V. 24

10:16 2019-06-10

MÅNDAG!  NY VECKA!

Den HÄR veckan ska jag träna varje dag, spela in en jättebra pod, vara snygg varje dag, va en bra kompis, flickvän, blogga varje dag, ringa mina föräldrar, laga vettiga middagar, spara massa pengar, producera och programleda kanonreklam, hinna planera vår europaresa vi gör nästa vecka, ta vara på båtsommaren, svara på alla mejl i tid, smsa människor jag borde höra av mig till och samtidigt vara intakt med mina känslor, zen och inte känna stresspanik.

:-))))

Ibland kan det kanske vara smart att få syn på alla de där kraven jag har som osynliga små punkter i min hjärna? Plötsligt inser jag att ekvationen inte är möjlig. Det går ju såklart inte att leva på det där sättet, det är så orättvist mot en själv på nåt sätt. Tänkte prova att va lite mer *nöjd* med det jag faktiskt orkar göra i veckan och det ser ändå ut nåt sånt här:

Måndag
Pod med Martin! Och så redigering med Simon. Killmåndag!!!! Ska också gymma idag. Sån JÄVLA killmåndag.

Tisdag

Massa jobb med löfbergs och spotify hela daaan. Vegomatlagningskurs med Amanda på kvällen, så himla mysigt.

Onsdag

Inspelning med Janice till FRÅGAN

Torsdag
Jobbelijobb på förmiddagen. Ska gå på lunchyoga också tänkte jag. Kanske göra naglarna inför veckan i Europa. Vad blir det för färg tro? Hmmm tror ljusljusröda. Åh vilken underbar hollywoodfrudag torsdagen kommer vara.

Fredag
Heldag på Spotify då jag är med och håller i en podcastskola!

Lördag & söndag
Min och Antons roadtrip börjar!!!! Klockan 06:00 åker vi mot Hamburg och sen Champagne. Fy satan vad jag längtar!

3 kommentarer | “V. 24”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ebba skriver:

  BYXORNA!!!! Vart ifrån????

  1. Hanapee skriver:

   h&m 1 år sen!

 2. Agnes skriver:

  Gud sån igenkänning med alla de där kraven. Sjukt vad man håller på o pressar sig själv :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp