Stilakuten: Flirt på jobbet

09:19 2019-03-22

Essi: Hej master! Hör av mig i akut behov av tips på outfits. Efter att ha varit förälskad i min kollega i ca tusen år har nu han och jag ett gemensamt projekt ihop = många sena övertidstimmar i vårkvällarna, bara han o jag. Känner spontant att det enda rätta steget nu givetvis är att uppdatera garderoben med avslappnade, sexigt svala typ *flirtiga* plagg som ändå smälter in på ett kontor? Behöver att min kollega faller pladask för mig men vill även slippa att chefen kommenterar ett ”nämen ska du på fest eller?” när jag glider in på morgonen, om du förstår vad jag menar?
Help? <333

Master: Fick gåshud av din fråga!!!!!!!! TA VARA PÅ DE DÄR KÄNSLORNA! EN SÅN CHANS FÅR MAN BARA EN GÅNG I LIVET! Eller ja, man kan nog få fler chanser, men fan va härligt med den där spännande känslan. Jag både unnar dig och är avundsjuk.

Nu kör vi.

1. ”Skulle du kunna komma hit en sekund skulle behöva din hjälp lite” ropar din kollega från sin skärm. Det är måndag eftermiddag och du känner hur du *blossar upp* av hans fråga men svarar ”nemas problemas” och ångrar ditt ordval sekunden senare. Iklädd denna superheta men också civiliserade skinnkjol från Other stories, vit tight t-shirt, massa halsband och ett par vita lite klumpigare sneakers vandrar du bort mot hans bord. Du hör hur han frågar dig om ”strategier mot kund” men allt du kan tänka på är hans cumface :-(

 

2. Underskatta aldrig en klassisk see through!!!! Bär den här see trough -klänningen från COS med boots tänker jag?? Också håret i perfekt svalliga lockar och mittbena. Tar en timme att fixa men ser naturligt ut. Det är med självförtroende (och 50 minuter sen) du kommer in på jobbet. Din crush tittar upp mot dig och ler blygt. Du med. Plötsligt händer det. Han släpper dig inte med blicken och hela världen går i slow motion. Två sekunder känns som två minuter och inuti känns det som en flock vildhästar galopperar.

”Jaha å varför är du sen då?” säger plötsligt ett annat ansikte framför dig. Det är din hemska hemska kollega PATRIK har brutit förtrollningen.

3. 15 grader och sol ute. Du är klädd i en leopardklänning från H&M som liksom fladdrar i vinden, sneakers, håret i mittbena med melerade stora plastiga hårspännen som känns väldigt du. Han frågar om du ska med och käka lunch? Du lyckas säga ”absolut!” utan att låta för exalterad. ”Vilka mer ska med?” frågar du kollegan medan ni reser er och ska gå, plötsligt ser han lite varm ut? ”Nä jag har bara frågat dig” säger han och du ler blygt och säger att ”det blir bra”. Lunchen börjar trevande. Du råkar ta socker istället för salt, han skakar bordet så ditt vatten åker ut och ni börjar säga meningar exakt samtidigt. Men så en bit in så flyter det på. Du känner dig rolig och han skrattar högt när du berättade om din faster som är kompis med en mård.

4. Att visa nyckelben är det mest lättillgängliga sexighetstricket. Vänta. Fick en idé nu, tänk om du skulle ha den här UNDERBARA blusen från Gina Tricot ihop med skinnkjolen?! I samma nyans. Det skulle kunna fungera. Om inte annat har du den till höga svarta jesans med knappgylf(viktigt).

Va? Vad sa du? Din crush sitter nu tätt bredvid dig om kvällarna och jobbar? Och hans fot nuddade din och ingen av er flyttade sina fötter? Stämningen var elektrisk? Tacka blusen!

5. Dags att presentera delar av projektet ni jobbat på ihop! När du hemma klär på dig ditt avundsvärda jeans-set från Arket står du precis som hon på bilden. ”HELL YEAH va sexig och cool jag är” tänker du för att två sekunder senare ta ner handen från nacken och knäppa resterande knappar i jackan.

Efter en helg av tät sms-kontakt med din kollega (mestadels kring projektet, men på lördagen klockan 22 skickade han en selfie på sig själv med en öl iofs) är det med pirr du möter upp honom utanför lokalen ni ska vara i. ”Shit jag känner mig lite skakig” säger han och du håller med men försöker lugna med att ”vi har ju jobbat bra på det här, dom kommer älska det”. Han vänder sig mot dig och svarar ”jo, men tror ärligt talat att det är din närvaro som gör mig så här”.

Innan du hinner reagera öppnar kunden plötsligt dörren och det är dags för er att hålla presentationen.


6. Uppenbarligen är gul och mörkblått de nya sexiga färgerna???? Nu blev det så. I ett perfekt silkigt linne från Stylein, höga utställda jeans, utsläppt hår, stora örhängen, öppna nätta klackar och rött läppstift sveper du en öl i jobbköket. Det är fest på kontoret och ni alla ska fira succén med ert projekt!

”Jahaja att du grejade det här, man får väl säga grattis då” säger din fittiga kollega Patrik missunnsamt och skålar sin fanta zero mot din öl. Han fortsätter prata på om ”saker som kunde gjorts annorlunda” men i ditt huvud är allt dimma, för in i köket kommer din crush. Han kramar och skålar med folk och du tänker att du på riktigt aldrig sett någon snyggare person i hela ditt liv.

Fem timmar senare ligger ditt linne slängd över hålslagarna i kopiatorrummet och för första gången ser du din crushs hårbotten ;-P

LYCKA TILL!!!

 

(Allt i inläget är valt av mig, men vissa av länkarna är så kallade affiliatelänkar)

47 kommentarer | “Stilakuten: Flirt på jobbet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ella skriver:

  Hahahah älskar dessa inlägg!!!! Skrikskrattar rakt ut och det gör jag i princip aaaaaldrig

 2. Asta skriver:

  Håller med ovan, skrattar fan aldrig högt men av dessa inlägg gör jag det alltid. Eller blir mer något typ av frust eftersom jag är själv? Dessutom var detta ett genialiskt inlägg så som du har fångat dom där jobbiga och fantastiska känslorna/tankarna<3

 3. Maja skriver:

  Stilakuten <3
  Karaktären Patrik är GULD
  Ser fram emot nästa!!!

 4. Vendela skriver:

  Älskar älskar älskar de här inläggen, längtar redan till nästa!!

 5. Linnea skriver:

  Så jävla roligt!

 6. Ulrika skriver:

  ”Åh, snygg kjol” tänkte jag och klickade.
  2000 spänn?! :(

 7. Elsa skriver:

  älskar att det blev ett lyckligt slut!

 8. Hanna skriver:

  PATRIK, vadfan

 9. Johanna skriver:

  För mig går länken under bilden med jeans-set till arkets hemsida och länken för linnet från stylein går till jeansen på bilden innan.

 10. Frida skriver:

  geni!!!!!!!!!!!!!

 11. Frida skriver:

  (Obs kommer läsa alla dina kommande sexnoveller. Pirrigt ju!!!)

 12. Moa skriver:

  Haha!! Patrik <3

 13. H skriver:

  Hahaha, åh! <3

 14. felicia skriver:

  mina favorit blogginlägg! ps angående din instastory igår, lyssna på en varg söker sin pod som kom idag! du satte ord på något som skavt i mig, och Caroline också! jag tyckte iaf det var delar av samma resonemang <3

 15. signe skriver:

  Apropå nonchalant slängda filtar etc i bostadsannonser: https://www.bukowskisrealestate.com/till-salu/magiskt_pa_kungliga_djurgarden_1051181/bilder
  Kolla den i trappan! :P

 16. Louise Lundberg skriver:

  Varför fantiserar jag att Patrik ser ut som Magnus i GVFÖ?! ;)

  1. Nathalie skriver:

   Hahhaa exakt samma här!!

 17. Petra skriver:

  ÄLSKAR de här inläggen! Verkligen myser och blir glad när jag ser rubrikerna med stilakuten. Mera mera!

 18. Erica skriver:

  Dessa inlägg, jag RYSER <3

 19. Sophie skriver:

  DU ÄR SÅ JÄVLA ROLIG!!!!

 20. Anna skriver:

  Hahahahahah

  ”men allt du kan tänka på är hans cumface”

 21. Anna skriver:

  Förlåt, men måste igen:

  Hahahahhahah

  ”din faster som är kompis med en mård”

 22. Isa skriver:

  Hp lägg av, jag garvar högt på bussen!

 23. Essi skriver:

  Bästa master, tack!!! Kunde väl just tänka mig att Patrik skulle sabba mitt moment to shine, men skönt att det slutar så bra för mig i ljuvliga kläder 💁🏻‍♀️

  1. Ellen skriver:

   Lova att återrapporetra hur det går!!! Gör kläderna susen, eller förstör Patrik allt?!

 24. Mia skriver:

  DÖÖÖÖÖR😂

 25. Ronja skriver:

  FUCK PATRIK!!!

 26. Fanny skriver:

  Alltid den där jävla patrik som kommer in och stör!! älskar dessa inlägg

 27. Malin skriver:

  HAHA alltså snälla sluta ALDRIG med dessa inlägg. Skrattar högt varje gång. Bröt ihop åt fastern med mården. Tack för bra underhållning!

 28. Alice skriver:

  Älskar stilakuten, sluta aldrig med det master!!! Skönaste humorn.

 29. Ida skriver:

  ÄLSKAR det här!! Fortsätt med karaktären Patrik för evigt. Håller med någon här uppe också om att Patrik ser ut som Magnus i gvfö…

 30. Agnes skriver:

  Skriv en bok <3

 31. Moa skriver:

  Dessa inlägg är MAGISKA!! <3

 32. Julia skriver:

  bästa hanna!! fan va du är kul!!! och bra stil! jag önskar det fanns en gemensam tagg för alla dessa inlägg så jag kan skrolla och NJUUTAAAAS

  PUSSSS

 33. Chrisse skriver:

  Men fuck you PATRIK!!!

 34. Jessica skriver:

  Njööööt av den här texten.

 35. Johanna skriver:

  Älskar!!!!

 36. Carro skriver:

  Patrikjävel! Finns en sån ÖVERFUCKINGALLT!

 37. Johan skriver:

  Haha, ”din fittiga kollega Patrik” 😝

  Min kompis är faktiskt faster med en mård!

  Jag älskar Hanna Péé åh!

 38. Sara skriver:

  Hahahahahahah

 39. josefin skriver:

  hahahaha asså du e fantastisk hanna <3

 40. Lollo skriver:

  KÄFT PATRIK!!

 41. Elin skriver:

  Ååååh jävla Patrik. Älskar dessa inlägg!!!

 42. Sofia skriver:

  Fucking Patrik asså

 43. Tilda skriver:

  JAA! att läsa en bok skriven av dig PRECIS såhär! med fittpatrik

 44. Fastern som är kompis med en mård skriver:

  Hej Hanna!

  Tack för din blogg som är som en snäll hand att hålla i. Din stilakut är något av det bästa jag vet, så självklart var det den tankarna gick till som ett ljus i mörkret i vad som är min nuvarande klädkris. Jag är 27 år men känner att jag aldrig lyckats få till en liksom mer ”vuxen” stil, har alltid setts som lillasystern och är den yngsta i de flesta sociala sammanhang, vilket är okej men jag vill kunna se vuxen och cool och kanske till om med SEXIG (!!!) ut! Hur som helst, i sommar börjar jag mitt nya jobb som bibliotekarie efter en kämpig studietid, och ser detta som en chans för en slags nystart både i karriären och i garderoben! Jag hade blivit superglad om du skulle vilja dela med dig av lite tips på snygga, coola outfits som får mig att se ut som en tjugosjuåring med klass som vet vad jag snackar om!!! Okej tack hej!

 45. Karin skriver:

  Åh, Patrik <3
  Vill ha fortsättning!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp