Varit en skör blomma i helgen

12:56 2019-03-31

HEJ HEJ

Vad ÄR det för min? Aja, såhär såg jag ut i torsdags då jag mötte upp Edvin på en härlig middag på ett av mina favvoställen i Stockholm; Wood Stockholm. En liten restaurang vid Mosebacke som serverar riktig sån lyxig mat på tema där menyn byts ut typ en gång i månaden. Rekommenderar den!

Kolla vad Edvin är sugen på snäckan!

Den enda snäcka han kommer få äta OM NI FATTAR VA JAG MENAR ;-))))))))))))))))

Kul.

Andra saker jag gjort i helgen då jag glömt bort att jag haft en blogg är att; fixa på båten inför sommaren, tröstat min kille som har ont i en tand och nu går på citodon och så har jag umgåtts med gravida Linso och Frida plus hennes tvillingar som jag nu bygger ett väldigt starkt band till.

Blir nästan gråtig när jag ser den här bilden eftersom jag tycker Juni är så jävla go. Vilket Linso också uppenbarligen tycker. Herregud vad mysigt det är med åttamånaders bebisar. Om jag får barn vill jag nästan hoppa över de första åtta månaderna eftersom jag får panik av ”skörheten” hos nyfödda.

Men en sån här lagom stor skulle jag hantera perfekt 8-)

I övrigt har jag äntligen fått min mens så de där stora irrtationskänslorna är äntligen ett minne blott (nåja) men har däremot känt mig lite känslig…… som att jag är en skör blomma som inte klarar av stora känslor. Och att våren är för vacker att hantera. Hahaha.

Herregud. Kanske bara får acceptera att det aldrig är *stilla* inom en.

Hoppas ni hade en fin helg! Nu vill jag ha strukturerad vardag igen.

8 kommentarer | “Varit en skör blomma i helgen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. E skriver:

    ”…däremot känt mig lite känslig…… som att jag är en skör blomma som inte klarar av stora känslor. Och att våren är för vacker att hantera.”

    HERREGUD, vilken igenkänning. Vill mest ba gråta….Hela tiden. Pga både fult och fint som sker i livet.

  2. Sofia skriver:

    Har saknat dig i helgen! Obs verkligen no pressure om uppdatering, men blev glad över nytt inlägg nu <3

  3. S skriver:

    Såg på insta att du såg A star is born, kan du inte berätta vad du tyckte?? Undrar om nån annan än jag grät floder och var sorgsen några dagar efteråt (hade också pms då I OCH FÖR SIG)

    1. Hanapee skriver:

      Stängde av efter halva :-( visste hur den slutade och blev deppig

  4. Karro skriver:

    Känner också att våren är för vacker för att hantera. Alltså jag blir så otroligt nedstämd när vintern övergår i vår. Det är förändringen, att det går så snabbt, och att våren och sommaren känns så otroligt förgänglig och viktig att ta tillvara. Samtidigt som man själv är samma människa som innan, trots att man innan trodde att man skulle hinna bli supermänniskan man ständigt föreställer sig att man ska bli lagom till vår och sommar. Japp, våren deppar och stressar mig.

    1. Hanapee skriver:

      EXAKT så. Uhh.

    2. MK skriver:

      +1!!! Upplevde inte alls det som barn, eller ens i början av 20-årsåldern, men det knyter sig i magen nu när jag ser hur fort allt går.. fy fan

  5. Vera skriver:

    Men hallå! Varifrån kommer ditt örhänge!?Helt fantastiskt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla