Masters 8 favoriter i badrummet just nu

17:17 2019-03-12

”Vilka produkter använder du master?!” frågar ni mig i dm:s och eftersom jag inte har någon hederlig skönhetsrutin som jag hela tiden använder mig av har jag haft lite svårt att ge ett helt klart svar? Jag är ombytlig, ambivalent och kanske framförallt; en testare!

Men! Jag har några äldre favvisar jag använder i smink, hud och doft + några nyblivna favoriter som jag en gång för alla tänkte lista. VARSÅGODA.

1. Jag har ju hållit på med en del syror (Paulas choice), peelingar osv osv men hittills fastnat för en enda grej som jag tycker har gjord riktig skillnad för mig! Nämligen OXYGEN PEEL från FILORGA. Den har blekt ärren jag hade på hakan efter mina finnklämmarperioder och på riktigt minskat mina porer. Kanongrej!

2. Lol att jag köpte det här miccelarvattnet från GARNIER på Icabommen i Njurunda utanför Sundsvall i julas? Älskar det så otroligt mycket och det är andra flaskan jag är inne på. Tycker det är så snällt samtidigt som det på riktigt rengör. Älskar att greja på med bommullspad som tar bort mer och mer skit.

3. Nytt i hudvårdsrutinen är den här BIO OIL som mina gravida kompisar har på magen och jag i fejset. Jag är ju dö-torr i perioder och tycker den här har hjälpt. Men vågar inte recensera riktigt än pga använt i kanske en vecka…?

4. Nu ni! Nu ska ni få höra. Jag har som de flesta andra varit på jakt efter ett ”glow” i mitt ansikte sen en tid tillbaka. Vill inte ha ”glittrigt” fejs utan mer bara ett jävla skimrande intryck, så då gick jag till Mac och härmade min kompis Edvin genom att köpa den där kända STROBE från MAC. Blandar i lite foundatin i den och vips har jag en återfuktande skimrande bas!!!! KANONBRA.

5. Och vilken foundation har jag då? Jo gamla hederliga trotjänaren EVEN BETTER från CLINIQUE. Inne på andra tuben nu. Hyfsat täckande, bra ton, glowig och spf = kingen.

6. I min nästan pinsamma jakt efter glow köpte jag även den här HONEY från NYX efter att ha varit inne på Åhléns och vrålat ”ge mig allt ni har!!!”. Mest köpte jag den för att man fraktar upp smeten(?) som alltså är en slags gloowig primer med en liten spatel. Tycker det kändes som att den gav lite sånt glow men osäker på hur mkt som sken igenom foundationen. Sminket satt bra iaf! Och spateln va kul.

7. Också ny grej! CAN’T STOP WANT STOP från NYX. Prisvärd som satan. Inte haft en concealer på tre år så tänkte att det var dags och fick tips om den här och gillar den asmycket pga perfekt täckande och lätt att ”jobba in”. Fanns btw i en triljon nyanser.

8. Slutligen. Min äldste vän och absoluta favorit i alla kategorier. Min dyra borste från MASON PEARSON som är inne på femte året med mig nu. Värd att investera i nästan enbart pga det otroliga ljudet den skapar när man borstar.

(Alla produkterna är valda av mig. Vissa av länkar är så kallade affiliatelänkar).

11 kommentarer | “Masters 8 favoriter i badrummet just nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. A skriver:

  Helloj, vilken färg har du på foundation? Vi har väl rätt samma hudton men jag tycker alla är så himla röda?

  Kram!

 2. Johanna skriver:

  Kan inte ni ”hudvårdare” peppa mig till att börja ta hand om min hud!!

  Jag känner bara att jag inte oorkar (det är nog jobbigt att borsta tänderna liksom). Och är också lite av en skeptiker. Vill inte bli lurad på pengar a skönhetsindustrin hehe… Samtidigt vill jag vara lika fin och slät i ansiktet som ni är.

  ”Funkar” hudvård? Gör ni det till en mysig ritual eller är det ett nödvändigt ont? Kommer jag se ut som en tant när jag är 40 om jag inte håller på med hudvård? Är det kul? Gah, jag känner mig så efter…

  1. axelina skriver:

   känner som dig ibland men när man väl tvättar varje morgon och kväll, smörjer och kanske syrar på kvällen typ och lägger en ansiktmask lite då å då så märker man skillnad. tragiskt, men sant

  2. Karin skriver:

   Det här är svaret du inte vill ha, men får ändå: hud och tant-look när man är 40 (el 25 el 30 el 50) är genetiskt. Du kan hålla på med vad fan du vill i fejset, men om du är genetiskt predisponerad att bli rynkig och se ”gammal” ut kommer du göra det ändå. Men det kan väl ändå vara kul om man gillar att hålla på att trixa med sitt ansikte, kanske ett sätt att koppla av etc. Mvh en som aldrig någonsin har tvättat/fixat ett smack med sitt ansikte, är 40 och får visa leg på systemet jämt pga genpool

   PS. Hävdar ej anekdotisk evidens med mitt eget fejs. Men har aldrig stött på studier som visar att sk hudvård skulle göra någon varaktig skillnad.

   1. Malin skriver:

    men öh, inte sant alls ju

  3. Josefin skriver:

   Ja, hudvård funkar! Sen kan man ju lägga på en nivå där man känner att man pallar :) Men ex solskydd, året runt .. superviktigt av såå många skäl :) Jag kör sheetmasks nån gång i veckan, morgon/kväll så typ ansiktstvätt, vatten, olja/serum, kräm. Syrapeeling en gång i veckan. Man orkar mer eller mindre i perioder :)

   1. Vicky skriver:

    Kan du inte förklara varför det är ”superviktigt”?
    Jag gör exakt noll grejer med mitt ansikte förutom att tvätta det och ta på en dagkräm kanske 2 gånger per vecka. Har aldrig problem med min hy, förutom litelite torr på vintern. Har gått på ansiktsbehandling en gång i livet och fick ”beröm” för min hy.
    Jag vill bara veta vad fan det är jag missar!

 3. Brie skriver:

  Mer sånt här, älskar det!! :-)

 4. Rebecka skriver:

  Alltså borsten! Bäst! Väl värt varenda kron, känns som en evighets-pryl!

 5. Ronja skriver:

  master!! jag beställde dirrrrekt oxygen peel men nu när jag fått hem den är jag mkt förvirrad över om jag ska ta den innan eller efter jag återfuktar?

  1. Hanapee skriver:

   Jag tar den innan! Men låter det gå typ en tandborstning emellan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla