Bröllopslördag med min livvakt

19:17 2019-08-25

Omg är det ett känt hollywoodpar? Mitt på Stockholmsgator?! Utan vakter?? Eller är det en väldigt känd modell ihop med hennes mindre kända livvakt?

NÄ!!!! Det är ju JAG OCH ANTON! Era tokstollar! Såg ni inte det? Min brorsa tog bilden när vi var på väg till morsfarsans bil för att tillsammans åka ut till Djurö där min kusin Linnea skulle gifta sig och ha bröllopsfest.

Lite livvaktskänsla är det va?

Jag skulle egentligen ha på mig en jättefin klänning från H&M studio i våras men den kändes för ”gala” när jag läste inbjudan igen. I inbjudan stod det nämligen ”uppklädd vardag” vilket till slut fick mig att välja denna min gamla klassiska Dagmarklänning som jag älskar så mycket.

Hade platåsandaler och min nya lilla pälsväska från Forever21 (köpte den på ebay efter att Parisa haft en likadan och inspirerat mig).

Såååå himla fint kapell ute på Djurö! Tips till er som vill gifta er i Stockholm! Lagomt litet liksom. Och preciiiis vid havet.

KUL att fira med släkten. Dom är precis så som ni tror att dom är.

Liam och Linnea! Linnea är lika gammal som mig och alltså moster Bettans dotter. Vi umgicks mycket som barn men hennes familj har ju alltid bott i Hässelby vilket ju har gjort att man inte setts liiiika mycket.

Visst har de äktenskapstycke btw?!?!?

Sen blev jag inklusive hela min släkt packade och dansade i TIMMAR. Lyckades ta den här bilden från festplatsen när alla var inne i tältet och lyssnade på tal (jag hade varit på toa). Så himla bra tal också?!?! Tycker det kan vara avgörande för en bra bröllopsfest eller inte. Äkta, ärliga och ROLIGA tal.

Tog taxi hem runt kl 02.

TACK FÖR KUL BRÖLLOPSLÖRDAG!!!! Älskar verkligen att gå på bröllop, speciellt nu när man planerar sitt eget lite smått. Tänker hela tiden vad jag ska sno etc.

Puss alla hoppas ni hade en fin helg <3

2 kommentarer | “Bröllopslördag med min livvakt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ellinore skriver:

    Hej Hanna, jag åker om bara en vecka till Toronto för att plugga där en termin och tänker att vem frågar man inte om en guide om inte självaste Persson!!! Gissar på att de finns fler som kommer åka dit och vill veta meeeeer om stan. Så snälla gör en liten guide med allt mellan himmel och jord :) vad får man inte missa? Var tar man den snygga kanadensiska killen på första dejt? Var är bästa hänget med ett tjejgäng? Var dricker jag gudomliga drinkar med bra utsikt? Restauranger? Caféer? Vilken stil ska man ha och har du hemliga shoppingtips? osv.
    Bästa hälsningar en blivande Torontobo

  2. Hanna skriver:

    Läppstiftet, vilket är det???? Perfektion!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp