Min hand runt olika grejer

19:47 2019-03-21

Vaknade i morse och mådde dåligt eftersom jag var på bar igår och drack fyra(!) enheter. Man klarar inte mycket nu för tiden. Herregud. Kom ändå hem runt 21 igår och fyllekörde med dammsugaren för att slippa lägga mig packad och för att det skulle vara fint och städat då jag vaknade.

Men sen när jag vaknade mådde jag ändå uselt, fast lägenheten var ju fin. Och mina naglar med! Jag gjorde dem igår. Ska vi titta lite på dem? Okejdå:

SVIMMAR!!!!

Den mest perfekta nyansen jag valt tror jag? Men fråga för guds skull vilken nyans det är eller efter något namn, jag VET nämligen inte sånt. Jag går till min favvosalong här på söder (Nails center) och säger väljer på känsla ut en nyans.

Fick förresten ett bud idag från älskade Glossier. Paketet innehöll bland annat det här:

Sminkbortagning i mjölkvariant! Perfekt eftersom min precis tog slut. Har dock kvar av mitt älskade billiga micceläääära vatten (adlink!!!) som jag i princip missbrukar.

Aja. Orkar knappt prata om den här dagen eftersom den kändes så jävla värdelös på många sätt, jag har känt mig så lelös liksom, inte fått ihop grejer som jag önskat. Men en uppskattad instastory fick jag ihop i morse, ska försöka få ner den i text när jag har självkänslan och orken.

Kram alla usla hemmajobbare som mig

I morgon är en annan dag.

5 kommentarer | “Min hand runt olika grejer”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Louise skriver:

  Ok bästa tipset någonsin mot bakfylla: aktivt kol. Hear me out. Är ”bara” 24 men mina baksmällor är fruktansvärda. Ligger alltså en heeel dag i sängen dagen efter och kräks kanske 1 gång i timmen hela dagen. Var liksom inte ens värt att gå ut till slut? TILLS jag i bakfylle-paniken googlade febrilt efter tips för femtielfte gången och hittade aktivt kol. Desperat gick jag in på apotea och köpte en burk (vit med blått lock, finns säkert flera märken) och nu tar jag typ 4/5 st varje gång innan jag ska ut och mår PRIMA dagen efter. SOm ett mirakel??? Har lurat på alla mina kompisar detta och fattar inte att fler inte använder?? Det är alltså samma sorts koltabletter som man kan ta när mam blivit magsjuk och suger upp allt gift i kroppen och gör så att alkoholen går typ genom magen istället för levern? Typ? Läs på innan om ni använder men det har räddat mitt (fest)liv!!!! Älskar. Ok de va allt kram!

  1. Hanapee skriver:

   Men gud!!! beställer genast

  2. Tess skriver:

   Och bajset blir kolsvart!

 2. Anna skriver:

  Porrig rubrik!

 3. Gabriella skriver:

  Lika delar besviken som lättad när inlägget ej innehöll det rubriken hintade om :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp