Långhelg nr 2

17:35 2019-06-08

Kolla på oss! Mest bara ben och huvud på Martin.

Igår hade vi alltså livepod på trädgården och OJ vad roligt att så många av er kom! Helvete vad roligt det var. Som vanligt. Det blev TYVÄRR inte inspelat(!!!) men men. På måndag kommer en pod OM livepodden istället hahaha. Men tror nästan det kan bli roligare typ. Vi har många reflektioner att ta med oss från kvällen.

Så här såg det ut innan då vi druckit rosé på min balkong och jag tvingat Martin att ”tycka till” om mina outfits. Tror ni att han hade mycket att komma med? Nej. Men också lite skönt. Nästan obehagligt med killar som ska tycka till om kvinnors outfits, visst då???

Idag har jag haft inspelning med Löfbergs och mitt lelle bolag. Gästen var Cassandra Klatzkow och vi snackade om kroppsångest nu inför sommarn. Jääävlar va lärorikt det var för mig. Är så frrrrrruktansvärt trött på att lägga minsta tanke på hur jag ”borde” se ut i kroppen.

Åt helvete med det.

Sen körde jag den här moppen i stan och höll på att dö 93020994 gånger.

Otroligt starka två dagar med andra ord.

Har ni gjort något skoj? Berätta!

PS. Förlåt för reklamen på Nöjesguiden, jag ska säga till.

 

5 kommentarer | “Långhelg nr 2”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Fanny skriver:

  Vill ha exakt din outfit!! Så snygg:)
  Vars kommer go-settet från?
  /Fanny

 2. E skriver:

  Vaaaar är den vita sköna klänningen ifrån? Den du har på dig under inspelningen med Löfbergs? Och har så mycket frågor om moppen?! Varför? Hur? Var kommer den ifrån?!

 3. Karro skriver:

  Settet! Du måste ju berätta mer! JÖSSES vad snygg du var i det! Haha och berätta gärna även om moppen, vad såg jag precis? Gullig och obehaglig på samma gång🤪

 4. Anna skriver:

  Berätta mer om samtliga outfits i detta inlägget, shysta!!! <3

 5. Isabelle skriver:

  Snälla tipsa om midsommarkläder!!! Ska för första gången fira ordentligt med min kille (ganska ny!!) och alla hans kompisar på nåt landställe osv osv. Snälla hjälp!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp