Sofia ska på vårbröllop!

13:48 2019-03-04

Sofia: Kära Hanna! Jag ska på mitt första bröllop (jag vet) i maj på destination.. Gotland! Du är ju king på outfits så varför inte tipsa en vilsen själ om något passande för ett presommarbröllop? Klädkod: ljus kavaj. KÖR!

Hanna: Var hälsad Sofia! Va KUL med bröllop! Om det inte är ditt 7830:e i raken vilket är lätt hänt när man är trettio plus som mig 8-)

Tänker att ”ljus kavaj” är rätt fritt, somrigt och inget krav på långklänning. Tänker pastell! Tänker skirt! Tänker lössläppt frisyr!

Tog fram några alternativ som jag tänker att du kommer va superhet i.

1. Iklädd denna ooooteeeerooooliga ljusgula skapelse från Stylein, matchandes med ett par mörkröda celineklackar i mocka sveper du inte bara in på festen utan också en flaska vitt vin inne på toan. Du har nämligen fått syn på ditt vidriga ex på festen, PATRIK.

2. Det är en sån där perfekt försommardag på Gotland. 21 grader varmt, lätt bris och stjärnorna står verkligen i linje när du gör dig i ordning. Du matchar den här PERFEKT ljusgröna klänning från Other stories med ljusbeiga klackar, svallande vågigt hår i mittbena, tunna silversmycken, ljusröda läppar och glittriga blick!

Självklart är du festens mittpunkt! Alla blickar mot dig!

Tyvärr så pass hårt att bruden blir sotis och brister ut i tårar runt 02:30 och skickar hem dig. Ja ja, story of your life!

 

3. Eftersom du är en riktig fashionista har du, precis som jag, koll på att lavendel är vårens färg! Och i den här underbara skira lavendelfärgade klänningen från Asos kommer övriga festdeltagare också förstå vilken koll du har.

”You’re a model?” frågar festens enda ryska deltagare och du hör din mun svara ”yes”. Resten av kvällen har du fullt sjå med att försöka försvara lögnen och hitta svar på frågor som ”where can I see you???”.

4. ”Du matchar himlen” säger hen du spanat in på gästlistan nån vecka innan. Iklädd din ljusblå jumpsuit från Stine Goya, nätta klackar med öppen tå, knallröda tånaglar och rufsigt hår i snedbena blir du lite röd om kinden när du funderar om repliken var lökig eller fin.

Du bestämmer dig för att du gillade det och resten av kvällen har du stenkoll på var hen befinner sig och du misstänker att hen gör samma grej, för på nåt sätt hamnar ni hela tiden bredvid varandra. Vid 01:25 sitter ni på nån gotländsk sten vid havet eftersom ni båda ”velat kolla på vattnet”, hen lutar sig fram och är precis på väg att kyssa dig när du ryggar tillbaka av en bekant röst i fjärran ”SOOOOFIAAAAA Soooooofffiiaaaaaaaaaaa!”

Det är Patrik som med svajande gångstil går från festen mot platsen där du och ditt ragg sitter.

16 kommentarer | “Sofia ska på vårbröllop!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. (En annan) Sofia skriver:

  Fucking patrik ska alltid förstöra allt

 2. Ellen skriver:

  Hej! Eftersom dessa inlägg är helt fantastiska (inlägget ”Kajsa på cool pr-byrå” fick mig att börja leta receptionistjobb igen, så powerful är du!), vad kan man ha för jacka/ytterplagg denna förrädiska vårvinterperiod? När nästan allt som finns att tillgå i butiker är jeansjackor och supertunna tygvarianter och det fortfarande är någon minusgrad ute? Behöver en jacka som ger mig illusionen av att det är vår, trots att det i själva verket är minst en månad kvar (bor långt norrut)! Det perfekta mellantinget värmemässigt mellan yllekappan och jeansjackan! SNÄLLA hjälp.

  1. Jennifer skriver:

   +1 på denna pls help!!! <3

   1. Emmy skriver:

    Lätt. Vilken vårjacka du vill med UNIQLOS supertunna (kraglösa) dunväst under. Lätt att anpassa efter vädret. Syns inte, känns inte och värmer när det är kyligt! Bästa köpet ever

 3. P skriver:

  ”perfekt försommardag på Gotland”

  Blev ”perfekt förlossningsdag på Gotland” i mitt huvud… Var tvungen att läsa en gång till…. :—(

 4. rasha skriver:

  HAHAHAHAH sista är verkligen en filmscen.

 5. ae skriver:

  Hatar Patrik

  1. Hanapee skriver:

   Jag med!!! usch

 6. Elsa skriver:

  typiskt PATRIK att förstöra en en sån romantisk stund. den gula klänningen var helt otrolig ju!

 7. Karro skriver:

  Haha det är så kul att jag jobbar på att komma över en person som heter Patrik. Det här hjälper!!

 8. Agnes skriver:

  HAHA Patrik alltså

 9. Zara skriver:

  Seriöst, vad vill den där jävla Patrik ?! Pallar inte!!

 10. KamKam skriver:

  Kommer kolla med förakt på alla som presenterar sig som Patrik framöver

 11. M skriver:

  MER! MER!

 12. Linnea skriver:

  Behöver din hjälp! Har precis blivit dumpad tidigt i ett förhållande och behöver nu se assnygg ut!! Vill känna mig ascool och snygg igen och inte rödgråten och som att jag legat hemma och gråtit hela helgen! Sådär snygg så att om man råkar stöta på varandra på stan ska han inse vad han missar! Go, go, go!

 13. Sofie skriver:

  Hallå Hanna! Vill börja med att säga stooort grattis till att du kunnat starta eget produktionsbolag! Blir så inspirerad och tycker din reklamserie med Löfbergs är suverän!!!

  Nu till min fråga:
  Om TVÅ VECKOR tar jag examen från MKV-programmet och behöver som du förstår en dunderoutfit till examensdagen. Jag vänder mig såklart till min stilguru (du) för råd. Vill ha på mig något stilrent men samtidigt maffigt, gärna klänning. En outfit att minnas.
  Vad ska jag ha på mig?

  Ha det finast! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG