Stilakuten: Jag ska gifta mig!

12:31 2019-07-31

G: HANNA hjälp mig! Jag behöver ditt expertöga nu. Jag gifter mig om 1,5 månad(!) och jag vet inte vad jag ska ha på mig.. Jag har letat igenom hela internet efter en vit omlottklänning med halvlång ärm men hittar ingenting som faller mig i smaken. Vill inte ha något klassiskt eller en riktig brudklänning. Jag ska gifta mig utomlands i ett stadshus så något formellt behöver jag egentligen inte. Är inne på att gå helt åt andra hållet än det jag tänkt men hittar noll och ingenting. Vill bara ha något fint som jag känner mig snygg i. Får gärna vara åt det vita hållet och måste ha en ärm. Snälla hjälp!!

Svar:
Master hör bön. Master vill hjälpa. Fy fan va roligt att gifta sig! Utomlands dessutom, och inte sådär superklassiskt. Tycker det låter romaaaaaantiskt jag. Hittade lite olika alternativ jag tror starkt på för din stora dag (ja DIN…).

1. Nämen! Vem är det som skrider in lätt som en vind i diamantörhägen och vågigt hår? Jo det är bara Norra Europas vackraste brud; du! …i denna underbara lyxiga från Reformation.


2. Hörru, känn på det här då: KLÄDDA KNAPPAR! Så himla fint till bröllop i stadshus? Nån fin liten spröd bukett till och mörkröda läppar. Aldrig förr har något känts så rätt. Från Zara kommer den förresten.

3. Matcha denna blanka och välskräddade skönhet från Stine Goya med utsläppt vågigt hår, mörkblåa Celineklackar och en stor jävla ring!

…eller stora jävla kängor. SKOJA ;PpPpPPPpp

4. ”Omg can I marry you instead?” frågar vigselförättaren när du skrider in i stadshuset. Hela situationen blir rätt obehaglig men du är såklart superfin i den perfekta lilla broderade krämvita klänningen från Other stories.

5. Ljumma utomlandsvindar fångar din skira klänning i 20-talssnitt från Filippa K. Håret, naglarna, sminket – allt är perfekt idag. Solen skiner och livet känns lätt. Du är kär och framtiden är din! Inget kan gå fel! Men vänta, va hände där framme när du skulle säga din partners namn? Hen du ska dela resten av livet med. Jo från ingenstans råkade du säga namnet på ditt avskyvärda ex…. PATRIK!!!!! Din nya kärlek stormar ut och du lämnas gråtandes i stadshuset.

21 kommentarer | “Stilakuten: Jag ska gifta mig!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Fanny skriver:

    Alltid denna Patrik haha!! Men så fina klänningar, vill också gifta mig utomlands nu <3

  2. Pauline skriver:

    Låna vår lägenhet på Fjällgatan 3 på way out west?

  3. Matilda skriver:

    Vill också tipsa om en från Ivy & Oak som jag ska gifta mig i om prick en månad!! Heter
    Maxi wrap dress show white. Finns även i vadlång. Och en massa andra fina enkla bröllopsklänningar.

  4. Linda skriver:

    Såg en på ASOS när jag scrollade runt, kanske ett alternativ? Lite för formell kanske…. ASOS Edition bröllopsklänning med satinpaneler och utsvängd ärm.

  5. Natali skriver:

    Åhhh, den från från Other stories va superfin!!!

  6. Hilda skriver:

    TIPS från en annan som är i samma läge men gifter sig om en vecka; ivy and oak bridal, jag köpte på deras hemsida och fick efter några dagar och har superfina vita omlottklänningar!

    1. G skriver:

      Tack snälla för tips! :) grattis till bröllis!

  7. Jenny skriver:

    Har haft hela 3 hemska PATRIKAR i mitt liv och känner verkligen att det är på pricken en blandning av alla 3 när PATRIK dyker upp här i inläggen. USCH!

  8. anonym skriver:

    Hahahaha nej men PATRIK nu får du lägga av!!!

  9. Maja skriver:

    Hahaha PATRIK!

  10. Sofia skriver:

    Hahaha älskar att hata denna Patrik <3

  11. Linn skriver:

    Kolla in wrap dress midi på ivy & oak! Långa armar men tror du ev kan älska den, tycker den är så fin!! Lycka till <3

    1. G skriver:

      Tack för tips 💕

  12. Maja skriver:

    Älskar dessa inlägg ❤️

  13. G skriver:

    SKREK när jag såg att du svarat mig ❤️❤️❤️ alla klänningar var så jävla fina. Ska beställa den från zara, och kanske den första, och den från other stories 😬 Tack tack tack ❤️

    1. G skriver:

      Åkte till Zara och köpte klänningen!! Den var så otroligt fin, allt jag letat efter. Tack så mycket för hjälpen, du är bäst! ❤️

      1. Anonym skriver:

        Älskade den klänningen! Lycka till på den stora dagen :)

      2. Karro skriver:

        Men fyfan vad fint😭😭😭❤️❤️❤️❤️ Grattis och lycka till!

  14. Jennifer skriver:

    https://www.houseofdagmar.com/shop/chloe/

    Detta är en heeelt fantastisk klänning som både jag och min bästis har i randigt, men den finns i vitt!

  15. Johanna skriver:

    Hallå där, om man får ha önskemål om styletips så SKAPA ETT INLÄGG OM SNYGGA CYKELHJÄLMAR. Om man vill swisha fram lite snyggt men inte se ut som ett dagisbarn eller som nån snabb tour de france/40-årskrisgubbe i kroppsstrumpa:( M v h stilosäker men som inte vill hamna i respirator pga krossad skalle. Ok kanske smalt önskemål, ha det gött oavsett

    1. Hanna skriver:

      omg, ja snälla gör ett sånt inlägg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla