Torsdagslistan

12:45 2019-03-28

Så har veckan varit hittills.
Lite konstig tbh? Kändes som om migränen kom och slog ut mig totales. Plus att jag kände mig lite ensam för första gången i mitt frilansande igårkväll… men det får man väl inte säga i det här jävla landet! Med Edvin ställde in vår aw och så hade jag liksom inte orken att göra nya planer men heller inte bara va hemma.

Jag har sett.
Till det nyaste avsnitten av The Good Fight (HBO). Helvete vad bra det är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ryser av de senaste avsnittet och får Trump-panik. Älskar Diane Lockhart (spelad av underbara Christine Baranski) och tänker att jag ska va exakt så vansinnigt hämningslös och elegant som 60+.

Jag har lyssnat på.
Min och Linneas lista Natural woman?.

Det ser jag fram emot.
Helgen då jag och Anton ska göra älgchili!!!!!!!!!!!!!!!!

10 kommentarer | “Torsdagslistan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. E skriver:

    önskemål!
    Jag är en kortis (blott 154 cm) och gillar att klä mig lite ~bohemiskt~ alltså typ långa koftor och mycket mönster. Det ÄR lite svårt när man är kort på jorden MEN jag trivs ju i det.

    Kan inte du göra ett inlägg med fina våriga bohemiska kläder? Där man inte drunknar som kortis? Plz❤️

    1. E skriver:

      Tilläggas här bör ju kanske att jag är SÄMST på att hitta kläder på internet. Sämst på att hitta sidor, förstå hur den ser ut i verkligheten osv. Dina beskrivningar till allt gör faktiskt att jag (förutom att skratta) förstår vad jag kan matcha till! Plötsligt ser jag en hel outfitta

  2. camilla skriver:

    Måste man ha kollat på The good wife innan The good fight?

    1. Hanapee skriver:

      Nope! Kör!

      1. Camilla skriver:

        👍

  3. Lovisa skriver:

    Hallåååå!!
    I början av maj ska jag på en *modevisning* som ett utskott på högskolan jag går på anordnar. Men VAD SKA JAG HA PÅ MIG???
    Vill liksom vara lite cool, hipp och ändå avslappnad. Måste utstråla självsäkerhet och otfitten ska se snygg ut med ett glas bubbel i solnedgången. Hur skulle du ha klätt dig?

  4. Ängslig skriver:

    Hej Hanapee min guru. Jag har en lite ääängslig fråga. Har börjat på ett jobb jag velat ha ett bra tag inom museisektorn i Sthlm. Har alltid haft en ganska ”tuff” inställning till ny på jobbet-grejen, den har varit typ ”nu är jag här för att jobba inte för att mingla”. Sen har kollegor blivit kompisar på vägen ändå. Men nu på nya jobbet är det en ganska avslappnad och cool jargong och jag känner mig lite halvt malplace, inget jag säger riktigt får ta plats och jag känner mig rätt och slätt tafatt på min arbetsplats. Märks kanske fort att jag är yngst…
    Huuur i hela friden tar man reda på sitt inre lugn? Har alltid haft det men på nåt märkligt sätt hittar jag det inte här? Obs kan göras med hjälp av kläder i en viss utsträckning.
    Tacksam för guidning

  5. Malin skriver:

    Hej,

    Jag har aldrig köpt något för att en bloggare skrivit om de, men dig litar jag på och när du skrev om Oxygen Peel var jag i jakt om något bra. Har använt de 1 vecka och märker redan skillnad!!
    TACK Hanna =)

  6. Ellinor skriver:

    HANNA!
    Det är så att jag är i akutnöd av din hjälp och eminenta (!!) expertis kring mode under påskfirande. Detta är första året som jag ska ta med min kille till min släkts påskfirande (middag). Vad ska jag ha på mig? Notera att min släkt är sådan som hoppar på en för slitna jeans (”nämen vad är det där för något på dina byxor?”) varav att jag känner att ändå vill ha på mig något kul och inte astråkigt eftersom det är vår och allt!
    Tack på förhand!
    /Ellinor

  7. moa skriver:

    jag började kolla gvfö i veckan (kollar aaaldrig serier) och jag är hooked! såg alla avsnitt i ett slurp, läste om alla dina inlägg om det och nu vill jag bara ha meEeeeer!!! längtar tills du skriver om avsnitt 7 hehe (om du har något att säga och har lust då såklart)
    ha det bäst master

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp