271. Toalettpodden

11:05 2019-06-11

Hanna får kraftiga IBS-anfall av en sallad hon försökte äta ”mindful”, Martin berättar om varför han vägrar åka VOI. Det blir snack om graviditetstest och killen som sålde ett till Hanna med orden ”lycka till”, killar som växer ifrån bilar, sommarplaner och att åldras i vad man faktiskt vill göra på semestern + allt om livepodden!

Du hittar den där poddar finns. Är du väninna med en bläckfisk, känner dig ”fel” med två armar och gillar att suga på stolpar? Tryck play nedan:

 

2 kommentarer | “271. Toalettpodden”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Hahaha älskar dina beskrivningar för de som ska ”trycka på play nedan”

  2. Martina skriver:

    Hej,

    Min kille har rätt jobbig IBS, har har därför i en del år ätit enligt FODMAP dieten. Tror det är den enda dieten med vetenskapliga uppbakning för att behandla IBS. Där handlar det om att det är visa typer av kolhydrater som tarmen har svårare att bryta ner. Den kan vara ganska restriktiv, iallafall i starten men han mår mycket bättre nu.

    När du googlar FODMAP så är det inte alltid världens mest lockande recept, men jag brukar kolla på den här bloggen för inspiration: http://georgeats.com/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp