Hemmagrejarn

15:15 2019-06-11

Hej älskade ni

I gårdagens podcastavsnitt vidrörde jag det dåliga självförtroendet (eller är det självkänsla?!) som jag vandrat omkring med senaste veckorna. Mitt absolut värsta humör. För plötsligt hindrar det mig från att skriva här också. Blir liksom hämmad i hela min personlighet och tycker att varenda. ord. jag. skriver. är. töntigt.

Som allt det jag skrev ovan liksom. Uhh.

Är ängslig liksom, men jag har varit här förut och VET ju att det handlar om fokus och att bara fortsätta leva på. Som med allt egentligen? Lol vilket bra tips från mig till alla ”bara att leva på :-)”.

Ska vi kolla på vad man kan göra om man jobbar hemifrån? Okejdå:

…lunchträning!

När jag mår lite såhär lågt i huvet så är min absolut bästa medicin att greja på med kroppen (obs orkar såklart inte alltid göra det som faktiskt är den bästa medicinen) Men för mig är det bra att vara i den, andas, få flås och hjälpa hjärnan med endorfiner. Tänk att bra vettig träning kan vara att rulla ut yogamatta, säga ”30 minute workout” till sin apple tv och sen verkligen få 30 härliga minuter träning.

Blev så jävla svettig.

Sen har jag rensat min skrotlåda också. Ryser av välbehag av tanken på sorterade lådor mmmmmm. I den här lådan har jag mina övriga skönhetsgrejer som ej får plats i badrummet, mina hårgrejer och min ”specialmedicin” (typ nyquil, insomningstabletter och migränspray) och så alla läppstift.

Lådan rensas på riktigt en gång varannan månad eftersom jag trycker ner ALLT i den. Slängde två stora påsar med gamla produkter och sorterade upp annat till min ANDRA skrotlåda… som blir ett senare problem.

9 kommentarer | “Hemmagrejarn”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ida skriver:

  Vad skönt att se någon annans skrotlåda!!! Har också (sådana) och alltid så mycket ångest för det? Trots att jag inte är så stel med att hålla allt i superordning är det nåt med bara vetskapen som stressar mig så TACK

 2. Malin skriver:

  Måste bara få skriva av mig om IBS lite, kul att vi har typ motsatt IBS. Jag kan endast äta typ sallad och all vattnig eller bönig mat, men blir kass av allt som är gott och kolhydratigt :( wellwell

  Och ja det kanske låter töntigt men det är ändå skönt att höra någon som pratar om detta! Stark förebild för dåliga magar everywhere.

 3. Elin skriver:

  Du får mer än gärna utveckla det här om dålig självförtroende/självkänsla i nästa podd! Sjukt intressant och tror många kan känna igen sig i det där som går i vågor ibland.

  För fleeeera avsnitt sen så nämnde du att du gått i terapi för att bland annat kunna hantera att människor visar kärlek/uppskattning på olika sätt. Hög igenkänningsfaktor på den, verkligen!! Den får du mer än gärna också prata lite mer om i podden, om det är något du skulle vilja utveckla såklart :)

 4. S skriver:

  Tips på (enligt dig) bra 30 minutes workout?? :)

 5. Elsa skriver:

  haha, känner igen det här med flera skrotlådor. jag har inte rensat mina på länge :(

 6. xx skriver:

  VAR har du köpt dessa perfekta svarta ”sorteringslådor” på sista bilden? Tack på förhand.

 7. sommartjejen skriver:

  nu önskar jag ett inlägg om kläder för midsommar!! för en klassisk midsommar på landet. finkläder som alltså är liksom somriga men också ”lediga” som man har vid dans runt stång osv, men det jag har mest ångest över är liksom KVÄLLSKLÄDERNA dvs en snygg men mysig tröja (gärna den fluffigaste sommartjocktröjan du hittar) och typ sköna men coola långbraller som man byter om till när myggen kommer fram. går detta att ordna? PUSS

 8. Hanna skriver:

  Kan en pratat med sin Apple TV??

 9. Vendela skriver:

  Bästa hanna!
  Jag behöver alla tips på BRA tabletter man kan köpa i USA. Allt som vi inte har här som skapar under 🙏🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp