Jaha å livet rullar på

23:57 2019-04-24

Älsklingar

Förlåt för att jag är lite frånvarande. Jag har så mycket nu med inspelningar innan resan till Toronto. Ovan ser ni lite bilder från dagens inspelning med krimonologen och genusvetaren Nina Rung. Jävlar va bra det kommer bli.

Men eftersom inspelningarna tar mycket tid hinner jag knappt fixa inför resan. Har inte ens en resväska?!? Obs försöker inte få spons med den lilla meningen, vet att jag vill ha en matt svart rimowaväska men känns som en utgift jag knappt orkar tänka på i nuläget.

I övrigt är det pendlade deppigt och peppigt. Pms ihop med oro och jobbstress är inte en superlyckad kombo för mig (för nån?). Var ute och sprang ett par kilometer ikväll för att bara komma ut ur mitt huvud och såg då att de hade aw på uteplatsen på mitt gamla jobb!

Om jag pep upp och svepte lite vin ihop med Edvin och gänget? JAaaaaa deeett kaaaan häääända.

Undra vad min bloggläsare Ulrika ska säga nudå :-( När jag avbröt en löptur för vin :-(

16 kommentarer | “Jaha å livet rullar på”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Siri skriver:

  Kommentaren här ovan om ”stavningskastare” är det roligaste jag läst på länge

  1. Hanapee skriver:

   haha fan va tvungen att ta bort den pga spam

   1. Siri skriver:

    Jaa förstod det MEN den hann åtminstone göra min dag först

 2. Sara skriver:

  Vad bra att du ändå nämnde exakt vilken väska du vill ha. Ifall att. :/ Att ni ”influencers”/mediefolk/annat privat folk hoppas på/förväntar er att få allt gratis – och ofta får det också! Medan andra har typ inget. Champagnevänster på söder i sitt esse. Mvh, annan sorts vänster

  1. Sara skriver:

   *privvat

  2. Lol skriver:

   Of all the flavours and you choose to be salty. Palla bry sig. Ilskan kan man rikta mot dem som skor sig på vårt arbete.

   Mvh vänster och fattigt vårdbiträde

  3. Hanapee skriver:

   Köpte väskan idag! Vissa av läsarna är eventuellt intresserade av väskor och frågar mig ofta om tips, därav varför jag skrev ut namnet. Ledsen att det gjorde dig provocerad men glad för väskan! Kram!

 3. R skriver:

  Hej! Du är ju en festlig person så jag tänkte fråga dig om en festlig grej! Min examensfest närmare bestämt. Jag tar examen i höst och vill gärna fira stort! Bjuda familj och vänner! Vara finklädd! Få och hålla tal! Men jag har ju inte direkt budgeten för att hyra lokal och bjuda alla. Hur hade du gjort? Hur har dina kompisar gjort? Bokar ni bara bord på restaurang? (Blir det avspänt då, med andra människor omkring?). Hyr lokal? Pröjsar allt eller låter gästerna betala? Jag vill att alla ska vilja komma till min stad och slappna av, så att de ska betala själva för en fest jag bjuder på känns lite fel.

  1. R skriver:

   Just ja, och jag är en trångbodd stockholmare så jag har inte plats för hemmafest. Min förening har ingen lokal! Typiskt :-)))

   1. Anonym skriver:

    Beror ju på när under hösten du tar examen men det första som slog mig var storslagen picnic i någon närliggande park. Har ingen back up plan om det skulle regna dock.

    1. R skriver:

     Ja jag hade älskat picknick! Men sommartid finns risk för regn, och min examensfest är i slutet av oktober

  2. E skriver:

   Har exakt samma situation att lösa!

 4. Tilda skriver:

  Åh vad har du på dig för fint grönt på bilderna? En byxdress? Varifrån?

  1. Hanapee skriver:

   Från H&M <3

 5. M skriver:

  halloj, liten jobbfråga här!
  Verkar som att du är lite som jag i jobbsammanhang, det vill säga drivs av ångest (låter sjukt men kan typ inte förklara det på något bättre sätt?). Hur funkar det då att vara egen? Blir det inte ångest och stress deluxe? Puss

  1. Hanapee skriver:

   Hmmm jag tror typ inte jag drivs av ångest, tror jag drivs av… lust typ? Men när det blir MEGASTRESSIGT blir jag helt förstörd förstås. Har därför inga bra tips :( Men gillar det som det är nu bättre än att vara anställd <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp