Hjälp jag har varit med i en pod

19:38 2019-04-11

Glömt bort allt jag sagt men minns att jag svarade ärligt i alla fall???? Hjälp.

Här lyssnar ni på den.

18 kommentarer | “Hjälp jag har varit med i en pod”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Amira skriver:

  Elsker personligheten din!! Kloke og morsomme svar som alltid <3

 2. Ellen skriver:

  Heja Hanna! Vad du är bra och kul! Gillar starkt ditt resonemang kring ansvar och klimatfrågan, vettiga tankar!

 3. J skriver:

  Älskar ditt hat mot människor <3

  1. Hanapee skriver:

   Också hemskt :(

 4. Lina skriver:

  Så bra skrivet på instagram om Ebba BT!!!

 5. Jenny skriver:

  Tack för att du tog upp det om Margaux/Ebba BT på din story!

 6. lisa skriver:

  såg din text om influencers och politiker på bloggbevakning. Superbra skrivet och starkt att du pallar trots alla mothugg!!!! blev paff av kommentarerna under inlägget och hur människor kan vara så k*rkade.

 7. A skriver:

  Får panik över hur jävla korkade folk är i kommentarerna på bloggbevakningen under inlägget om dig

  1. Hanapee skriver:

   Läs inte, det gör inte jag <3

 8. Hanna YE skriver:

  Håller med tidigare kommentarer (ovan) ang Ebba BT!

  Kom egentligen främst in här för att skriva att det var kul att lyssna på dina resonemang i denna podd – OCH för att jag hoppas på att du kanse kan ranta om Tiktok (??) som du nämnde för några poddar sen i Hanapees otroliga snart! Väntar med spänning.

 9. Ulrika skriver:

  Så otroligt ovan vid att höra killar/män ställa frågor till en kvinna! :D
  Kändes revolutionerande. Tack Hanna!

  1. Hanapee skriver:

   hahahaha! underbart

 10. Hanna skriver:

  Känner mig som en riktig sektmedlem då jag säkert skrivit minst åtta kommenterar på bloggbevakning till ditt försvar hahahh. INGEN SÄGER ATT MASTER E DUM!!!! Nej usch obehaglig nu.

  1. Hanapee skriver:

   Hahaha men vet du? Jag älskar dig för det

 11. Rebbus skriver:

  Hej! Det låter lite här på kommentarerna som att folk skrivit elakt om dig på BB. Eftersom du inte läser där (enligt kommentar här) så vill jag bara lugna dig med att kommentarerna inte riktar sig mot dig. De är främst bara allmänt korkade och pratar om att EBT är en sköning och bröllop privata osvosv. Dvs de är tröga och jag blir less på mänskligheten av att läsa dem men bara några få från de allra trolligaste personerna (som inte är särskilt många – de bara syns extra tydligt) skriver om dig-dig. Och förstås: måååååånga i kommentarerna håller med dig 1000%.

  1. Hanapee skriver:

   TACK för recap! <3

 12. Janet Anderson skriver:

  Hej allihopa. Jag såg kommentarer från personer som redan har fått sitt lån från CHRISTY WALTON och sedan bestämde jag mig för att söka efter deras rekommendationer och för några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget bankkonto ett totalt belopp på $ 30.000 som jag bad om. Det här är verkligen en bra nyhet och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via deras email (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu att jag har fått lånet jag begärde

 13. Fanny skriver:

  Är inte detta exaktexakt samma bild som profilbilden till Gott folk?? Till och med samma naglar Mvh blir förvirrad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp