V. 15

06:15 2019-04-08

Jaha!!! Ny vecka! Apmycket att göra den här veckan men ska göra en massa roligt ihop med andra och inte bara ensam vilket jag verkligen sett fram emot i mina värsta ensamfrilanskänslor. Och så har jag ju kommit igång lite med mitt springande igen också, vilket är kul. På löpband givetvis, är inte ett psykfall som springer utomhus under tio grader…….

Btw, jag har påbörjat en ny springlista på spotify. För mig är inte bpm så viktigt, det viktigast är *känslan* musiken ger. Som tex Blank space med Taylor Swift – en poplåt som får blodet att rusa ner i benen.

Jaja ska vi titta på va Päschon ska gö i veckan då? Jajamensan! Nu kör vi.


MÅNDAG

Intervjuar kompromisslösa Caroline Ringskog till Gott folk. Kanske min mest nervösa intervju hittills. DET FÅR GÅ SOM DET GÅR. Sen spelar jag in podavsnitt med Martin och efter det ska jag på ett möte med h&m. På kvällen har jag inspelningsmöte inför en löfbergsproduktion hemma hos mig.

TISDAG
Ska fota en riktigt jävla bra bild på förmiddagen för ett samarbete på instagram. På eftermiddagen åker jag till Östersund för att programleda en liten reklamgrej.

ONSDAG
Inspelning i Östersund hela dagen. KOMMER VÄL BLÅSA SOM VANLIGT DÄR. Haha så kul att min kompis Johanna som har släkt där säger att det bara finns ett väder i Östersund och att det är ”blåsigt”. Mitt hatväder :-( Men fin stad :-) *lägger plåster på eventuella läsare från östersund*

TORSDAG
Möte med produktionsbolag + hjälporganisationen för ett klipp jag ska voica.

FREDAG
Vinlunch med Parisa. JA JAG SKA GIVETVIS JOBBA OCKSÅ.

LÖRDAG & SÖNDAG
Ev måste jag jobba lite här med en inspelning jag ska göra. Anton har tjatat om att vi måste måla om undersidan av båten så om jag får gissa kommer lördag dag tillbringas med pensel och dåligt humör under en båt.

7 kommentarer | “V. 15”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Camilla skriver:

    Haha östersundsbo intygar, bara blåst! Snål är den också, himla fjällvindar..

  2. Elsa skriver:

    det är faktiskt hääärligt att springa ute på vintern, mvh kränkt utelöparpsykfall :)

  3. Sofia skriver:

    Haha välkommen till blåsiga Östersund! Jag har dock ändå lyckats få hit min sambo, från Matfors av alla ställen ;)

  4. E skriver:

    Jag längtar till dina GVFÖ-inlägg! Kan vi prata om varför Miha inte har en skånsk dialekt trots att hon är från Skåne och hela hennes familj pratar skånska?? 😅

    1. Åsa skriver:

      +1 på den. Har funderat orimligt mycket över det.

  5. Erika skriver:

    Heheh ja som en sann Östersundare blev jag lite brydd när flyttade till Chicago aka the windy city, och ja ba ”vart då???”

  6. S skriver:

    Trodde Östersund var blåsigt tills jag upplevde Jönköping. Är OMÖJLIGT att prata i telefon och promenera eftersom ingen man pratar med hör vad man säger pga hårtork i örat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg