Hur vill jag klä mig i vår?

13:23 2019-03-14

S: Jaa kul med din bloggpepp <333 Kan inte du snääällla skriva lite om fina (vår)kläder, tips på vad en ska ha på sig kanske?? Hur vill du klä dig i vår? Jag är så less på mina kläder och vill ha inspo för hur jag ska se ut någon gång i en fantasiframtid där jag har råd att köpa en ny garderob eller ngt

Hanna svarar: Hej gulle S! Är också så SUGEN på vår, nästan mest modemässigt faktiskt? Så den här frågan passade Päschon utmärkt *gnuggar händerna*. Med tanke på ”varsam konsumtion” så tänker jag att man SJÄLVKLART inte behöver slänga sin gamla garderob och köpa bara massa nytt – men det fattar ju ni vuxna tänkande människor såklart.

Kort och gott tänker jag min klädvår såhhär: *70-tal goes 2019*. Jag vill ha höga raka jeans, håraccessoarer, scarfs, stövlar, blanka bruna loafers, sneakers (låga converse bla), overaller och luftiga urringade t-shirtar/blanka skjortor instoppat. Och så roliga plastiga örhängen. Eller massa silversmycken.

Det här modet kan du ju med lätthet köpa vintage! Och kanske rent av har vissa av plaggen i garderoben? Och så kanske *toppa* med nåt som finns i butik NU? Här är några nya grejer som finns nu om jag tyckte passade p e r f e k t in på min vårstil 2019.

 

1. Vaaaaarför har vi inte burit sånna här jeans från födseln??? Förlåt men tänker aldrig ta på mig ett par *stuprör* igen (förrän det blir på modet 2025). Tycker Monki har otroligt många fina jeansmodeller nu. Halvhöga, raka, bra tvättar etc. Perfekt att matcha med snygga sneakers OBS kanske inte vans i vår igen, vi går tillbaka till våra gamla upputsade converse va? Ja jag tror det.

2. Tycker den här tidigare hatade mörkmörka jeansfärgen HAR något, nåt väldigt 1970 goes 2019 över sig? Från upphottade GANT. Matchar givetvis med vit t-shirt med liten polokrage, utsläppt självfall i hår, färgglada läppar och gråblå låga converse *omgivningen svimmar*.

3. Va fan! Hittade nu den perfekta tröjan att matcha jeansen med! Också GANT.

4. Tycker vi ska fortsätta med dem här otroliga diademhårbanden. I ärligetens namn förstår jag faktiskt inte en enda långhårig person som inte äger ett sånt här? Rena dumeter! Skaffa ett bara? Användningsområdet när det kommer till otvättat hår är oändligt. Det här kommer från Glitter och har så sjukt lyxig blåfärg.

5. Jag äger ju ”som bekant” (för vissa av er iaf?) ett par otroliga vita höga stövlar från Mango. Sen mitt köp är jag ständigt på jakt efter set att matcha stövlarna med. Skrek till när jag hittade det här på Gina Tricot. Tror på riktgt det här settet ihop med stövlarna kommer bli vårens ”gå ut på stan för ett(fyra) glas”-outfit. Fint med polo under sådär också.

6. IIiiiiih. Silkig lyxig t-shirt i vårens färg från Filippa K. En sån som stannar i garderoben i 25 år framöver. Ner i höga jeansen med den, bra tunn bh under, lite silversmycken på det och plötsligt så är jag supersexulisous (ett ord jag uppfann nu!!!).

7. Hittade den här på Stories som kanske kan funka som ett litet billigare alternativ mot Filippa K-tröjan? Fint utan bh under. Låta tissarna hänga fritt. Dingla och studsa. JA KANSKE LÄTT FÖR DEN HÄR LELLE B-KUPAN ATT SÄGA men fan va snyggt det är med riktigt stora tissar som hänger fritt! Men kanske oskönt, vad vet jag :-)))))))

8. Har vi släppt overallerna? Svaret är nej. Min beiga från h&m verkar inte finnas kvar men jag gillade verkligen den här på Stories. Ett tips till alla som känner sig sugen på att tillverka en overall: GÖR LÅNGA BEN. Vill inte se en enda overall med korta ben, hör ni det!!!!

9. Jacka då? Ja krångla icke till det Hanna! Säger jag till mig själv alltså. Jag vill ha en trenchcoat och den här från H&M var perfekt i längd och färg.

10. Undra om min bff Joanna blir sur för att jag tipsar om ”hennes” väska från ATP nu? Må så vara. Det är den snyggaste jag sett och ett hett tips är att leta begagnat. Kul historia om Johannas väska är att hon köpte den second hand av en kvinnoorganisation som fått den av Hedda Stiernstedt.

 

(ALLA produkter är valda av mig, men vissa av länkarna är affiliatelänkar genom APPRL).

13 kommentarer | “Hur vill jag klä mig i vår?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Rasha skriver:

  Första jeansbilden är OTEROLIG.

 2. Vera skriver:

  Dina stiltips är GULD!! Vill ju ha allt på listan, du klär dig så snyggt verkligen!

 3. Ammi skriver:

  Hihi vad ni alla får kämpa med att skriva så PK det bara går för att ingen ska bli… sur? Tack för rolig och bra inspo 🙏

  1. Hanapee skriver:

   Ja det är riktigt tuffa tider nu för oss influencers

 4. L skriver:

  Alltså det kanske bara är mitt huvud det är fel på men kan omöjligt ha såna där diadem-hårband!! Får ont bakom öronen något så jävulskt. Så jäkla tråkigt pga får fett hår två timmar efter dusch :))))

  1. Tess skriver:

   Hahah tänkte precis skriva exakt samma kommentar som du! Vi måste ha för stora huvuden eller nåt :(

 5. N skriver:

  Toppenbra inlägg as usual.

 6. S skriver:

  Master tipsa oss om vårskor! Sneakers!

 7. Elsa skriver:

  jeansen på första bilden ser peeerfekta ut!

  just det, en gång på insta stories visade du upp ett par ”hårda” chinos som du bar med en perfekt vit tisha (jag är ganska säker på att det var du? haha gud tänk om det var någon annan). jag har inte kunnat sluta tänka på chinosen, vill verkligen hitta liknande. var köpte du dina?

 8. Ella skriver:

  Jo! Vans i vår igen… Snälla!

  1. Hanapee skriver:

   Jo okej då, kommer fortsätta använda mina <3

 9. Signe skriver:

  Inte för att någon frågade men…. Måste tipsa om livets jeans! Från allas vårt H&M, https://www2.hm.com/sv_se/productpage.0754852002.html Liknar de som finns på Monki men med liiite stretch (inte så det ser ut som fuskjeans) så att det fungerar att äta och leva i dem utan konstant magknip.

  Vill även tillägga som svar på ingens fråga att H&M nu har fina t-shirts i sidenblandning som jag älskar, bra kvalle och luktar aldrig svett (?).

  Haj!

 10. Nellie skriver:

  Master!! Skulle inte du kunna tipsa om vårens och sommarens bästa sneakers (förutom dom dära conversen) ? har haft adidas nu några år i rad (först klassiska originals vita med svarta stripes och sen stan smith med kardborre) men känner att det kanske är på sin plats att gå vidare från dom? tack master på förhand för dina ovärderliga spaningar. ps. vill kunna ha dom både på klubben, jobbet och _icabommen_ <333.
  mvh en f.d. njurundatjej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg