Chillarn i soffan berättar om sin dag

17:02 2019-04-03

Hej rosorna mina

Varsågod för exklusiva bilder på mig som inte är tagna av mig själv.  Tvingade nämligen Anton att fota mig igår när jag helt vanligt satt och varvade ner efter en gott folk-intervju med ett ljummet glas prosecco. På mig hade jag mitt nya set från h&m, precis lika skönt som det ser ut 8-)

Tänkte bah logga in och berätta lite om min dag för er. Det är väl mysigt? Kanske? Eller? Hjälp va ängsligt blogginlägg det här blev snabbt!!!

Jo, men i alla fall; Idag hade jag ett så jävla trevligt möte med hjälporganisationen jag ska jobba med i vår och till hösten. Fick massa information om hur tex flickor på flykt behöver förhålla sig till sin mens och hur jävla ofärdiga vi är med att prata om stigmat kring mens i världen. Riktigt intressant och får sån där *eld i bröstet* när man vill förändra saker.

Efter det mötet gick jag och tränade, sprang 5 kilometer och blev sen jätterädd för migrän så jag va tvungen att tömma i mig resorb, naproxen och mat. Sen åkte jag till Gärdet och va med i podden VELAT där mina kompisar fått ställa anonyma frågor till mig. Trodde absolut inte att de skulle kunna hitta NÅT jag tyckte va minsta pinsamt, men så plötsligt satt jag där röd i fejset och mådde dåligt av psykfrågorna mina vänner luskat ihop. Aja en ren fröjd att få prata om sig själv i 1.5 h :-))))

Och nu då? Jo, svängde in på en bar för att jobba lite innan jag och min svärfar, som är här nere på besök från Sundsvall, ska gå på ”tjeckisk afton” på AG.  Kul va! Att få ta med sin sväris på event. Dock råkade ju baren jag satte mig på va ”hundvänlig” (mitt värsta) så nu har jag redan blivit rädd av två byrackor.

Aldrig haft en normal relation till en hund.

Aja. Nu ska jag svara på ett mejl, dricka upp min bärs och förbereda mig inför den här tjeckiska aftonen.

Puss puss!

12 kommentarer | “Chillarn i soffan berättar om sin dag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Vad man älskar dig ännu mer för den här hundkritiken. Men det får man väl knappt säga va.. känns som alla blivit helt knäppa med sina hundar och ska hålla på o ta MED dem till ställen ursäkta VA?:) hund på restaurang liksom?? och så ingen som protesterar mot detta galna? /kraftigt hundrädd sen -94

    1. S skriver:

      Håller med till 100%. Så konstig grej att ta med djur till människoställen. :)
      /kraftigt hundallergisk sen -95

      1. Julia skriver:

        Grannens hund hatade alla och bet min 2åriga lillebror i ansiktet så har hatat hundar since 1997. Haha jag litar inte på folk som har hund 🙃 Min svärmors jävla mini hund har förövrigt större garderob än vad min kille någonsin fått plus hon kör runt med den i en rosa-glittrig barnvagn. Gulligt verkligen :)))))

  2. Sara skriver:

    Helt orelaterat. Men jag försöker börja lyssna på poddar, av oklar anledning varit helt emot det. Men känns vettigare att lyssna på podd än scrolla 5 år tillbaka på Johannes från mellanstadiets Instagram. Försökt lyssna på en del men inte fastnat, är liksom ute efter mysig röst som kan vagga en till sömns. Så igår kom jag på att du som pratar ”norrländska” (ja jag är från Malmö så har ju noll koll på läget uppenbarligen) så körde igång Gott folk med Hanna H. Förutom att du faktiskt hade den där mysiga rösten så var du sjukt proffsig och bra. Inte för att du inte skulle vara det men har ”bara” läst din blogg så inte fattat exakt hur bra du är. Eh ja, hoppas detta makes sense.

    Bonusinfo: Elisabeth Tarras-Wahlbergs röst är så sövande, lyssna på Söndagsintervjun med henne och somna gott på några minuter.
    Mvh ständigt på jakt efter sövande röster

    1. Vendela skriver:

      Sövande röster: typ alla medelålders som har ett ”Sommar i P1-program”(sommarprat). Somnar varenda gång (ibland redan under signaturmelodin, men då måste man vara relativt utmattad). Sov gott <3

      1. Sara skriver:

        Bra tips, tack!

  3. Mirjam skriver:

    Hej!

    jag köpte den där filorgapeelen och inbillar mig att mina ärr redan är lite lite mindre, så tack!!!! bättre än PC? d e ingen tävling.

    Jag vill även säga att jag lever för dina GVFÖ-recensioner. Jag känner dock personligen inte så mkt agg mot Miha och whatshisface. Jag tänker att de e väl gulliga och som folk (ev tyvärr) är mest? Ja vet inte, men ja slår inte bakut pga JAG slipper ju va tillsammans me whatshisface. Men iofs Miha kanske inte får ngt utrymme det är ju väldigt sorgligt. AH ingen klar tanke kanske.

    Tack även för dina inlägg om kläder tycker din stil är sveriges bästa typ!

  4. Frida skriver:

    HEJ!
    Jag är i behov av stilinspo!! Jag ska på min brors diplomeringscermoni i början på juni och jag har NOLL ideér. Jag är även student och har inte allt för mycket cash över till en fin outfit.

    Har du nåt förslag?? Tänker mig nåt lite somrigt kanske

    /Friday

    1. Hej Frida skriver:

      Ifall att Hanna ej tar upp på detta vill jag bara slänga in ett väldigt ”öppet”, men 100% stilsäkert tips som inte kan gå fel vår/sommar 2019, dvs: valfri blommig sommarklänning och skor med liten klack. Varsågod. 🌺🏵️💐🌷🌼🌻🌹🌸💠💮 (Gul är årets innefärg så om du lägger vikt vid att ha ”det senaste” så ska du satsa på något helt 100% i gult eller med gul botten alternativt gula blommor.)

    2. Caroline skriver:

      Hej Frida! Kan också passa på att tipsa. Tycker &other stories har fått in mycket fint, lite somrigt! tex https://www.stories.com/en_sek/clothing/skirts/wrap-skirts/product.asymmetric-satin-midi-skirt-blue.0715912002.html
      En kjol i midilängd (så smickrande längd tycker jag???) , kanske i något härligt print på tyget. Tyckte de matchade fint på hemsidan med en ribbad topp!

  5. linnea skriver:

    Bästa Hanna!! (verkligen) Jag ska på min systers bröllop i sommar, och ingen kan stil som du! Älskade förra året när du gjorde en stilguide till bröllop, har du lust att lägga tid på att göra det igen? vore evigt tacksam!! Älskar allt som du älskar har jag märkt.

  6. Astrid skriver:

    mmm hatar hundar skönt med fler på ens sida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla