten så jag kopplade ihop det med hormoner. Jag får alltså typ preciiis innan mens/när mensen kommer. Men inte alltid. Dock skönt att veta så kan man liksom va lite beredd. + neurolog sa nyligen att man ABSOLUT inte ska äta hormonbaserade preventivmedel om man har auramigrän. Peace!

    1. Ebba skriver:

      Samma här! Eller jag har haft migrän med aura i omgångar sen jag fick mens. Nu på senare år tappar jag även talet och sluddrar vilket är sjukt obehagligt. MEN har också märkt ett samband både med ägglossning, mens och när jag var gravid. Kul med hormoner ❤️

  3. Martine skriver:

    Neglene dine! <3

  4. Carro skriver:

    Älskar lila <3 vilken Dior ögonskugga köpte du?

  5. Emma skriver:

    haha såg på wahlgrens värld (jaja) när pernilla ska demonstrera sin nya google home och frågar den ”vad är vårens färg?” och den ba ”LAVENDEL E HETT” tänkte på dina trendkänsliga spröt då :)))))

    1. Hanapee skriver:

      hahahha vet du! JAG tänkte också på det! puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg