265. Konflikt!

22:46 2019-04-23

Hanna bär med sig tre märkliga konfliker när hon cyklar från söder till inspelningen. Martin är sen för att han har varit på ett utvecklingssamtal. Vad sägs egentligen på de här utvecklingssamtalen? Och hur mycket får förskolepersonalen egentligen reda på? Dessutom; det blir livepod i sommar!

Ni hittar den som vanligt där poddar finns! Rakar du bort dina ögonbryn, tänker på bävrar när du har samlag och tycker att babyblå är den finaste färgen? Tryck play nedan.

2 kommentarer | “265. Konflikt!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Hanna!! Jag ska gå på min killes brors bröllop i början av sommaren och har klädpanik!!nVad har man på sig egentligen när allt man vill göra är att vara snyggast på festen?! Vill också tillägga lite skämtsamt (men ändå seriöst) att jag vill outshinea bruden aka min ganska jobbiga svägerska vars möhippa jag inte blev bjuden på trots 100% ansträngning och pepp från min sida!!

    1. Josefin skriver:

      Haha jag läste ”min killes bröllop”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp