Saker som gör mig glad i bokstavsordning

23:13 2019-04-16

Anton

Air pods när jag springer

Alkohol

Antons familj

Bebisar jag känner

Bensindoft bakom skotern

Bada i maj

Brunbränd panna

Bra hårdag

Citronskiva i cola

Cykla nedför

Carro

Du!!

Dansa tryckare hemma

Drake

Emelie och Anton

Edvin

Fred

Fanta ”utomlands”

Frida

Fingra

Fredagar

Gå promenad

Gråta ut

Glida före kön

Game of thrones

Heja på busschaufförn

Ha rätt

Hinna i tid

Inomhusaktiviteter

Intelligens

Jogga i solen

Jeansröv på anton

Jojje

Jämställdhet

Kjol ihop med stövel

Kram från fräsch

Katter

Klubban fifty fifty

Ligga

Linso

Linnea

Lediga dagar

Lägenheten

Lösa korsord

Martin

Mamma!

Mina tjejer

Mitt liv

Meangirls

Njurtransplantationer mellan vänner

Nytänkande

Nytt smink

Nynazism SKOJA

Odla växter

Omedelbara svar

Pasta

Pappa

Planera bröllop

Parisa

Prata och glömma tiden

Quizkampen

Rida

Radion som står på i stugan

Ringa pappa efter jobbet

Roliga utekvällar

Syskon

Syskonbarn

Snällhet

Snygga män som tittar på mig

Sparpengar

Sova ut

Sleva i mig

Trygghet

Tvättat

Ta för sig

Tulpaner

Underbart väder

Ugglan i Nalle Puh

Utvecklas

Vänner!

Va nära de jag älskar

Vårvädret

Vyn från morsfarsans hus

Xena krigarprinsessan

Yatzy

Yoga

Zinfandel-biben

Åska när man åker bil

Ångra saker och få ställa in

Åren jag levt

Älska

Ändra sig

Äta

Önskelistor

Ömhet

Önska sig saker kl 22.22

Öl

19 kommentarer | “Saker som gör mig glad i bokstavsordning”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Karolinas kaos skriver:

  MEN, vilket härligt inlägg!

 2. Hanna skriver:

  fyfan vad fint!

  citronskiva i cola är det finaste vi har

  1. Martine skriver:

   Jaa! Skulle til å skrive det samme! Sitron <3

 3. Anna N skriver:

  Blev så glad av det här inlägget!

 4. Emma skriver:

  Detta va så härligt att läsa, det värmde!

 5. Tale skriver:

  haha, jeg bare, men du har glemt den siste bokstaven? tok meg et sekund å huske at Å ikke finnes på svensk :-)

  1. Tale skriver:

   hehehe, jo det gjør den jo :-) sorry, har feberhjerne! :-)

 6. Kristine skriver:

  Hanna! HELP! Du som har världens bästa klädsmak, snälla hjälp mig med mitt dilemma. Jag har nyss börjat ett nytt jobb där jag träffar många viktiga kunder och måste inge ~förtroende~. Behöver inte klä mig i kavaj och dräkt direkt, men måste ändå se proper ut dvs inte för korta kjolar, inte för mycket hud, gärna en skjorta. Det är ingen uttalad klädkod, men handlar främst om att jag själv ska känna att jag inger respekt och förtroende när jag träffar kunderna. PROBLEMET är att jag i vanliga fall klär mig i just korta kjolar, tighta tröjor och gärna magtröjor. Älskar stora örhängen och sneakers och äger inte ens ett par klackskor. Har ett par skjortor men känner mig alltid så missanpassad i dem, och hatar allt som heter byxor så kan inte heller dra på mig ett par snygga men avslappnade kostymbyxor. Så nu vänder jag mig till dig, allvetande Hanapee. Snälla hjälp mig att tipsa om kläder som jag ser proper ut i men ändå känner mig snygg och feminin i. Drömmen är att kunna gå direkt från kontoret till aw:n och känna mig snygg och rätt på båda ställena. Tack och puss!!

 7. Anna skriver:

  Njurtransplantation mellan vänner 👌

 8. rasha skriver:

  ska mysläsa när jag kommer hem efter jobbet<3

 9. Johanna skriver:

  Funderade länge över vem ”Fred” var

  1. Svar skriver:

   Haha jag också.

   Älskade detta!
   Katter <3

  2. Sofia skriver:

   Jag med haha! Fattade inte förrän jag läste här hihi

 10. Josefin skriver:

  Men du glömde ju VIN! ;)

 11. Elsa skriver:

  Blev så glad av den här listan! Tar såklart åt mig av ”Du!!”

 12. sandra skriver:

  Kram från fräsch, älskart !

 13. Sara skriver:

  Hej Hanna å ni andra kloka!! Jag behöver PMS-tips. Säkert många här i kommentarsfältet som upplever samma å kanske har nån lösning eller tips på vad fan som kan hjälpa.
  Min pms har eskalerat de senaste åren och de senaste månaderna varit totalt ohanterbar. Blir ledsen, ångestfylld, orolig, TOTALT energilös, alltså en trötthet som inte på något vis går att vila bort och den tar över ALLT. Därtill blir jag också extremt lättretlig, otrevlig, tjurig och helt skamlös. Går och muttrar, blänger å suckar till folk i mataffären för jag ”tycker dom står i vägen” å såååånt. Detta börjar vid ägglossning och trappas sen upp tills mensen kommer. Jag känner mig helt knäckt på detta nu, får ångest de få veckor jag mår normalt då jag vet vad som väntar :)) jag äter antidepp, käkar normal varierad mat å tränar nästan dagligen. Får ofta tips på hormonbaserade preventivmedel men det är inget alternativ då jag får exakt samla symtom fast alla dagar i månaden istället ;D såååå ni som hittat nåt som hjälper er, snälla skriv här, allt från örtbrygder till qigong är av intresse jag är beredd att testa vad som helst nu.
  Tack ni som vill komma med tips<3

 14. Carro skriver:

  ❤️❤️❤️ du gör mig glad

 15. Sofia skriver:

  ÄNNU en gång visar du att du är den bästa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg