V. 21

15:15 2019-05-20

Veckan börjar i Toronto och avslutas i Stockholm. Åker om sex timmar. Idag måndag ska jag träna lite gym här i Linnea och Johans hus. De har ju ett härligt gym på nionde våningen?! Tänker på hur vältränad jag skulle va om jag hade ett gym i mitt hus. MEN förmodligen skulle det väl vara samma bekvämlighet och nöjdhet som nu ”äääh… tränar i morrn istället” osv.

Andra saker som sker i veckan; spela in pod med Martin, fixa med ett samarbete, sätta locations och gäster för kommande fyra löfbergsavsnitten och så lite möten *tar på mig kavajen och packar portföljen*. Dessutom vill jag hinna träffa Linso som jag inte sett på över en månad nu. Mycket nyfiken på hur fet hon blivit!!!

Ja det var väl allt om den här veckan.

Nu ska jag packa klart och lämna :-(

En kommentar | “V. 21”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Edda skriver:

    Dear Master,

    jag behöver preppa min garderob inför sommaren pga ska jobba. Jobbar med humanitära insatser, så det är ingen flådig byrå med kavaj direkt.

    Men hur sjutton ska man klä sig om man är en liten svettig person, som jag, men varken vill gå och flasha stora lökringar/svettfläckar eller känna sig för avklädd? SOS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp