Semester.

23:30 2019-07-12

Hej från mysarn

…som försöker att inte va så mycket på internet eller telefonen. Glömmer bort var den ligger hela tiden och fokuserar klyschigt nog på att vara i ~nuet~ med lite blandat resultat eftersom jag ju så gärna oroar mig. Men går rätt bra.

Är med pudeln Mimmi. Solar på torpet. Grillar lax. Åker bilen till mamma och pappa. Dricker aperol. Har skitit hår. Löser korsord. Åker till Ica. Grinar i bilen. Skrattar och trallar. Trycker in alla kläder i en boll i garderoben. Badar badtunna. Går långpromenader runt sjön. Tänder brasa. Lyssnar på P4 Västernorrland. Mördar myggor. VAKNAR av fitthelvetsmyggor. Somnar i solen. Kör lite yoga. Blir kär. Blir irriterad. Läser bok på telefonen. Hoppar hopprep. Plockar blommor in till stugan.

15 kommentarer | “Semester.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Karro skriver:

  Mysigt❤️ Jag har lagt ett tusenbitarspussel, läst ut en bok och lyssnat på minst 10 sommarprat. Och mördat en miljard mygghelveten. Hhaaaataaaar dom!!!!!!!

 2. M skriver:

  men åh va fint det låter!!

 3. Tess skriver:

  Misstolkade ”har skitit hår” och tänkte herregud hur har det gått till 😂

  1. Klara skriver:

   Hahaha jag tänkte samma! 😂😂

   1. Petra skriver:

    Inte så konstigt med tanke på att det annars heter att man har skitiGt hår 😝 jag hoppas iaf att det var det hanna menade…… 😳🤯😖 Hehe

    Hoppas också att du har en fin semester Hanna! ☀️⛅⛱️🌞😎

 4. Amanda skriver:

  Hej älskade HP✨
  Jag ska gifta mig (!!!!!) till vårvintern och undrar om du har något tips på kläder?? Du hittar jämt SÅ fina grejer wohooo🎈🎈 vill helst ha tvådelat, blus och någon nice kjol. Vit eller ljus i alla fall. Samt långärmat pga kallt ute🙄 Kanske spets på någon av delarna?? Oklart MEN tänkte om du har lust att leta på vida webben pga blir tooookig redan nu😬
  Tack på förhand🥰

 5. Jenki skriver:

  Har fått fuuuuukkin’ BÄLTROS Hanna, BÄLTROS!!!!!! Hoppas du får en fin fin sommar. Kram

 6. Hilda skriver:

  Maaaaster!! Ska på bröllop i början sv september med världens knäppaste klädkod. ”Vad du vill, gärna en kofta till” hur i hela ska man klä sig då? Åker utomlands snart och kommer hem veckan innan bröllopet, därav lite panicco! Skulle mer än gärna få klädtips av dig<3

  1. Anna skriver:

   Har absolut inga klädtips men vill uttrycka mitt medlidande. Folk som använder den sortens klädkod borde bestraffas. Så oklart!! Fast bättre än typ ”sommarfin” eller ”festfin” iaf…

  2. Anna skriver:

   Va? Är ju svinenkelt. Vad du vill! Ta bara en klännning du gillar – klar! Koftan är frivillig! Men vore roligast om du kom i brudklänning haha.

  3. Petra skriver:

   Hahahaha alltså va?

   ”Gärna kofta till” var det roligaste jag hört! Pga att det kommer vara lite kyligt och de känner att typ blazer eller något annat gästerna kanske skulle valt att värma sig med inte ger rätt ”hipster-vibe” eller vadå?

   Snälla återkom om vad tusan detta handlade om efter bröllopet, måste få veta! 😂

 7. Elisabet skriver:

  Låter härligt!

 8. Linda skriver:

  Det låter helt okej ;)

 9. Sofia skriver:

  VAR E DIN GULA BIKINI IFRÅN HERREGUD VAD FIN

  1. Hanapee skriver:

   h&m!!! Ny för i år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp