V. 10

18:47 2019-03-04


Jag och Otis <3

MÅNDAG
Klippt piloten till SVT hela dan. Jag och Anton firar att det var 14 år(!!!!!!!!!!!!!) sen vi hade vår första dejt. Så vi ska käka på Café Nizza ikväll. Fan va mysigt. Otroligt att vi fortfarande är ihop, blir lite rörd av oss själva??? Haha.

TISDAG
Spela in pod med Martin, så den kommer alltså en dag senare. Åsså är min kompis Carro i stan så ska bjuda på middag, mottar därför alla vegetariska nyttiga(nåja) goda favoritrecept ni har.

ONSDAG
Klippa piiiilooooooot. Och lämna kläderna till de som köpte kassarna genom min instastory igår. Det är så jag säljer grejer, i klumpar, väldigt holabandola och där alla pengar går till Naturskyddsföreningen (även om jag igår fick flertalet ”tips” från människor som tyckte jag skulle skänka pengarna till det DOM tyckte var viktigare, herregud).

TORSDAG 
Klippa klart piloten. Räknar med att detta kommer ta all min vakna tid 8-)

FREDAG
Spelar in ett avsnitt Gott folk med favviskillen Kalle Wahlström!

LÖRDAG & SÖNDAG
Ev gå på Mellos efterfest(???) MEN är som vanligt väldigt sugen på att åka hem till Sundsvall för ett litet mysigt häng. Hmmmmmmmm. Denna AMBIVALENS till helgaktiviteterna.

8 kommentarer | “V. 10”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elsa skriver:

    Grattis till 14 år! Så himla fint att ni har hållt ihop så länge :)

    Och Gott folk med Kalle Zackari Wahlström ser jag mycket fram emot! Hade ju varit roligt om Brita också ville vara med så man kunde jämföra deras svar, men det här har ni säkert redan tänkt på.

  2. Ingrid skriver:

    Kan tipsa om en hemsida jag hittade för ett tag sen, eatingwell.com löjligt namn men allt under kategorin ”dinner” jag lagat har varit 5 plus!

  3. e skriver:

    längtar IHJÄL MIG efter din analys av de två(!!) nya avsnitten av GVFÖ som släpptes igår!!!

    mitt hjärta SLÅR för årsta-paret <3 <3 <3 men känner däremot att magnus och jannica typ är den här säsongens martin och madeleine??? känns helt ok mellan dem nu i början men tror det kommer braka åt HELVETE mkt snart

    1. Sofia skriver:

      Fick exakt samma känsla av Martin och Madeleine!!!!

    2. Josefin skriver:

      Håller 100% med!!!!!

  4. Sara skriver:

    Hej!! Jag älskar dina outfit-tips och skulle verkligen behöva lite hjälp. Börjar nytt jobb på Läkemedelsföretag i april, en slags kombotjänst forskare/kommunikatör. Hilfe bitte!

  5. Jeanna skriver:

    Heeeeeeej! Hur många plagg har du från H&M premium quality (alt. kläder av bra kvalité)? :D Känns som du shoppar saker som håller länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG