MASTER ÄR TILLBAKA! MED RÅGE!

14:30 2019-07-24

Ni trodde jag var uträknad… Ni trodde jag gett upp… kastat in handduken! Sagt bye bye! Lämnat landet! Gett upp livet! Men så är jag plötsligt tillbaka – när ni minst anade det! HA!!!!!

…….

Tog alltså tolv dagars bloggpaus. Helt sjukt var det. Började med att jag glömde bort att jag hade en blogg som jag skrivit på nästan varje dag i tretton års tid, och sen av bara farten fick jag semesterfeeling och la ner ALL aktivitet på *nätet*. Men så plötsligt kom det, det stora suget. Såg nån fin tröja på internet och ville berätta om den för er och sen var lusten igång.

Så nu kör vi. Ett inlägg om dagen resten av sommarn. Dock SKRÄMMANDE att ingen av er saknat mig? Inte ens en kommentar i stil med ”hoho?”. Djupt kränkt, men ska försöka komma över det :-))))

Vad har hänt sen sist då?

Jo jag har varit jättemycket hemma hos mamma och pappa. Umgåtts med mina syskonbarn, kompisar, firat min polare Frida som fyllde 30, badat, druckit vin, blivit förkyld och fixat med en stor loppis vi sa ha på mina föräldrars gård.

Sen har ju också tre av mina närmsta vänner fått barn. Linnea i Toronto, Linso och Emelie. Allt har gått bra och inget gör mig gladare än att tänka på att tre bebisar nu finns som jag ska få rå om och lära känna. Underbart! (Och ja jag vill säkert också ha barn nån gång inom kort, eller lite längre. Inte bestämt mig än så fråga inget mer om det just nu är ni gulliga).

Alma!!! Några av er kanske känner igen henne från bloggen förr? Min syrras äldsta unge alltså. Tio år nu och med en massa fans på TikTok… precis som moster gillar hon internet och att göra peacetecken på bild. En fantastiskt fin person.

En annan fin person är Johanna!!!! Så tacksam över hon finns. Dagligen skänker hon mig glädje i livet. Hon och hennes kille Victor sov med mig ute hos mamma och pappa och spelade mitt favvospel Rappakalja efter ett aaaaantal enheter. Skrattade så jag fick magkramp.

Puss alla! Kul att vara tillbaka!

34 kommentarer | “MASTER ÄR TILLBAKA! MED RÅGE!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sara skriver:

  TRO MIG när jag säger att jag längtat efter din återkomst!! Men har inte velat va *hen som är hen* och börja skrika efter Master i kommentarerna nu när du har semester (stor dos självbehärskning fordrades). Gemene dam får ju va hyfsat fredad från jobbet på semestern, såklart ska det även gälla dig. Skönt att du är tillbaka iaf!!

  1. Isblomma skriver:

   Skulle till att säga exakt samma sak haha! Är glad över at du har njutit av semester, och glad över att ha tillbaka dig!!!!! 💖

 2. Sofie skriver:

  Har inte kommenterat men har varit inne på bloggen d a g l i g e n för att se om du skrivit något. KUL att du är tillbaka ❤️ Välförtjänt bloggpaus dock!

 3. M skriver:

  Varit inne varje dag och letat efter nya inlägg ju!! <3

 4. Linn skriver:

  Håller med tidigare kommentarer! Kollar efter nya inlägg varje dag men man vill ju inte vara oskön och *HETSA*.

  Ses i Umeå!

 5. Behövde tydligen skriva av mig skriver:

  Har visst saknat dig!

 6. Ellen skriver:

  Håller med övriga, har saknat inlägg men vill inte skapa stress i semestertider. MEN om man får hetsa… hoho, var är podden?

  1. Sofia skriver:

   Haha ja om nu tjat uppmuntras så HOHOOO var e podden??

 7. Amelie skriver:

  Försöker ha lite internetpaus på min egen semester men mår så bra av vissa bloggar och instagrammare, bland annat dig. Har varit inne varje dag och tittat om du skrivit nåt nytt, haft 20% besvikelse men sen 80% glad över att du också tagit internetpaus! Gött för dig!

 8. Ja hej skriver:

  Kul att du är tillbaka men jag tror att du glömde något… var är den snygga tröjan du skulle berätta om?????

 9. Johanna skriver:

  haha samma här, har gått in varje dag och blivit besviken pga ingen ny rubrik och ändå tänkt att d är dumt att hetsa dig! bra att du är tillbaka <3<3<3

 10. Emma skriver:

  Gött att ha dig tillbaka master!!!!!

 11. Emma skriver:

  Klart vi saknat dig. Tror många tänker att tjat ger motsatt effekt bara men välkommen åter 😺

 12. Elin skriver:

  Glömmer aldrig Attilika. Hon var några år yngre då…. :))

  1. Sofia skriver:

   Hahahah ja, Attilika!!

   1. Annie skriver:

    Hahah åh minns så väl!!!

 13. Liss skriver:

  Herregud, har saknat dig massor men kändes nånstans elakt att skriva ”haaallå” – vill ju att du ska ha det härligt i stugan utan massa stress. Du är bäst!

 14. Elisabet skriver:

  Har saknat dina inlägg men också tyckt att du får ha en välförtjänt paus :)
  Kul att se Alma igen! Ett tag var småtjejerna med rätt ofta ju.

 15. Anna skriver:

  Iiih saknat lillbloggen apmycket och kikat in varje dag!!!

 16. Sofia skriver:

  Ville bara respektera masters semester ju!! Velat skriva ”hoho” varje dag

 17. Natyleen skriver:

  Har också saknat dina blogginlägg men jag vill inte bara komma hit och härja med att ”du ska uppdatera oftare”. 😁 Klart att du ska njuta lite av din semester i lugn och ro, Master!

 18. Sofia skriver:

  Ordningen är återställd!!!! Master e tillbaka!!!!

 19. Sabina skriver:

  Joooo jag har saknat! Kikat in här varje dag och hoppats på ett inlägg haha :D

 20. Frida skriver:

  Har också saknat dig och varit inne varje dag! Men har unnat dig semester!!! ❤️

 21. Martina skriver:

  Klart vi kommer ihåg Alma!! Den söta frillan glömmer man inte i första taget😍

 22. Tiina skriver:

  Sååååå glad att du är tillbaka!!

 23. Anna skriver:

  Säger precis som alla andra – klart jag saknat dig, men unnat dig semästäär.

  Måste ba kommentera dina stories om Antons flängande och aktivitetande. Min kille är likadan. Jag relaterar. Frustar gött varje gång du skriver om det och känner med dig

 24. Anna skriver:

  Äntligen! Och varför kan man inte kommentera dina stories på insta?

  1. Hanapee skriver:

   För jag fick 100-200 DMs varje dag så jag stängde av funktionen❤️

 25. Karin skriver:

  Jag har gått in massa gånger under tiden!! Men tänkt: GU va bra att hon verkar ha semester på riktigt och kopplat bort allt. Mmmm va skönt det verkade!

 26. Jenny skriver:

  ÄNTLIGEN BLOGG!! men då kommer alltså podden på måndag då också?:):)

 27. Lisa skriver:

  SAKNAT MASTER!!!!!! Behöver också Masters råd, ska ha 30-års middag/fest med min släkt snart, och vill såklart se SMASHING ut! Gärna något co-ords matchat, ingen sidenkjol/realisation par look dock pga bred stjärt gör sånt ser fult ut, kanske shorts + kavaj? Kanske skjortklänning?? Kanske högmidjade paljettbyxor??? ARGHHH Master vad ska jag ha på mig, HJÄLP mig!!!

 28. ChillarN skriver:

  Woop woop skönt med semester och kul för oss att du är tillbaka!!

 29. Linda skriver:

  Har saknat dig Hanna! Men ville att du skulle få lite semester från bloggen :)
  Härligt att du är tillbaka nu!
  Tycker det är så mysigt med bilder från ditt barndomshem och torpet, och kul att se Alma igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla