Detta hände på Almedalen dårå

10:16 2019-07-05

Raaaaaaauk???

Nej det är bara en vanlig mur JU.

Men visst symboliserar den här bilden hela ens bild av Almedalen? Gammal murrest, blå himmel, killar i kavaj med företagets t-shirt under och kvinnor i ljusa blusar.

Jag var ju här ihop med underbara Plan International som jag börjat jobba med (och ska resa med i höst!). Jag höll i ett quiz om flickors rättigheter, sidekickade quizappen Primetime och intervjuade Plans generalsekreterare. Mellan de uppgifterna hann jag också med att hänga med Johanna, gå på lite seminarium och stöka av en riktigt stark utgång.

Här satt vi alltså jag, Johanna och Ebba (som kikar fram där bak) på onsdagen och åt lunch med våra skitiga mobiler och ett gott humör! Inte en NMR-nasse i sikte och en härlig flaska vin att dela på.

Lite senare samma dag höll jag alltså quizet för alla dessa quizzare som var så jävla smarta? Det skulle visa sig att de visste mer om svaren än vad jag gjorde. Kanon :-)

Men kul hade vi!!!!!!!!

Och så såg vi matchen förstås.

Herregud vad besviken jag blev??? Pissmatch. Kul dock att damlandslaget fått mig såpass intresserad av fotboll? Jätteknäppt att jag NU upptäckt hur kul det är att titta på fotboll. Men också helt logiskt. Känns inte som ett stängt rum för bröliga utepissande killar längre.

Rent bildmässigt tog kvällen slut här eftersom jag… blev… packad. Vi gick nämligen ut och dansade och klockan var fyra på morgonen då jag slumrade in i överslafen ett radhus strax utanför Visby. ZzzzZzzz. Vaknade med dunkade tinningar men mycket glad över att jag inte följde med på efterfest.

2 kommentarer | “Detta hände på Almedalen dårå”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Klara skriver:

    OT, men behöver dela med mig av detta apropå det du berättade om apotekskillen och gravtestet: Köpte Imodium idag och önskades lycka till av apotekskillen. Kände mig inte asbekväm direkt med att få lyckönskningar för min diarré. SLUTA BARA vara trevliga mot era kunder, apoteket!!!!!

    1. Anna skriver:

      Haha! Men vadå, tycker ändå att de ska vara trevliga, de menar ju väl. Palla att någon är otrevlig mot en när man har huvudvärk/förstoppning etc.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg