Hopplöst alltihopa

15:12 2019-04-14

Hej älsklingar

Här står jag och poserar med lilla plattången i bakgrunden. Hade lockat håret och gjort mig fin inför lunch med Parisa i fredags.

Har sen i mitten av förra veckan känt mig tung i själen och liksom inte förmått mig att skriva något i den här bloggen. Men nu är jag här och tänkte försöka skriva nåt. Vet inte riktigt vad än, men det brukar ju komma.

Förutom den där ledsamheten jag burit på så har jag haft nageltrång. Och vet ni? Det har varit förjävligt hahaha. HUR kan en sån liten nagel göra så ont? På BÅDA pekfingrarna dessutom. Känns ju hemsk fånigt att klaga på också. Men harr alltså legat vaken om nätterna med bultande fingrar.

Nu är det dock bättre efter att ha sovit med bomull indränkt i sårtvätt.

Efter (sena) lunchen med Parisa så gick jag och mötte upp Amanda på Gondolen och drack french 75 och pratade om att inte vilja prata om sitt kommande bröllop men sen pratade vi om våra kommande bröllop.

Under lördagen låg jag och stirrade in i en vägg i tre timmar och funderade på vad meningen med någonting är. Och slutet på mänskligheten. Varför känns det som om vi som människor blir mer och mer ointelligenta när det borde vara tvärtom? Helvete vad mörkt det är just nu. Med alltihopa.

Men kan eventuellt bara vara i mitt huvud.

Tog till slut tag i mig själv och gick på supermysig middag på kvällen.

Puss alla hoppas er helg var fin

8 kommentarer | “Hopplöst alltihopa”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Våren_sucks skriver:

  Kan de va lilla vår-deppen kanske? Får den vareviga år. Gillar verkligen inte våren?! Så brunt, kallt och tröttsamt. Man får typ overload av ljuset och alla ”förväntningar” som kommer med det. Längtar tills gräset, blommorna och värmen kommer, lite redig försommar brukar styra upp ledsamheten (obs vill inte förringa riktigt ledsna tankar men ibland kan det hjälpa att tänka att det typ har med säsonger att göra om det är en kortare period??!)

 2. moa skriver:

  du är bäst ingen protest. och vi är alla människor. haft en megaångestvecka då jag känt mig totaaalt värdelös, fast att jag vet att jag är rätt så jäkla grym. puss

 3. A-K skriver:

  Jag känner igen mig i det här så mycket! Speciellt den delen om korkade människor, jävlar va dumma folk är nuförtiden.
  Hörde på Velat-podden med dig häromdagen, relaterade även så mycket till hatandet, men det hänger väl ihop med att man tycker alla är dumma.

  Iallafall, det jag ville säga var att jag beundrar dig så himla mycket, du känns verkligen vettig och jag kommer många gånger på mig själv med att tänka ” what would hanapee do?”
  Du är en av få som står för det du säger och dessutom har tänkt igenom det. Känns som du har vettiga samarbeten till exempel och inte hycklar med att du inte är perfekt, trots att du gör mer än dom flesta andra för till exempel klimatet.

  Gott folk är också magiskt bra!
  Heja dig helt enkelt, du är bäst!

 4. Jenny skriver:

  Intressant teori kring varför det känns som att människan blir mer och mer ointelligent: Det är för att det stämmer, främst sett till västvärldens sätt att leva. Som det ser ut idag skaffar oftast välutbildade (vilket också ofta hänger ihop med högre intelligens, en helt annan diskussion men överlag är det så) människor barn senare i livet, därför att man prioriterar utbildning och en skjuts i karriären samt stabil ekonomi innan det är dags för kids. Många gånger väntar man så länge att det kanske till och med blir svårt att bli med barn när det väl är dags. Kanske lyckas man bara få ett, innan reproduktionsorganen kastar in handduken. Bland låg-/outbildade (vilket hänger ihop med lägre intelligens) skaffar man barn betydligt tidigare –> varpå man förökar sig i snabbare takt. Sett över en längre tidsperiod hinner alltså lågintelligenta människor skaffa barn både snabbare och även i större antal. Som känt går intelligens i arv och rent procentuellt förökar sig gruppen lågintelligenta alltså i otroligt mycket snabbare takt. När man bara ser det så här krasst känns det såklart hjärtlöst och fördomsfullt att gruppera människor på detta vis. Men finns massor av intressanta teorier och diskussioner kring detta. Plz dont shoot the messenger

 5. Clara skriver:

  Pms??? <3

 6. ellenlundis skriver:

  Hoppas att du känner dig piggare nu. :)

 7. Ebba skriver:

  Off topic men var kommer den där snygga polotröjan du har på dig ifrån?

  1. Hanapee skriver:

   Jättegammal från hm <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla