Jag har sett filmen Ready or not

14:32 2019-08-23

I samarbete med 20th Century Fox

Såååååå

…jag har sett filmen Ready or Not inte en gång utan TVÅ gånger. En förhandsvisning innan själva förhandsvisningen och så den riktiga förhandsvisning också då – och oj vad kul och jobbigt jag haft båda gångerna. ”Jobbigt?” tänker ni, jo för det här är en film som inte sparar på den plötsliga brutaliteten.

Genren ”komediskräckis” har, i alla fall för mig, inte ett kanonrykte. Det för mina tankar till filmer jag såg i tonåren för att imponera på killar, filmer utan tydlig story, lättklädda tjejer och med usla effekter. Ready or not är tvärtom snygg, har en tydlig story och effekterna håller! Huvudrollen Samara Weaving är trovärdig och nån man bara vill ha mer om, hon är spelar perfekt på gränsen till ett sammanbrott men som tar sig samman om och om igen.

Också kul samtida och PIGG dialog i en miljö som känns medeltida.

Se den! (Och biljetter köper man HÄR)

3 kommentarer | “Jag har sett filmen Ready or not”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Tack vare ditt tips ska jag se den med min filmklubb imorgon! :)

  2. Linda skriver:

    Alltså, nu MÅSTE man ju se den!

  3. Morgan skriver:

    Såg den på bio i slutet av sommaren. Var bra! Var speciell och det hände saker nästan hela tiden! Man fick aldrig tråkigt! Läskig var den också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp