DEN STORA HATLISTAN vol 2

11:38 2019-06-27

År 2016 gjorde jag ”Den stora hatlistan” och nu är det dags igen! Nya kategorier! Nya saker att hata på! För vad vore världen utan hat? Precis vad du tänkte – ingenting!


MIN HATSTIL

Bohochic med krydda av ”rock”.

 

MIN HATDAG
Vaknar upp med ”känningar” i halsen, råkar fastna i Instagram i 3 timmar, missar passet på Friskis och får en prick, råkar svara i affekt på ett sms och kan inte slappna av förrän jag får svar från personen i fråga. När Anton kommer hem har jag inte gått ut med sorteringen som jag lovar plus att jag är jätteirriterad för att vi inte har mat hemma. Och så hatar jag mig själv.

 

MIN HATRESTAURANG
Alla vidriga hamburgarestauranger som utvecklas år 2019(!) med ”brothers” i namnet och inreder industriellt? Vilka ÄR kunderna? Brinner i mig!!! Bygg bara ett ”trevligt vanligt café” i stället?!?! Som gärna får ha öppet längre än till klockan 19. Det är förresten en annan sak jag hatar – att de flesta fik stänger så tidigt så om man ska träffa något efter arbetstid så är det bara alkohol som gäller. Aja kanske lika bra 8-)

Ps. sånna här bord har restaurangen till 100%


MIN HATGODIS

Center med mint i. En riktig lurendrejare! HATAR DEN. Du tror du ska äta en underbar center med klassisk söt kolafyllning, du lägger den på tungan och efter 0.1 sekunder inser du att det som sipprar ut från chokladen är en artificiell mintsmak du bara tidigare känt i tandkräm. Du tvingas högljutt spotta ut den i handen och springa till vasken för att kräkas och din kille undrar vad fan som pågår?

MIN HATKILLTYP
Om vi bortser från killar som är pedofiler, mördare och våldtäktsmän har vi en annan kategori som förtjänar mitt hat. Den ”upplysta” indiekillen. Jag gick gymnasiet med några av dem, jag har mött dem i dj-båset på Debaser Slussen och det är tyvärr den enda killtyp som blir kära i mig (förutom Anton då förstås). Det är killen som inte kan något om politik men är tydligt positionerad vänster, killen som alltid tittar på sig själv utifrån och är märkbart egoistisk men inte förstår det själv. Han ser sig själv som ”känslosam” och ”inkännande” men bryr sig enbart om sina egna (stora) känslor och ”lyssnar aktivt” för att han LÄRT sig lyssna inte för att han faktiskt är intresserad. I grunden är han väldigt ointelligent men saknar alltså intelligensen för att inse detta och tycker tvärtom att han ”fattat något” som vi andra inte har.

Han heter typ Nils eller Emil. (OBS brasklapp; finns många bra med de namnet också)


MIN HATSTAD

Hannover i Tyskland.

 

47 kommentarer | “DEN STORA HATLISTAN vol 2”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Palle skriver:

  Dunning-Kruger-effekten är en kognitiv bias som innebär att den som är inkompetent också är oförmögen att förstå att denne är inkompetent (wiki). Jag tyckte att en del pusselbitar föll på plats när jag hörde talas om effekten första gången, då kunde jag förstå hur vissa personer i min omgivning fungerar i vissa sammanhang. 💁‍♀️

 2. Olivia skriver:

  Yessssss, fler hatlistor!!

 3. Cornelia skriver:

  Älskar detta!! Får också känslan av att anledningen till inlägget var chansen att få en chans till att nämna Hannover? Helt okej för mig!

  1. Nora skriver:

   Skrattade HÖGT!!!!!

   1. Sandra skriver:

    Hahaha tänkte exakt samma!!

 4. Matilda skriver:

  Hahahah frustar. ”får en prick”. Mitt friskiskort har typ varit blockat since maj 2017……

 5. Petra skriver:

  aaahh älskar hatlistor <333

 6. Alma skriver:

  Älskade detta!!!! Saknar podden Hatlistan, som väl du gästade en gång? Vet att jag hittade den via dig! Toppen var den!!

 7. Jessica skriver:

  Såg bara första bilden i inlägget före jag läste rubriken och tänkte nu har Hanna tappat det, trodde det var ett klassiskt inlägg där du tipsar om kläder. 😅

  1. Elsa skriver:

   Haha jag tänkte samma!

 8. Malin skriver:

  Fan, jag kände igen mig i din hatkilltyp… blev så jävla rädd att jag kanske är sån nu……. vidrigt

 9. Sandra skriver:

  Skrattade högt, bilden på rockig boho är så on point att det är helt

 10. Anna skriver:

  Ja vad fan är grejen med rockig boho? Byter hellre garderob med min 90-åriga mormor

 11. Julia skriver:

  Susade in här DIREKT när jag såg uppdateringen på Insta om att det fanns ett nytt inlägg!!!

  Och gjorde väl som övriga, skrattade till när jag såg hatstaden HANNOVER.
  Kommer använda dig som referens om någon någon gång vill bjuda med mig dit.

 12. Lou skriver:

  Hahahahaha trodde det stod ”den stora hattlistan” och fattade noll… tjejen på första bilden med hatten gjorde det inte lättare.

  1. Lotta skriver:

   Hahahaha skulle precis kommentera samma. Ens felläsning bekräftades ju gott av första bilden ja 😂

  2. Johanna skriver:

   Hahaha så kul ändå. ”Min HATTstil: bohochic med krydda av rock”
   :-)))))

 13. Tina skriver:

  Tog en print på Hannover-delen och ska visa min kille om att denna hatstad ska vi SJÄLVKLART inte bila förbi när vi ska på tur i sommar.

 14. X skriver:

  Skrattade högt när Hannover dök upp..😂😂 gulle!

 15. Lina skriver:

  HAHAHA jag älskar dig

 16. Jenny skriver:

  HAHA JAAAA den där jävla killtypen. Fy fan vad dom suger!

 17. Dd skriver:

  Hahaaa älskar dina inlägg. Roligast var hatstilen och hatrestu med bild på borden!!! Hahahs

 18. Hanna skriver:

  Minten har hänt mig de två senaste gångerna jag köpt godis, fyFAN va äckligt det är!!!!!

 19. L skriver:

  Jäklar vad bloggen levererar just nu!! En fröjd att gå in och läsa när resten av *internet* känns så sjukt dött och innehållslöst nu på sommaren.

  1. Hanapee skriver:

   FAN va glad jag blir

 20. Filippa skriver:

  JÄVLAR va igenkänning på ALLT!

 21. Elin skriver:

  Älskar hatlista. Kan vara den roligaste formen av topplista?? Håller med kommentaren om att bloggen är 10/10 just nu. SÅ rolig.

  En fråga: hur mår Linnéa? Hoppas bra trots omständigheterna<3

  1. Hanapee skriver:

   Det gör hon <3 Nea, du som är inne å snokar här, kan du svara mina läsare??

  2. Linnéa skriver:

   Vad gullig du är som frågar ❤️ Jag har hunnit med tre omgångar cellgifter och faktiskt mått väldigt bra hela tiden, inga konstigheter än så länge. Nu är jag på lite lov, för om 2 veckor kommer Florens och vi längtar så otroligt mycket ❤️❤️❤️

   1. Klara skriver:

    Vad fint att höra ❤️ Har också tänkt på dig Linnéa! Och så himla spännande och härligt att bebisen kommer snart <3 Ta hand om dig!

   2. Martine skriver:

    <3 <3 <3

 22. Lina skriver:

  KANONbra innehåll och fart på bloggen nu va!! Älskar!!

  1. Hanapee skriver:

   Meeen nu tror jag väl <3 <3 <3

 23. e skriver:

  SKREK också åt hannover!!! har aldrig varit där men känner för att åka dit bara för att peka fuck you åt exakt hela staden? jävla kukstad

  + håller med ovanstående om att bloggen (och all övrig content, t ex insta) är OTROLIG just nu <3

 24. J skriver:

  ÄLSKARRRRR INLÄGGET!!

 25. Hannah skriver:

  Så kul, läste sista om killar och tänkte att det verkligen låter som en kille jag hängde med förr, han hette Nils 😂

 26. Ida skriver:

  HAHAHA EXAKT MIN KLÄDSTIL! Men älskar ju dig villkorslöst så det gör inget. Hatar också Hannover, bilade till Italien förra året och fick en satans inflammation i min visdomstand. Slutade med att vi fick ”sväng in” i Hannover, uppsöka ett lördagsöppet sjukhus och få antibiotika utskrivet. VET NI VAD ANTIBIOTIKA KOSTAR I TYSKLAND?! Nej det är inte Hannovers fel att jag hade ont i tanden men jag hatar stan ändå. Det var varmt och dyrt.

 27. Anna skriver:

  Haha hannover o de nya hamburgerställena

 28. Axelina skriver:

  ÄLSKADE DETTA

 29. Lotta skriver:

  SÅ ON POINT! De där jävla restaurangerna och deras bänkar. HUR ska en ta sig över + in på en sån bänk om andra sitter där och jag har kjol och inte vill råka sparka/flasha nån? Ge mig en stol och lite mindre tryffel-mac&cheese era jävla pulver

 30. Notfamous skriver:

  Influencers.

  1. Hanapee skriver:

   Tack <3

 31. Sabina skriver:

  Älskar mintcenter :'(

 32. Frida Andersson skriver:

  Blir rädd för att vi träffat samma Nils.

 33. Karoline skriver:

  Hanna! Älskar detta! Det kliar lite i mig för jag vill ha MER hatlistor! Så jävla gött. Dina ”åkommor”, pms och briljanta iakttaganden gör mina dagar. 🙌🏻

 34. Anna skriver:

  Haha – har också träffat en sån Nils! Tyvärr glider de lätt in som på bananskal i näringslivet och tjänar massa pengar för att de ses som ”en skön snubbe”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla