Gravid med bröstcancer

16:30 2019-05-22

Hej älskade ni

Nu är jag hemma i Stockholm igen efter min nästa månadslånga vistelse i Toronto. Ni är många som frågat hur min kompis där borta, alltså Linnea, mår och det har jag och Linnea tyckt varit så himla fint! Att ni brytt er.

När hon blev sjuk googlade hon (såklart) på diagnosen och fann tröst/gemenskap i andra som varit eller är med om samma sak – därför har hon nu skrivit ihop lite tankar kring första tiden som gravid med bröstcancerdiagnos. Kanske googlar någon och hittar den här berättelsen.

”Jag har aldrig varit en orolig person. Jag kan räkna på en hand antalet gånger jag varit hos doktorn under hela mitt liv. Kanske var det för jag hade en liten bebis i magen som jag bokade tid hos doktorn på en gång när jag kände knölen i bröstet, för att jag hade ju inte bara mig själv att bry mig om längre. Min husläkare försäkrade mig att det inte var någon fara, brösten förändras så mycket under graviditeten men skickad ändå en remiss till ett bröstcenter och sa att jag antagligen skulle få komma dit om en månad.

Jag kikade på remissen och såg att det stod ”Non urgent”. Jag som litar på läkare och som sagt aldrig är orolig tackade för mig och gick hem. 

Min pojkvän Johan höll inte med, han tyckte det var bedrövligt att jag skulle behöva vänta så länge och ringde nästa dag till bröstcentret dit remissen skickats och tjatade att jag skulle få komma så fort som möjligt och ordnade så att jag fick en tid veckan därpå.

På bröstcentret fick jag träffa en läkare, hon ställde frågor om familjehistoria med bröstcancer (finns ingen) och sen undersökte hon mina bröst. Hon kände länge på min lilla knöl och sa sen att det var jättesvårt att säga vad det kunde vara för något. Hon ville att jag skulle stanna kvar så dom kunde göra ett ultraljud, man undviker helst mammografi under en graviditet. Ultraljudet genomfördes och man valde då också att göra en biopsi på knölen. När allt var klart och Johan mötte mig i väntrummet, bröt jag ihop för det kändes verkligen inte bra.

En vecka senare var vi tillbaka för att få resultatet. Efter mötet hade vi bestämt att vi skulle åka och köpa en vagn. Men det blev ingen vagn den dagen, det blev en bröstcancer diagnos istället. Jag minns väldigt lite från det mötet men min första tanke var – Varför ska jag få cancer?? JAG SOM ÄR SÅ LYCKLIG? Världens bästa liv och en efterlängtad bebis i magen.

En timme senare vinglade jag och Johan ut från sjukhuset. En sjuksköterska klämde min axel och sa ”mommy is gonna be alright, baby is gonna be alright – You got this”.  Om hon bara visste hur många gånger jag sagt det till mig själv sen dess.

Första veckan var ett vakuum, ovissheten åt upp mig. Jag gjorde allt man inte ska göra, Googlade och gick vilse i statistik och skräckhistorier. Efter några dagar av panik så insåg jag att det inte tjänade mig att älta ett sorglöst förflutet eller oroa mig för en framtid som inte hänt än. Det enda som är på riktigt är det som händer just nu och jag beslutade mig för att det där jag ska befinna mig – i nuet. Mina svar går inte att hitta i någon annans historia.

Efter diagnosen har jag behövt navigera mig mellan otaliga besök med kirurger, onkologer, barnläkare, genetiker, psykologer och människor jag knappt vet vad dom gör. I ett sjuksystem jag inte är hemma i, på ett språk som inte är mitt.

Jag har legat livrädd under screenings för eventuell spridning av cancern. Jag har fått lära mig att vänta och vänta och vänta. Jag har fått försöka lära mig acceptera att mitt nya normala är att leva med ovisshet.

För en vecka sedan hade jag min första cellgiftsbehandling av åtta och efter det väntar operation. Mellan tredje och fjärde rundan ska jag också hinna bli någons mamma, jag ska bli Florens mamma.

Att få ett cancerbesked är som att förskönande filter över livet försvinner, man ser hur bräckligt allting är och man kommer aldrig kunna gå tillbaka till hur det var innan.

Men vet ni vad? Jag tycker fortfarande att jag har världens bästa liv och jag är fortfarande lika lycklig. Kanske ännu lyckligare än innan? Jag har en frisk dotter sparkar i magen, en pojkvän som inte släpper min hand, en helt otrolig familj och vänner som aldrig slutar höra av sig. Även fast det värsta tänkbara hände så går det på nått sätt ändå, en dag i taget.

Kolla brösten, våga hör av er till den som går igenom något tuff och donera pengar till cancerforskning. 1 av 8 kvinnor drabbas av bröstcancer. Inget kan få mig att gråta så mycket som vetskapen om att någon jag älskar kommer behöva vara med om det här. För när det kommer till cancer är tyvärr inte frågan om utan när.”

 

PS. Vill man göra en riktigt god gärning idag kan man swisha valfri summa till Cancerfonden på 901 95 14 så är man med och stödjer forskning som räddar liv.

159 kommentarer | “Gravid med bröstcancer”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Johanna skriver:

  <3<3<3

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 2. Elin skriver:

  Linnéa ❤️❤️❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 3. Jessica skriver:

  Känns så fjuttigt men ändå: ❤️❤️❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 4. Anna skriver:

  Kram till Linnea!

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 5. Josefin skriver:

  Så fint och ärligt skrivet. Vilken styrka. Kram till dig Linnea. ❤

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 6. Linnéa skriver:

  Åh. Så fint av dig att berätta. Tack. Fick tårar i ögonen. You got this mommy ❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 7. Sanna skriver:

  Jag är själv gravid och kan inte föreställa mig vad du går igenom, men det måste vara fruktansvärt. Jag har tänkt mycket på dig och hoppas innerligt att du snart är cancerfri igen. <3

  1. Linnéa skriver:

   Tack och grattis till bebisen!!! ❤️

 8. Ellen skriver:

  vi alla håller alla tummar och tår och hejar på dig och er <3 tack för din berättelse, mommy. you got this.

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 9. Anna skriver:

  Tack för att du berättar ❤️ Håller alla tummar och tår för att det ska gå så bra det någonsin kan gå.

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 10. Agnes skriver:

  Skickar pengar till Cancerfonden och kramar till Linnea! <3

  1. Linnéa skriver:

   Vad fint ❤️ När man är inne i cancerkarusellen blir det väldigt verkligt vad pengarna gör. För 15 år sedan hade min prognos varit usel, men idag finns en supereffektiv målinriktad medicin just för min typ av cancer. ÄLSKAR forskning!

 11. Amanda skriver:

  Kärlek till dig ❤️ och alla i din närhet.

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 12. Caroline skriver:

  Tack för att du delar med dig Linnea! ❤️ Jag har läst Hannas blogg sedan hon bodde i Sundsvall och jobbade på panduro, men jag tror ändå att just det här inlägget kommer att ha gjort störst avtryck hos mig. Kicka skiten ur cancern nu och lycka till med allt 😘❤️

  1. Linnéa skriver:

   😘❤️

 13. M skriver:

  ❤️❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 14. Johanna skriver:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 15. A skriver:

  Ja, så himla futtigt men kommer inte på nåt mer än HEJA DIG LINNEA, det kommer gå bra! Har sett det flera gånger på sorgligt nära håll och vet du, alla är friska nu. ❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 16. Linda skriver:

  Vad fint att du orkar och vill dela med dig, väldigt fint skrivet ❤️ Heja dig och bebisen ❤️❤️❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 17. Sofia skriver:

  Mommy, you got this <3

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 18. Julia skriver:

  Så fint att du delar med dig och klokt skrivet! Så himla stark du är! Håller alla tummar i världen för att det går bra med både dig och Florens ❤️❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 19. Jennie skriver:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 20. Emma skriver:

  ❤️💪🏻

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 21. Olivia skriver:

  Är inte gravid, har inte bröstcancer men känner så mycket med dig. Mommy got this❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 22. Mathilda skriver:

  Så fint skrivet, det berörde mig verkligen. Trots att jag inte alls känner dig så tänker jag på dig ofta. Min pappa gick igenom en cancer-resa för två år sedan (frisk idag!) och jag känner igen mig så i dina ord. Om ovissheten, väntan, vakuumet men också att det går. En dag i taget, sakta men säkert framåt. Fortsätt kämpa. Håll igång med träning, sociala aktiviteter och omge dig med personer som ger dig kraft och energi. Jag håller alla tummar för dig och din familj. Sjukvården idag är fantastisk.

  Om det är något litet tips jag kan ge så är det att våga prata om känslorna kring allt som händer från början och under tiden, antingen med nära och kära eller med någon professionell. Gärna både och. Det är en bergochdalbana av känslor och det kan komma ikapp en efteråt om man inte bearbetar det undertiden.

  You got this!!

  1. Linnéa skriver:

   Tack Mathilda för fina ord och råd. Det är verkligen inte lätt att stå bredvid, men vad underbart att din pappa blev frisk! Heja er ❤️❤️❤️

 23. Anna skriver:

  Tack för att du/ni delar. Mommy, u got this ❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 24. Emilia skriver:

  Tack för att du delade detta med oss Linnea <3 Jag blev precis månadsgivare hos cancerfonden och tycker alla andra också borde bli det. Det gick så himla snabbt och lätt. Här – https://www.cancerfonden.se/stod-oss/bli-manadsgivare

  1. Lo skriver:

   Så bra tips, jag gjorde samma!

  2. Linnéa skriver:

   Woooow! Nu när man är sjuk så inser man hur mycket forskningen går framåt hela tiden. Kommit i kontakt med så många kvinnor med kronisk cancer som lever på hoppet att nya mediciner ska komma ❤️
   Stor kram till er ❤️❤️❤️

 25. Sofia skriver:

  <3 <3 <3

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 26. Sofia skriver:

  Du är så himla bra.

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 27. Anna skriver:

  Insiktsfulla, varma, starka Linnéa. Som du berör. Tänker att det är välgörande att skriva, att sätta ord på vad du går igenom. Mommy, you got this!

  1. Linnéa skriver:

   ❤️❤️❤️

 28. Elsa skriver:

  tack för att du delar med dig! <3

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 29. Elin skriver:

  You got this mommy ❤

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 30. Johanna Söllscher skriver:

  LINNÉA💗👑💗 Ryser med en klump i halsen och tårar i ögonen när jag läser. För att du hittat ett så vackert förhållningssätt till din situation mitt i allt. Blir så glad! You got this💗✊💗

  1. Linnéa skriver:

   ❤️❤️❤️

 31. Kicki skriver:

  Såå otroligt bra skrivet Linnéa Kan nästan ta på din rädsla och ångest!! Samtidigt är du full av tillförsikt inför framtiden Såå starkt!! Jättekram till er båda!!🤗💪💪♥️

  1. Linnéa skriver:

   Tack ❤️❤️❤️

 32. Emelie skriver:

  Så fint att du delar med dig! Styrkekramar till dig Linnea ❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 33. Josefine skriver:

  ❤️❤️❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 34. Lotta skriver:

  Så fint att du delar älskade Nea♥️♥️♥️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 35. Johanna skriver:

  Mommy you got this! ❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 36. Karin skriver:

  Heja! Du kommer klara det!

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 37. Märta skriver:

  ❤️❤️❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 38. Ida skriver:

  Vilken otrolig text och vad jag känner för dig. Men fan i helvetet jävla skitcancer, spöa den!!!! Känner i hela texten att du är så himla stark. Kram <3

  1. Linnéa skriver:

   ❤️❤️❤️

 39. Amira skriver:

  Takk for at du deler. Krysser fingrene for alt går bra til slutt. Du er veldig sterk og virker å ha den fineste personligheten. Hold ut denne tøffe tiden. vi er mange som tenker på deg og sender gode tanker <3

  1. Linnéa skriver:

   ❤️❤️❤️

 40. M skriver:

  Åh vad starkt och så berörd jag blev. Tack Linnea för att du delade med dig. All kärlek till dig! <3

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 41. Hanna skriver:

  ❤️❤️❤️❤️❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 42. Jenny skriver:

  Åh, men fy vad orättvist men också fyfan vilken underbar människa du är och vilket otroligt mod och styrka du har. Känns så fjuttigt men styrkekramar till er! ❤️❤️❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 43. H skriver:

  Tack för att du delar med dig! Jag vet hur otroligt mycket det kan betyda för en som diagnostiserats med cancer eller är anhörig. Min man fick sitt cancerbesked i augusti 2018 och jag känner igen så mycket i det du skriver! Jag googlade också en massa. Letade efter personer med liknande historier och de få man hittade gav lite tröst.
  Väntan är hemsk. Min man opereras på måndag och efter det dröjer det 6 veckor innan vi får svar på om behandlingen fått bort all skit. Man tror inte man ska klara det, men livet rullar på ändå konstigt nog. Och som du säger kan man känna lycka över livet trots ett cancerbesked!
  All kärlek till dig och familjen, detta klarar ni ❤️

  1. Linnéa skriver:

   Tack snälla ❤️❤️❤️ Hoppas med hela mitt hjärta att operationen går bra och att ni sen får ett positivt besked. Om ni inte får det hoppas jag att det finns en bra plan som tillslut kommer leda till det positiva besked ni längtar efter. Massa kärlek från mig till er ❤️❤️❤️

 44. lisa skriver:

  Mommy’s gonna be alright, baby’s gonna be alright, you got this. ❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 45. F skriver:

  Otroligt fint och sorgligt och hoppfullt, så himla fint att du delar med dig. Vet att jag kommer läsa den här texten flera gånger. Stor kram och ta hand om dig <3

  1. Linnéa skriver:

   ❤️❤️❤️

 46. Ida skriver:

  All styrka till dej och tack för detta inlägg, you got this mommy ♥️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 47. C skriver:

  ❤️❤️❤️❤️❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 48. Sarah T skriver:

  All styrka till dig Linnéa ❤️💪🏽

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 49. Jossan skriver:

  Åh ❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 50. Martine skriver:

  <3 <3 <3 Sender varme tanker til deg, den lille i magen og alle andre som er rammet av kreft.

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 51. Sophie skriver:

  You got this, mommy ❤️❤️❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 52. Anna skriver:

  Tårögd och rysningar över hela kroppen. Starka Linnea! Skickar massa kärlek och skänker en peng ❤❤❤

  1. Linnéa skriver:

   Vad fint 😘 När jag blev diagnostiserad fick jag ett litet kit av motsvarigheten till Cancerfonden i Kanada. Ett fint anteckningsblock, penna, näsdukar, vattenflaska och en mini handsprit. Så fånigt men det betydde så mycket. När jag packar min väska inför möten och behandling ger dom där sakerna en liten känsla av kontroll. Så tack ❤️❤️❤️

 53. Frida skriver:

  Jag blev gravid med min son för drygt två år sedan, och i samma månad blev min älskade mamma diagnostiserad med bröstcancer. Livet var en bergodalbana av känslor. Läkarna lovade att cancern skulle vara borta lagom till jag skulle föda, och de hade rätt. Mamma blev frisk och min son kom till världen, vet inte vilket jag var gladast över. Vi gissade vem som skulle ha mest hår till det årsskiftet, mamma eller bebisen, och mamma vann :-) Vill bara skänka lite hopp och önska dig Linnéa lycka till. Läkarna kan sin grej, och du ska snart bli mamma. You got this ❤️

  1. Linnéa skriver:

   Tack för du delar med dig, så fint att läsa ❤️❤️❤️

 54. Annelie Andersson skriver:

  Älskade Linnea! Vi blev alla så ledsna i vår familj då vi fick höra att du fått bröstcancer! Du var ju så lycklig då vi träffade dig på Hybris när du var hemma i Sundsvall.

  Så bra skrivet av dig!
  Men vet du vad, jag tror oddsen är på din sida! Behåll din positiva inställning till livet o Fuck Cancer!

  Puss o Kram Från Familjen Andersson

  1. Linnéa skriver:

   Tack snälla Annelie ❤️❤️❤️ Hälsa hela familjen ❤️

 55. Frida skriver:

  You got this!!! <3

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 56. Elsa skriver:

  ❤️❤️❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 57. Lina skriver:

  You got this mommy ❤️❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 58. Fanny skriver:

  Kram Linnea <3 Jag fick cancerdiagnos i april, har just fyllt 26 år. Är inte gravid men det finns risk för att cellgiftsbehandlingarna påverkar fertiliteten och möjligheten att bli gravid, sen. Jag ska få cellgift 12 gånger. Det är som du skriver.. det är så overkligt, men på något sätt går det ändå <3

  1. Linnéa skriver:

   Åh Fanny! Infertilitet är en sån jävla vidrig bieffekt av behandlingen som få vet om. Vet inte vilken typ av cancer du har men här i Kanada finns en helt otrolig organisation för unga kvinnor med bröstcancer som har hjälpt mig SÅ mycket. På mitt cancercenter är folk så ooooootroligt gamla. När jag gjorde min första runda cellgifter såg jag ingen under 60 år ens, min bästa cancerkompis heter Donna och är 83 år. Så… ja det är skönt att läsa om tjejer i sin egen ålder. Länkar ifall det skulle vara av intresse ❤️

   Lycka till med din behandling Fanny, hoppas biverkningarna är få och att du kan fortsätta göra allt du tycker om under tiden. Jag ska tänka på dig!!!

   https://rethinkbreastcancer.com/

 59. Marte skriver:

  <3<3<3

  1. Linnéa skriver:

   ❤️❤️❤️

 60. Malin Otmalm skriver:

  You got this <3

  1. Linnéa skriver:

   Tack Malin 😘😘😘

 61. Kerstin skriver:

  Skickar all min kärlek från Visby till dig. Det kommer gå, det kommer bli bra. Tack för att du delar med dig ❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️❤️❤️

 62. Cornelia skriver:

  Åh herregud. Sitter på rast på jobbet och började grina rakt ut när jag läste. Din historia berörde mig något fruktansvärt. Du är en kämpe! Skickar tusen kramar och kärlek ❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️❤️❤️

 63. Ani skriver:

  Blev så berörd av detta och helt tårögd :( <3 så fint att du delar med dig! Visste inte ens man kunde få cellgifter som gravid, sån bra sjukvård det finns!
  All kärlek och lycka med er lilla bebis <3

  1. Linnéa skriver:

   Visst är det helt oroligt? Det finns så många mediciner man inte får ta, men cellgifter – det klarar dom små bebisarna.
   Man är så otroligt tacksam för den sjukvård som finns och alla framsteg görs.
   Stor kram från mig!

 64. Ida skriver:

  En text som gick rakt in i hjärtat och fick mig att direkt donera en slant till cancerforskningen. Jag är precis som du, har alltid varit frisk, men det är en viktig lärdom att hälsa inte är något att ta för givet. Precis som du säger, mommy and baby got this! Massa styrkekramar till dig <3

  1. Linnéa skriver:

   Man tror verkligen aldrig att man ska bli sjuk, även fast man ”vet” att det kan hända. Men jag är så glad att jag inte spenderat mitt liv hitills att oroa mig, för det hade ändå inte kunnat förbereda mig på det här. Man kan bara leva på, ta hand om sig själv och våga söka hjälp om något känns misstänksamt! När man väl blir sjuk blir det verkligt vad pengarna till forskning faktiskt gör – Så tack ❤️ Stor kram från mig!!!

 65. Linnea skriver:

  ❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 66. S skriver:

  Så modig du är!! <3 Vi är så många som hejar på dig. Massa massa kramar

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 67. Jenny Persson skriver:

  ❤️

  1. Linnéa skriver:

   ❤️

 68. E skriver:

  Grattis till bebisen, och jag tror stenhårt på att du kommer klara detta. Har själv en ettåring så har tänkt mycket på dig❤️❤️

  1. Linnéa skriver:

   Tack ❤️ Längtar SÅ mycket efter min lilla bebis nu 😍

 69. ChillarN skriver:

  Lycka till Linnea. Blev rörd av din text och ännu mer när jag läser alla kommentarer. Vilket himla fint namn också, Florens!!

 70. Alex skriver:

  Åh, heja dig Linnea! Så fint att du delar med dig. Och starkt!

 71. Ida skriver:

  Har fått flera cancerbesked i familjen det senaste året och har ofta tänkt på hur tacksam jag är över all forskning och alla framsteg som görs. Sen har jag tänkt att jag helt självklart borde skänka en peng varje månad… Men har jag fått min feta ända ur vagnen..nähäru!

  Men nu så!
  Och oj va enkelt det va dessutom!

  Hejar på dig och er! Kram

 72. Signe skriver:

  YOU GOT THIS MOMMY Linnéa <3 You got this!

 73. Sofia skriver:

  Heja dig!! Min älskade mamma fick samma besked som du tidigare i år. Hon blev precis klar med sin behandling samt operation och är snart tillbaka på banan igen. Kom ihåg och unna dig och det är okej att må dåligt och att vara trött. Du kommer krossa cancern tillsammans med din familj❤️❤️❤️

 74. Sanna skriver:

  Har tänkt mycket på dig Linnea sen Hanna berättade om det här i podden. Jag hoppas verkligen verkligen att allting kommer att lösa sig. Du verkar vara en otrolig person! Kramar

 75. Anna Olsson skriver:

  Finaste Linnéa! Tänker så mycket på dig! Är så imponerad av din styrka och ditt mod att dela med dig. Det här kommer du att fixa ❤️ Kram!

 76. Matti skriver:

  Alltså så himla stark du är!! Jag är gravid och ett vrak av bara det så kan knappt föreställa mig din styrka! Hoppas allt går bra och att du får må så bra det bara går tills dess <3

  Sen, en parantes, om ni vill skulle ni kunna lägga till numret till bröstcancerförbundet (9005919) också? Självklart är det livsviktigt med all forskning men finns också vikt i att stödja de med 100% fokus på enskilda diagnoser. Jag har valt att köpa deras rosa band (det går bara till bröstcancerforskning, till skillnad från cancerfondens som går till all cancerforskning) tex för att just bröstcancer ligger lite närmre hjärtat för mig. Usch det låter som att jag säger att en cancer är viktigare än den andra, och så är det ju inte!! plus att det blev En jättelång kommentar… iallafall, vill ni lägga till deras nummer så gört!

  Framförallt: hoppas allt går bra 💖

 77. Maria skriver:

  Vad fint att du delade med dig. Vi alla håller dig om ryggen! Och swishbombar Cancerfonden. Kram ❤️

 78. Johanna skriver:

  Buääääh. Megaböl. Och då är inte ens detta jag och du är inte min kompis.
  Tack för att du delar med dig. Shit vad jag hejar på dig <3

 79. Frida i Toronto skriver:

  Heja dig Linnéa, vad stark du är för dig och bebisen. Klart att du fixar detta! All lycka!

 80. Elisabet skriver:

  Verkligen berörande berättelse! Mardröm att gå igenom men skönt att du får bra hjälp både från vården och stödet från dina nära. Styrkekramar till er! ❤

 81. Reb skriver:

  Sitter och gråter nu! Vad fint skriver. Och så hemskt. Skickar en stor kram till dig Linnea och alla runt omkring dig!

 82. Evelina skriver:

  Sitter snörvlande på tåget mot Sundsvall med tårar i ögonen efter att ha läst detta. Så fint skrivet av dig Linnéa. Starkt och klokt. Skickar massa styrkekramar till er ❤️❤️❤️❤️

 83. Linda skriver:

  Tack för att du delar med dig Linnea. Har tänkt på dig mycket sen Hanna berättade.
  Lycka till med allt och grattis till bebisen <3
  Skickar en massa kärlek från Småland! <3

 84. Amanda skriver:

  ❤️❤️❤️

 85. Caroline Versfeld skriver:

  Jag är chockad, men vet att du kommer klara detta! Mommy’s gonna be alright ❤️

 86. Ellen skriver:

  <3<3<3<3

 87. Jenny skriver:

  ❤️❤️❤️

 88. Se skriver:

  ❤️❤️❤️

 89. Nathalie skriver:

  Herrejävlar vilken text. Jag brukar inte grina men detta grinade jag av. Så starkt. DU verkar så stark, bebis är lycklig lottad som får dig till mamma. You got this!! ❤️❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp