Märkligt samtal

21:40 2019-03-13

Hade nyss ett bisarrt samtal med min brorsa och pappa.

Ringde till pappas mobil och hörde han svara, frågade typ vad han gjorde och han hann svara men sen blev det tyst och då hörde jag min brorsa började säga ”hallå?” och jag slungades tillbaka 15 år i tiden då vi hade hemtelefon och någon lyfte luren. Men nu var det ju en mobil jag hade ringt?

Jag frågar min bror vad som händer och han bah ”va? du ringde pappas mobil och jag svarade? Han är ute och skottar snö” och jag trodde jag hamnat i en psykos som trodde att brorsans röst var farsans. Sen plötsligt hör jag pappas röst igen säga ”jamen du kan vi prata sen?” klipp till min brors röst som bah ”ska jag be han ringa?”.

Där nånstans trodde jag för en sekund att min tid var förbi. Att jag officiellt hade tappat det.

Men så visade det sig efter ytterligare några sekunder att pappas mobil låg inne i huset (där min brorsa var och hälsade på) och att pappa hade sin blue tooooooooth på sig i sin traktor. Så liksom skiftade samtalet mellan dem.

Åh åh ja ja! Dagens teknik! Otroligt va! Den kan verkligen spela en ett spratt!

……..

Jaha, idag då? Jo jag har bland annat tagit upp denna grej:

Yogan. Har yogat 20 min igår och 28 min idag (självklart med Yoga with Adriene) och har redan ont i små konstiga muskler jag inte annars använder. Fan va gött det är att va tillbaka på mattan!

HAHHAHAHAHHAHAHHAHA

”tillbaka på mattan”

Herregud. Vad BLEV det här för märkligt blogginlägg?

Kan uppenbarligen inte skriva ett ord till för att jag är så pinsam.

hejdå älsklingar

 

14 kommentarer | “Märkligt samtal”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sara skriver:

  Uuunderbart inlägg ju Hanna, bloggen e verkligen på topp! Slukar alla sånna här små berättelser från dina dagar och mår gott. Hör din röst som om det var något i podden (som jag lyssnat på dagligen i massa år) haha ja jag kan ju uppenbarligen inte kommentera heller för att jag är så pinsam. Men du e bäst master!

 2. Sara skriver:

  Älskar detta inlägg!

 3. Marte skriver:

  Jag också!

 4. Anna skriver:

  Hahah älskar inlägget!!
  Lyssnar alltid på din och Martins otroligt härliga podd. I ett avsnitt pratar ni en annan podd two of a kind (tjatsex) de har nu släppt en ny podd där det tar upp detta. Skulle vara intressant att höra dina tankar om det avsnittet!
  Kramar

 5. Sofia skriver:

  Hahahhaa nej TOPPENinlägg ju! Älskar oklarheten! Och kom på mig själv med att tänka ”herregud vilken talang du e som lyckas återberätta en sån händelse så att man preciiis förstår hur du menar! själv hade man ju ba heeeelt snurrat in sig å ingen hade fattat någonting”

 6. Alma skriver:

  Håller med, KUL inlägg!!!

 7. Matilda skriver:

  Haha håller med Sofia, älskar oklarheten! Men blev helt fast i berättelsen och undrade vad som skulle hända härnäst. Ha en bästbäst fredag!!

 8. Sofia skriver:

  Utan dig hade jag inte vetat vem Adriene är! Och i onsdags förra veckan hände det, körde mitt första hemmapass. Nu är jag besatt, yogar flera gånger om dagen haha. Får se hur länge det håller i sig!

  1. Hanapee skriver:

   FAN va kul

 9. Astrid skriver:

  ett jävla king inlägg

 10. Julia skriver:

  så jäkla gos är du. fantastiskt inlägg

 11. Matilda skriver:

  Vars kommer din yogamatta ifrån? Väldigt snygg!!

 12. Martina skriver:

  Hanna du är min Master 4-eva! Tänk hur underbart om vi hade kunnat få en sån där klistermärkes ark från Frida och okej med massa små runtor med ”master 4-eva”, ”amöbor” etc?!?!?!?

 13. felicia skriver:

  Hallå hanna jag tycker att det här med att du har gått från att vara fast anställd till att vara din egen har fått ALLDELES för lite space in din bloggy! Borde väl varit lite livsomvälvande för dig? Eller?? Kan du inte skriva lite om ditt liv nu jämfört med förut plzzz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla