Mot Åre

20:22 2019-04-04

Hej GULLHÖNOR

Är på tåget mot Åre! Suttit i en underbar liten hytt(?) och mått så gott så. Jobbat och ätit minimajskakor. Åker sånt där mysigt SJ-regionaltåg som puttrar fram sina sju timmar genom ett landskap som blir vitare å vitare.

Skistar har ju erbjudit sig att ge mig skidlektioner i helgen och jag ska se om jag hittar tillbaka till skidkärleken jag en gång känt. Är både svinnervös och taggad. Jag ska också få testa andra pjäxor än de jag har. Köpte mina för ca en miljon kronor för två år sen och har ju som bekant sen dag ett haft stora problem med kramp. Tänk om det skulle gå att få bort genom pjäxbyte och att det inte bara är mina klena spända duv-fötter som är problemet?!

Åker givetvis upp med Anton och vi ska bo på tjusiga Copperhill. Gå skidskola om dagarna och kanske nån längdtur i Björnen på kvällarna. Äta gott och bara vara.

Urmysigt ska det bli!

4 kommentarer | “Mot Åre”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mimmie skriver:

    Vad bra att du tuffar på med tåg istället för flyg!

  2. B skriver:

    Snygg skjorta!

  3. Anonym skriver:

    Hanna, du ger väl råd ibland? Du är så smart och jag behöver dina erfarenheter och tankar. Jag har googlat men det här verkar ganska tabu och hittar inga vettiga svar. Jag tycker mig hört i någon av dina poddar att dina föräldrar inte röstar lika och bråkat mycket om det och vill därför just ha dina tankar. Min ungdomskärlek röstar på Sd, och det fick jag reda på inför valet 2014 då vi varit tillsammans i två år, nu har det gått ännu längre tid och han röstade likadant i detta val. Han är fin och varm mot mig och jag tycker att vi ändå på något plan står för alla människors lika värde, även om han inte kämpar och brinner för samma rättigheter och frågor på samma sätt som jag. Jag kämpar hela tiden med att acceptera honom för den han är och att han tänker olikt mig men samtidigt går jag och tänker att han kommer växa upp och tänka annorlunda, trots att han är 24. Jag vet att jag borde känna min kille bäst och att det är något jag ska diskutera med honom, och det gör vi så klart men kommer väl alltid fram till att vi tycker olika. Jag skäms såklart på något sätt över vad han röstar på och döljer det från min familj (som röstar vänster) och skulle aldrig berätta för min bästis eftersom att jag berättade för min förra och det förstörde hela hennes bild av min kille och hon slutade aldrig hata honom efter det. Jag vill mest höra dina tankar om detta i och med att du som sagt har erfarenheter av att dina föräldrar röstar olika. Det här är en man jag skulle vilja spendera mitt liv med och skaffa barn med om 10 år men det som står i vägen är funderingar på om jag vill att den andra personen som ska uppfostra och lära mina barn ska rösta på SD. Han är någon som lär mig väldigt mycket och utvecklar mig genom att han bl.a tänker (minst sagt) annorlunda på vissa punkter. Men samtidigt är det inte moderaterna han röstar på. Snälla hjälp!

  4. Carro skriver:

    Åh, du satt i samma kupé som min mamma. Hon sa att det satt ett trevligt par med henne men tjejen tyckte det var väldigt varmt (vilket mamma tyckte också). Blir aldrig starstrucked, men nu måste jag erkänna att jag nog blev det lite ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg