GVFÖ e06: ”När Magnus blundar spelas syrsor”

10:21 2019-03-26

Fy fan va jobbigt avsnitt.

Igenkänningen i bråket var givetvs hög. Jag tycker Jannica var elak under bla leken. Kom ihåg att jag samtidigt tycker det när ni läser följande:

Jag förstår henne.

För den tv-bild som visas av Magnus går även mig på nerverna. Man FÅR vara en platt person med pinsamma svar i lekar som man själv inte förstår är just pinsamma. Man har intresse ”resa” och man gör en grej av att ”ligga ute på balkongen och tänka”. Man pussar sin tjej istället för att ställa henne frågor för man är så pass låst i hur man uppfattas eller för att man helt enkelt inte har kapaciteten till det.

Och det är fine! Man får vara så om man vill. MEN då hade jag önskat att man parades ihop med likasinnad tjej. För dom finns ju också. Jannica däremot är allt annat än platt och därför förstår jag hennes besvikelse över att ha blivit ihopparad med en kille som Magnus. En typisk ”bra kille” som är nöjd över mycket av det han säger.

Hahaha jag DOG förresten när han sa ”folk har försökt fått mig upprörd förut och det har inte funkat” *blundar* *syrsor spelas i huvet*.

Jag funderar om det är för att Magnus faktiskt inte har saker att säga som han blundar? Då kan han liksom luras att han är en *tänkare* och att det händer saker i hövvet när det egentligen kanske är små syrsor som spelas  huvet. Surr surr.

Så återigen; jag förstår elaka Jannica. Att vara instängd i en stuga med andra matchningar som uppenbarligen är ”bättre” plus bli packad ovanpå detta, ja alltså, konflikten är ju ett faktum. Och AJ på Jannicas skam och dåliga samvete dagen efter. Men det var fint av Magnus att förlåta, även om de kanske inte hade exakt lika bild om vad som hände. Han är ju inte ond såklart, matchningen är bara fel.

Apropå nöjd. Låt oss gå vidare till nästa par.

Dom här två då.

Vi har alla varit där. Vi har nån gång varit paret på parmiddagen som tittar på när andra bråkar och då på vägen hem säger saker som ”oj jag skulle aldrig hålla på som dom” osv.

Men att se det i tv är riktigt plågsamt. För första gången under seriens gång störde jag mig på vår soliga disneyprinsessas Miahs nöjdhet och liksom ”spelade förvåning” över dom andra paren. Att hon efter 14 dagar ihop med en kille säger att deras största problem är ”att hitta ett gemensamt hus”. Äe. Och att hon i bilen bah ”jag kommer aldrig umgås med Jannica och Magnus”. Kändes oempatiskt :-( Men jag kanske känner så pga ”je suis Jannica”.

Och så Niclas då, när han skulle prata om ”hur viktigt sex är i relationen” och citerade världens mest kända citat om att: ”Om inte sexet funkar är det 90% av förhållandet, om det funkar är det 10%”

Kände lite oväntat att jag inte ville höra ett ORD om sex från honom. Mår psykiskt dåligt av det och jag kan inte sätta fingret på varför. Kanske för att det äckligaste jag vet överlag är män som har ”sex” som intresse. Och kommer då osökt in på en annan man:

Hahahaahahaha

Jag orkar inte skriva så mycket om det här.

Mer än att Daniel är så nästan roligt clueless. ”Jag och Malin tog med oss lite spel” eller ”det är logistiken som är vårt enda problem”. 1. DU tog med dig ett penisspel (och ok det där kortspelet var väl bådas) 2. Era problem är mycket större är det logistiska.

Men Malin är fortsatt underbar. Tar socialt ansvar under middagen och är allmänt supermogen, trevlig och vettig. Ber till gud att hennes framtida man tittar på serien och hör av sig.

 

OBS en brasklapp; vi får komma ihåg att det här är vinklade tv-bilder av mångfacetterade människor. 

57 kommentarer | “GVFÖ e06: ”När Magnus blundar spelas syrsor””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Fanny skriver:

  Men ja! Äntligen någon mer som _stör sig_ på Mihas (och även Niclas?) nöjdhet.
  Blev orimligt provocerad av hur de såg det som en *vinst*, att de framstod som det mest ”lyckade” paret.
  Detta stärktes ju av att de redan nämnde något om just ”tävling” och huruvida de andra paren hade det lika braaa som dem, redan innan parhelgen.
  Och hur Miha stolt menar på att deras enda problem i relationen handlar om huruvida de ska skaffa barn eller hus först, typ.
  Ni har känt varandra i, vadå, typ två veckor?!
  Sen att de tror att en relation bara leendes ska dansa på i all sin enkelhet utan några som helst konflikter, någonsin..
  Blev också SUR när de efteråt kände hur deras relation ”blivit stärkt tack vare att de andra parens relationer var så dåliga” typ, och hur de aaaldrig skulle kunna umgås med Jannica.
  Klarar ej aaaav det där beteendet.

 2. Hanna skriver:

  Guuuuueee så mkt känslor under detta avsnitt!!!!! Kände mig mest….arg? Störde mig som fan på Miah, hahhaha ”vårt enda problem är ifall vi kommer hinna köpa hus innan vi skaffar barn” URSÄKTA. Ni har känt varandra i typ två timmar och är fortf i smekmånadsfasen (eftersom de är det enda paret med en bra matchning). Ja Jannica var vidrig, men jag hade antagligen betett mig på samma sätt eftersom Magnus verkar ha noll känslor inom sig pga allt e så braaa jag vill bara lukta på blommooooor med stängda ögooooon. Hahahah och Daniel, wow, noll självinsikt:/// Hur kan en misstolka signaler så mkt som han gör? Tycker nästan lite synd om honom. Den enda rimliga i detta program är Malin, världen behöver fler som henne.

 3. Ellinor skriver:

  Gud jag fick sån ångest under detta avsnitt över hur gråa och tråkiga det *fantastiska paret* är och tyckte det kändes lite UPPFRISKANDE med ett bråk! Ska ringa upp min kille och bråka med honom nu ögonblickligen

 4. Sophie skriver:

  Kan relatera så till Jannica och Magnus bråk, förstår bådas sidor, dom är ju helt enkelt så olika! Magnus verkar trivas med en mer eldig person som visar känslor och tar mer socialt ansvar, medan Jannica inte verkar trivas lika bra i den rollfördelningen. Jag tror dock att Magnus har mer inom sig som han inte visar… Hoppas det iaf
  ! Han behöver kanske bli omruskad och leva med en sån person för att själv krypa ut skalet. Eller så behöver han som du skriver en lika ”platt” person. Spännande hur som helst! Haha håller så med om det störiga med Miah och Niclas, men samtidigt var det ju upplagt för att jämföra sig med de andra paren, men d behövde de ju inte uttrycka på det sättet..

 5. Erika skriver:

  Är som mina ord! Tycker exakt samma om dessa personer!!! Jag kan relatera så starkt till Jannica och sörjer lite av att hon framställs som en bov när hon eg är frustrerad. Haha hans tafatta pussar varje gång de diskuterar sina olika tankar är så sjuka att jag får panik. Nej nej nej. Aldrig sett denna serie förr, är helt betagen och skrämd på samma gång. Att det inte hade gått om Miha inte släppt till första kvällen………. Nej. Kan inte sammanfatta mina tankar, puss o Hej!

  1. Em skriver:

   Fast det där med att släppa till på första kvällen stämmer ju inte. Han sa ju att om de inte hade haft sex så här långt in i programmet så skulle han tyckt att det skulle varit problematiskt. Ganska stor skillnad tycker i alla fall jag.

   1. Erika skriver:

    Blev tvungen att kolla om den sekvensen och du har rätt. Jag tolkade den först som att ”om det inte hade hänt (bröllopsnatten) hade det varit tack och godnatt” vilket fick mig att äcklas av honom. Men fattar nu att han menar under den tid de dateat! Mer rimligt, är dock fortfarande inget fan av deras relation, men tur för dem om det passar båda två :-)

  2. Så arg skriver:

   Tyckte det var fruktansvärt sagt. Om Miha sett det nu är hon nog både ledsen och äcklad, minns inte ordvalet exakt men typ ”om vi inte hade gjort det än (på vadå, två veckor!?) så hade det varit tack och hej!” ….. Vem sjutton säger så? Fullkomligt vidrigt! Fick en klump i magen.

   Vem tror han att han är!? Han var med största sannolikhet oskuld innan han träffade Miha.

   1. Så arg skriver:

    VARFÖR HÅLLER INGEN MED MIG? SKULLE INTE NI BLIVIT ASLEDSNA? :/ Det handlar om två veckor, inte två år…

    1. v skriver:

     Jag håller med!!!!!! Blev superilla till mods :/

     1. Så arg skriver:

      Jaa, tack! Tänkte väl att det inte kan vara bara jag som var ”överkänslig”.

      Känns ju inte direkt som en jättetrygg och fin grund att bygga en relation eller ett äktenskap på, hade känt sådant otroligt äckel mot honom om jag var Miha. Jag menar, om han inte hade fått tömma påsen i henne inom två veckor så hade det varit godnatt…. Jag hade inte direkt känt mig uppskattad för min person om någon som skulle föreställa att vara en potentiell partner hade sagt så. Man känner ju sig inte direkt värdefull för den andra parten.. :/ Är så ledsen för mihas skull. Jag hade aldrig sett min partner på samma sätt igen om jag hade fått veta att han sagt så mig. Hade dumpat om jag inte fått ligga inom 2 veckor. Fy alltså. Kan inte komma över det. Mihas redan skeptiska pappa kan inte vara så nöjd över den kommentaren.

 6. Hanna skriver:

  Asså jaaaaa Miha och Niclas var så otroligt störiga genom typ hela avsnittet. Och jag förstår ärligt talat inte vad deras kemi består i? De konversationer man fått se är ju otroligt platta. Tyckte också synd om Daniel när killarna satt och pratade sex, märktes så tydligt att han och Malin inte kommit riktigt lika långt och att han tyckte det va jobbigt :( obs att Malin såklart inte har någon skyldighet att ligga med honom men fattar ju att han blir lite stressad. Också: kände lika delar sympati och frustration gentemot Jannica. Kändes så real när hon pratade om att hon ”borde” vara kär i Magnus för att han är så himla bra etc etc och hon ba MEN TÄNK PÅ MIG </3

  Älskar dina recensioner!!!

  1. Linda skriver:

   Håller helt med om Miha och Niclas! De pratar så mycket om att det känns bra mellan dem, men känner mest ???? Man har ju inte fått se någon kemi mellan dem alls, känns bara som att de har bestämt sig för att det ska funka.

 7. Hannah skriver:

  OMFG DENNA ÄR SÅ GENIALISKT DU HAR SÅ RÄTT. Hälsar tre personer som delar din åsikt x 1000

 8. Therese skriver:

  Inte relaterat till GVFÖ, MEN ändå en SÅ VIKTIG FRÅGA: Master, jag vill ha dina bästa tips på vårjackor?!? Vill ha något som passar till både klänning, byxor, tight, fladdrigt och så vidare.

 9. Irma skriver:

  Men alltså en grej jag verkligen tänkte på under bråket är ju att Jannica VERKLIGEN verkar ha hört fel när hon och Magnus var och ”pratade ut”??? Magnus får frågan ”är du tillrättalagd?” och han ba ”NEJ det skulle jag verkligen inte säga men jag tänker efter innan jag svarar” och nu mitt i bråket så refererar J tillbaka till det mötet och ba ”men du sa ju uttryckligen att du modifierar dina svar?!?!?!” so sad </3

  1. Hanapee skriver:

   AJ. Ja jag tänkte också på det :-/

 10. S skriver:

  Agree!! Håller med i det mesta och full förståelse för Jannica absolut men inte för att Magnus är platt!! Han har ett annat sätt att kommunicera på(köpa hennes favoritblommor etc) och kanske vill han säga ”rätt” saker för att bli omtyckt. Likväl som Jannica ska bli accepterad för hur hon är ska väl han få bli det. Att vara verbal är väl inte hans starka sida. Hennes självkänsla verkar va lite trasig och då kan det lätt bli att en tar ut det på den personen som inte kan bekräfta en på det sätt en vill.

  1. E skriver:

   TACK för att du skrev allt jag tänkte!! Han är inte platt! Han kommunicerar vara på ett helt annat sätt än Jannica (och hanna(?)) och det måste ju också få vara okej.

  2. Hanapee skriver:

   Men det han lyckas kommunicera är… platt OBS enligt vad JAG (och uppenbarligen Jannica) tycker gör en människa intelligent/kul. Och det är som sagt fine att va olika. Han behöver bara en likasinnad <3

  3. anna skriver:

   Tänker att personer i olika utsträckning känner sig bekväma i olika sociala konstellationer, eller behöver olika tid för att sänka garden, och att vissa därför kan framstå som ”platta”. Kan det handla mer om det än att Magnus skulle _vara_ en platt person? Tänkte iaf på det när Magnus sa att det låser sig för honom när han är med Jannica, vilket jag tolkar som att han typ inte kan slappna av? Med det sagt förstår jag verkligen Jannicas frustration! I grunden handlar det väl om att deras dynamik och att de verkar ta fram varandras dåliga sidor.

   1. Hanapee skriver:

    Sant!

    1. Ja, detta! skriver:

     Ja men detta! Jag kan typ vara världens skönaste, härligaste, gladaste och varmaste person (hehe 💁), om jag pratar mer ”rätt” människa. Alltså någon jag klickar med. Kan vara kassörskan på Ica eller indiern som kommer med pizzabudet likaväl som med mina närmsta vänner, men i vissa typer av personligheters sällskap blir jag typ denna gubbe: 😑. De tar fram exakt NOLL hos mig. Blir typ omöjligt att umgås, skoja eller konversera på ett vettigt sätt, för det känns som att man talar två olika språk. Det slutar med några stela artighetsfraser och saker som man annars tänker/känner/normalt skulle svara på frågor bara försvinner från huvudet och man blir typ ett blankt papper som krystat klämmer ur sig: ”mhmmmm, kul 😑”. Jag är väldigt glad att jag inte behövt gifta mig med en sådan människa…

 11. Kristin skriver:

  Håller inte med! Jannika är otrevlig och elak och om hon ser ned på Magnus borde hon avsluta alltihop. Det är psykisk misshandel att behöva umgås med någon som föraktar en. Det är inge fel på Magnus! Han är trevlig. Och det är tillräckligt. Malin ÄLSKADE penisspelet. Att skratta ihop med sin partner är underbart. Jag tror att det kan funka för Malin och Niclas pga att de har så sjukt kul ihop! I alla fall för mig är det det viktigaste i en relation. Malin är helt underbar och det är Nicklas också. Han ser bra ut, är mjuk och fin, rolig men samtidigt manlig med cool bil och snickaryrke! Jag hoppas verkligen på dem!

  Är sååå tacksam över att du skriver om gvfö. Mitt favvoprogram!

  1. Hanna skriver:

   Hoho är det Daniel som skriver?

   1. Hanapee skriver:

    hahahah tänkte också på det

  2. Anna skriver:

   Håller med! Är lite samma typ av person. Med rätt typ av människa blir mig själv i min person. Med folk med starka personligheter (som f ö är typ alla av mina vänner) tar det tid innan jag blir bekväm i min knäppa personlighet. Förstår honom HELT

 12. Hanna skriver:

  Älskar dina recensioner!! Parisa och Brita diskuterar programmet i avsnitt 14 av deras podd, så himla bra och genomtänka tankar, tips!!!!

  1. Maja skriver:

   Sidospår, men på tal om Parisa. Jag är typ *förförd* av hennes röst. Så otroligt behaglig att lyssna på! Och på tal om GVFÖ måste jag se ikapp ALLA avsnitt genast. Legendariskt program

 13. frida skriver:

  Jag kan ha fel, men jag fick lite känslan när grabbarna hade sitt snack, att Daniel kanske inte ville säga mer än att problemen var logistiska för att inte lämna ut Malin. Malin – den modigaste kvinnan i universum!

  1. Amelie skriver:

   Det tror jag också! Kändes lite väl out of character.

  2. Snna skriver:

   Ja, exakt! Tror Daniel är mycket medveten om deras problem men inte vill att de två killarna skulle få veta allt om det. Känns ju sådär att diskutera med två ungtuppar som tycker sex är 90% av förhållandet :-)

  3. Hanna skriver:

   Jaaaa? Skulle lätt kunna vara så, för att verken Daniel eller Malin verkade ställa upp på att göra en synk där de stod och analyserade Magnus och Jannikas tjafs och kemi? Tänkte på det att de stod där i ladan eller vad det var och tyckte en massa om de andra. Det gjordr inte Daniel och Malin och därav kanske det stämmer bra att han inte ville lämna ut Malin ( eller sig själv) och deras relation. FÖ ÄLSKAR MAN DETTA HP, HALVA PROGRAMMET JÖ

 14. Ida skriver:

  Magnus är tråkig och de är en jättedålig matchning, bla bla men Jannica är ELAK. Herregud, är inte okej att hacka på någon på det sättet, då tackar man för sig och går vidare.

  Niclas och Miha, ja, de har man ju sett otalet exempel på i sin närhet. Livet och förhållanden behandlade som projekt. Tror säkerligen att de kommer att funka och att de själva ör lyckliga, men jag får personligen panik.

  I början hade jag rätt ont i magen för Malins skull, men nu har hon roligt, så glad för hennes skull. Dock kommer de inte att hålla, men vem tror det :)

 15. Essi skriver:

  Lever för de här recensionerna!

  Men är det bara jag som är nyfiken på vad fan som egentligen hände på Mihas dejt med Magnus i gamla stan?
  Han som är så himla ”mån om andras känslor” och gör allt för att inte trampa på tårna är alltså en tvättäkta ghostare? 🤔

 16. Aina skriver:

  Nää, denna gång känns det faktiskt olustigt. Vi glömmer väl inte att detta är tv och att saker naturligtvis har vinklats för att göra just tv? Be nice!

  1. Hanapee skriver:

   Vet du, kände lite samma! Ändrade inlägget lite så det skulle vara snällare. Är ju trots allt VINLKLADE tv-bilder.

 17. L skriver:

  Håller inte alls med i denna recension, haha! Jag tål inte Jannica. Hon går mig på nerverna och är så osympatisk och enerverande. Blir samtidigt ledsen att hon verkar ha så dålig självkänsla och hon har säkert upplevt några dåliga relationer utan tillit. Håller med att Magnus kan vara väldigt speciell han också men han är så sjukt tolerant och vänlig i alla lägen att jag ändå tycker det väger upp. Jannica och Magnus relation känns lite som Marcus och Erica i PH – destruktiv och full av missförstånd.

  1. Rebecca skriver:

   Haha men jaa, håller verkligen med! Tyckte att det var PH-nivå på det bråket av Jannica!

   1. Rebecca skriver:

    Och förresten, vem skulle hinna tänka ut någon fråga (än mindre hinna ställa den) när en blir intervjuad med tusen följdfrågor? Och inte konstigt att han svarar platt och tråkigt, tycker frågorna ju är lika ointressanta och klyschiga som svaren

    1. Hanapee skriver:

     Ja vad jobbigt det måste vara med en person som är intresserad av en :-)

     1. Näe skriver:

      Jannica känns inte genuint intresserad i sina frågor, hon spottar ut krystade standardfrågor för att make a statement. Ställer abrupta följdfrågor för att ”sätta dit” honom.. fattar varför, absolut, förstår frustrationen, men är inte så konstigt om han blir rätt ställd och obekväm och får svårt att finna sina genuina känslor och tankar och formulera dem på ett naturligt sätt heller. De klickar ju helt enkelt inte.

      1. Hanapee skriver:

 18. Johanna skriver:

  Längtat efter detta forum!!!!
  Mina tankar:

  Miha och Niclas: Fick en obehaglig smak i munnen av Niclas som ska malla sig över att de ”kommit längst” och kommentaren efter bråket på kvällen typ ”det var ju synd för dom”. OSYMPATISK?? Ser en överlägsenhet-tendens som jag fan inte hoppas drabbar Miha. Gött att Miha sa till att det inte är en tävling.

  Jannica och Magnus: GIVETVIS inte jättelyckat av Jannica att gå igång på alla cylindrar men samtidigt: vad har hon för val? Ska dom bara glida på i nån trist müslifrukost-leverne med ytliga samtalsämnen om vad Magnus har för hobbies typ. Och sen efteråt när han fortsätter ba ”jag blir bara förbannad när jag själv väljer det”, JA MEN VÄLJ ATT VISA NÅT DÅ. Och så ska Jannica återigen ”tystna” för att hon ”gjort fel” och Magnus är så ”fin som förlåter så snabbt” och ”ändrar inte sitt första intryck”. Kanske är för du inte TAGIT IN NÅGONTING NYTT OM JANNICA SEN DET FÖRSTA INTRYCKET?

  Malin och Daniel: alltså….. Jag tycker Daniel som är så ”djup” borde inse att det inte är läge att dra fram en skojig penis-lek när läget är som det är. Hoppas han får tid för reflektion i nästa mansgrupp och inser att det är dags att tona ner sjal-hänget och snoppspelen.

 19. Marlene skriver:

  Skrek YEESSS rakt ut när jag såg att du släppt ny recension!
  Vill egentligen bara inflika att min tolkning av Magnus blundande är för att han egentligen är rätt blyg? Blir man besvärad och känner att man vill tänka efter blundar man eller kanske tittar åt sidan för att få distans eller är det bara jag? :)

 20. Ida skriver:

  SPOILER!!!!!!!! (Typ?)

  Först: tack för en utmärkt recension som vanligt Hanna, älskar att läsa dem??

  Jag kanske är lite elak nu men känner verkligen ett starkt behov av att berätta detta………. jag såg Daniel gå in ensam på Under Bron(!!!) för ett par helger sen och sedan bete sig något så vedervärdigt sliskigt mot tjejer. Vi snackar bland annat luftJUCK mot rumpor. Jag tappade hakan, även om man kanske ej borde förvånas allt för mycket efter detta avsnitt. Fylldes dock ändå av något ofattbart mörker efter att ha fått se detta………….

  Ok har redan dåligt samvete över denna kommentar…… Hanna var min moraliska kompass och ta bort kommentaren om den är för elak :(

  1. Hanna skriver:

   Haha Ida! Otroligt mörkt, men inte omoraliskt. Var i världen skulle man kunna dela en sån upplevelse om inte i bästa hanapee-kommentarsfältet <3 Är inte förvånad dock. Penisspelet avslöjade honom.

 21. Allis skriver:

  I love u men hon heter MIHA, inte Miah

  1. Hanapee skriver:

   oups

 22. Maja skriver:

  Okej wow wow wow wow. Har ännu inte sett bråkavsnittet, så mina tankar kanske ändras därefter MEN – je suis Jannica också! Och jag känner: e d så fel? Det är en hyfsat jobbig situation att hela tiden sakna den verbala kommunikationen ifrån en partner. Och då menar jag inte utbyte av artighetsfraser eller floskelsvar, utan den ärliga, djupare kommunikationen. Vad drömmer du om? Vad tänker du på? Hur kände du då? …… Herregud dela med dig av nått mänskligt!!! skriker jag i min kudde när jag tittar på avsnitten.

  För en verbal människa blir det ytligt och platt att aldrig få en enda fråga, eller att aldrig diskutera något på ett djupare plan. I know, because I’m HER!!!

 23. Frida skriver:

  Master!!! Vi BEHÖVER recensioner av Robinson. Snälla förklara Carl-Stefans beteende.

  1. Hanapee skriver:

   Inte sett EN RUTA

 24. Lisa skriver:

  Usch, jag mår så dåligt av att titta på detta eftersom jag känner igen mig SÅ mycket i Jannica och inser att min man ÄR typ Magnus (minus blundandet). Har ju såklart förstått detta tidigare men inte sett det såhär tydligt. Vad ska man göra?

 25. Lisa skriver:

  Jaaa och Miha somt tror att de är sinnesbilden av det perfekta paret och alla andra jämför sig med dem och mår dåligt? Så jävla själv god jag pallar inte. Och jag pallar inte heller hennes superkorta shorts.

 26. B skriver:

  Alltså jag skrattade HÖGT av den här resumén. Du är bäst!

 27. anna skriver:

  känner också igen mig såå mycket i jannica, herregud kan du hanna snälla berätta vad de sagt i terapin vad ska man göraaaa??? behöver ärligt relationstips alla mina vänner är så himla härliga mot sina partners jämt kan absolut ej relatera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla