FRÅGAN EP3: ”Vad gör jag om en kollega tar mig på röven Nina Rung?”

16:46 2019-05-17

Sådär ja! Tredje avsnittet är här i intervjuserien jag gjort för Löfbergs och det är alltså det sista innan ytterliga fyra avsnitt kommer ut i juli. Tycker Nina gav så jävla rappa svar i just det här med skyldigheter som arbetsgivare, vad HAR man för skyldigheter mot sina anställda om de ä med om ofredanden?

Efter det här avsnittet återgår bloggen till att tipsa om kjolar från other stories och skriva osammanhängande blogginlägg om mina dagar.

Men väldigt roligt att ni velat titta och tyckt till <3 TYCKER OM ER JA!

7 kommentarer | “FRÅGAN EP3: ”Vad gör jag om en kollega tar mig på röven Nina Rung?””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lisa skriver:

  Alltså alla avsnitt var så himla bra!! Bra frågor, bra, informativa svar. Superbra!

 2. Sara skriver:

  Otrolig timing på det här avsnittet för sitter i exakt den där situationen?? Jag är vikarie där och känner inte så många och han är fast anställd och väldigt omtyckt av alla. Han har tafsat, lagt sig över mig på en soffa, försökt kyssa, bitit, skrivit saker i sms (som jag dumt nog raderade direkt). Och ibland hamnar vi i situationen att vi jobbar själva bara vi två. Kanske vågar i alla fall be chefen se till att vi aldrig jobbar själva efter detta. Tack!!

  1. R skriver:

   Åå Sara vad ledsen jag blev av att läsa detta. Hoppas du är okej! Ett råd till jag har är att ringa facket. Jag jobbar på facket och det här är en av situationerna vi kan ge stöd kring.

  2. Ellen skriver:

   Nej men fy vad obehagligt :( Ja, bra att du pratar med chefen! Är absolut inte att han beter sig sådär svinigt och det är ju sexuella trakasserier så du kan även anmäla.

   Hanna, är det hemma hos dig avsnitten spelas in?? Så himla härlig balkong du har isf!!

 3. Erika skriver:

  Wow Hanna! Har kollat igenom alla tre avsnitten nu, och vill bara säga att du känns så närvarande, smart och rolig! Heja dig! Och heja Löfbergs Lila som gör detta möjligt och är med på tåget! Tjoho!

 4. Ebba skriver:

  Så fina och intressanta filmer! Otroligt kul format, hoppas fler företag ber dig om liknande uppdrag. Kram

 5. Elsa skriver:

  så himla bra! ska bli kul att se resten av intervjuerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp