Fick ett bud från EMMA S!

08:48 2019-06-28

Jag förstår verkligen att avsky uppstår mot influencers. För två veckor sen la jag upp en insta story där jag hade packat mina apotekvaror i min cykelhjälm som en äkta tönt. I hjälmen låg också ny dagkräm från Emma S som jag hela tiden återkommer till. Ni vet en sån ”go to” kräm som alltid funkar när jag grejat för mycket med hyn med massa annt.

Och det här såg alltså Emma S, eller ja, kanske var det inte självaste Emma Sjöberg som skrev, men de frågade efter min adress för de ville skicka varor till mig! Och tidigare i veckan kom paketet.

Har haft tre dagar på mig att testa sminkbortagningen, serumet, masken och fuktboosten så kanske inte kan komma med nån recension men är hundra procent ärligt överraskad över hur lyxiga och bra de känns när de ändå är såpass billiga?!

Speciellt sminkbortagningen, den var på riktigt den SKÖNASTE jag testat och då har jag ändå testat ett dussin. Också kul att ha lilla fuktboost-sprayen i handväskan och bah >>dusch dusch<< när man känner sig torr och jävlig.

Så TACK för budet Emma S!

Tror jag måste kalla detta reklam, så här kommer märkningen; REKLAM.

22 kommentarer | “Fick ett bud från EMMA S!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Edda skriver:

  Jag älskar också Emma S:s produkter <3.

  Men en sak jag skulle bli galen på som influencer (förutom alla som blir galna på en för att en gör sitt jobb osv) är att DEKLARERA! Jag menar INTE att låta misstänksam utan detta är en rent nyfiken fråga: enligt skatteverket ska en ju betala skatt även för varor och tjänster man får hemskickade (eller??) men hur fan orkar en med att deklarera för allt? Får ni veta vad produkten kostar när ni får dem hemskickade, eller måste ni ta reda på det själv? Vad har du för system för att inte glömma bort att deklarera för saker osv osv? HUR GÖR DU – jag blir ibland stressad bara av att läsa bloggar för att det verkar så meckigt!

  1. Hanapee skriver:

   Japp! Jag har revisor, allt över 270kr måste du deklarera.

   1. Emma skriver:

    What? Måste man alltså deklarera allt man får hem även fast man inte behåller det? Vem sjutton har koll på vad man får hem?? Kan väl vara omöjligt att få veta vad man får hem

    1. Hanapee skriver:

     Japp och JAPP

  2. kvinna med ett faktiskt jobb skriver:

   att vara influencer är inte ett jobb – det är att vara en reklampelare.

   1. Hanapee skriver:

    Stort grattis

    1. kvinna med faktiskt jobb skriver:

     tack så mycket! ytterligare pluspoäng till mig: jag lyckas att utföra mitt arbete var dag utan att gnälla som en barnunge – till skillnad från dig.

     1. Hanapee skriver:

      Bra kämpat!

 2. ChillarN skriver:

  Har Emma S enzyme peel som jag tkr mkt om!!

 3. Hanna skriver:

  Hahah billiga??? Tycker ändå en dagskräm för 279kr e jävligt dyrt.

  1. Sofia skriver:

   VA?! Tipsa om de bra dagkrämerna som är billigare än så DÅ!! Mvh en som aldrig stött på ngt bra under 400kr

   1. Agnes skriver:

    Tycker Lumenes är bra :)

   2. Hanna skriver:

    Handlar mer om att Hanna skriver att det är en billig kräm. Jag anser inte att 279kr är billigt för en dagskräm.

    1. Hanapee skriver:

     Nej det är klart, man har ju olika måttstockar förstås <3

  2. Hanapee skriver:

   INTE JAG

 4. Emma skriver:

  Jag älskar också Emma S. Speciellt nattmasken. Min hud är som natt (höhö) och dag sen jag börja använda den.

 5. Ami skriver:

  Naaaj! Är det reklam så måste det stå högst upp – det kan icke komma insvassande sådär på slutet 💃

  Blev sugen på den där lilla fuktgrejen iaf, funderar på att unna mig en sån eftersom jag ska jobba hela sommaren framför en dator. På ett dammigt kontor. Med lysrörsbelysning. 🙈

  1. Hanapee skriver:

   VET DET men trotsar

   1. Petra skriver:

    Åh varför trotsar du/så många andra sånt? Bara undrar varför ni inte vill göra det? FRÅGAR AV NYFIKENHET, på grund av att jag blir så förundrad av dessa ständiga kommentarer om hur man ska göra och att inte många influensers verkar lyckats snappa upp hur man faktiskt ska göra.. haha.

    Men nu har jag alltså fått svaret (hos i vart fall en), trots. Varför trotsar man det? :D

    Kramar till dig Hanna, lider med er som måste redovisa allt ni får som ni inte ber om. Inte för att det inte möjligen är ”rätt”, jag har ingen åsikt i frågan för är för oinsatt, men bara för det jäkla jobb och torv och bängel det måste innebära. Hujedamig.

    1. Petra skriver:

     Bör kanske tillägga att JAG inte vet hur ni ”ska” göra, och bryr mig inte heller om hur ni gör, men läser ca 678945678 kommentarer om sådant varje gång jag går in och gör min lilla bloggrejd. Man undrar ju om det är kommentarerna som har fel eller om det är bloggarna som envisas med att skita i saker som, i vart fall för mig som bloggläsare, inte egentligen spelar någon större roll?

 6. LB skriver:

  Fast jag tror inte att avsky uppstår mot nån som du som får hem produkter du tidigare berättat om att du gillar, utan snarare i de fall du vet att influencern ifråga aldrig nånsin använder produkter från ett visst märke, men sen gör ett samarbete och ba: ”jag äääälskar verkligen XXX, använder deras produkter jääämt!”

  Då blir iaf jag irriterad.

 7. Linnea skriver:

  Asså förlåt att jag objektifierar nu men tycker du är så jädrarns snygg nu!? Kan du göra en exakt guide till smink/hår/BUS(!?) berätta EXAKT tack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG