IDAG ÄR DET FREDAG!!!

11:22 2019-08-16

(och jag har snott en lista av Sandra!)

Jag längtar efter:
Linnea i Toronto! Känna mig säker på min riktning i livet! Mitt bröllop! Att våga saker!

Jag är ledsen över:
Att jag är så fruktansvärt dålig på att fatta beslut i mitt privatliv. Jättesnabb i jobb, men när det kommer till typ färg i vardagsrummet, var vi ska gifta oss, vart jag ska ha aw ikväll etc eller större frågor om typ familj och riktning i livet – då vill jag gärna vara den som fattar beslutet, men det innefattar så jävla mycket beslutsångest och tar tid. Samtidigt går jag aldrig med på at någon ANNAN fattar beslutet. Herregud. TA ETT BESLUT DIN SJUKA FAN ELLER LÅT NÅN ANNAN GÖRA DET!!!!

Jag äter helst:
Förlåt för trött svar som en typisk ”skön victoria secret modell” svarar men; pasta??????? Gillar också grillade tomater jättemycket

Jag ser fram emot:
Min aw med Johanna ikväll! Mysans 30-årsfest i morrn!

Jag läser:
Hahaha jag läser sån jävla bra-dålig bok nu, ”Härlighet varar längst” av Lauren Weisberger, riktig chiclit som man ej ska hata på för hatandes skull för den ÄR bra. Somnar till den varje kväll. Så himla mysigt.

Jag är stressad över:
Riktning i livet. Lite ekonomisk stress över att jag vill köpa hus också, men det är ju så satans dyrt 8-)

Jag lyssnar helst på:
Just nu lyssnar jag bara på Annie Lennox !!!

Jag drömmer om:
Hus med trädgård och morgonens första kaffekopp på bron

Jag blir nostalgisk av:
Dofter. På ett sinnessjukt sätt, men tror inte jag är speciell där? Har hört att första situationen vi känner en speciell doft i gör att vi slungas tillbaka till just den första situationen då vi kände doften. Mitt doftminne är otroligt och kan orsaka extrema ångestvågor vid jobbiga doftminnen eller fantastiska lyckokänslor vid bra doftminnen.

18 kommentarer | “IDAG ÄR DET FREDAG!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. ;) skriver:

  Var inne i lables we love idag och fyy vilken vidrig grupp ändå, haha, tänke på din rant i podden om denna grupp och håller med dig till fullo!!! det va allt!

  1. Anonym skriver:

   Vilket avsnitt?

 2. Frida skriver:

  Haha det där med dofterna. Känner speciellt när jag luktar på smink och produkter, body lotions och sånt. Om jag köper samma foundation eller värmeskydd eller whatever jag haft innan kan jag lukta på det o ba ”det här använde jag i sjuan och då mådde jag såhär och såhär blablabla”. o antingen få en bra o mysig känsla eller ångestfylld haha. Svårt att göra mig av med det också när jag gjort slut på det pga dofterna är minnen hahah

  1. A skriver:

   Samma här! Och många dofter från parfymer etc påminner om gamla pojkvänner/ragg/crushar haha… Kan minnas PRECIS de känslorna jag hade för en kille av att lukta på den parfymen jag hade då

 3. Sara skriver:

  Kom till Nacka, här är livet härligt! ;) precis gått från lägenhet till radhus i din kompis edvins hoods och älskar det 😍

 4. R skriver:

  Kan inte förstå att du inte har fått mer kommentarer!?!? Du har liksom aldrig VARIT VACKRARE.

 5. Amanda skriver:

  Var kommer denna drömmiga kavaj/kappa ifrån? 😮

  1. Hanapee skriver:

   Från hm!

 6. Josefin skriver:

  Åh är likadan med beslut. Typ förlovad i ett år, borde börja fundera lite??? Ihop med killen 12 år, vi är båda över 30 å folk som är typ 23 å varit ihop i 2 sek skaffar barn?? Varför får jag ångest av alla sånahär beslut?? Inte alls på jobbet…

  1. E skriver:

   Åh precis sån är jag meeeeed!!

 7. Julia skriver:

  SÅ snygg och älskade senaste podden obvi

 8. Lisa skriver:

  Vart kommer ditt mobilskal i leopardmönster ifrån som jag sett på diverse bilder?? Behöver det!

 9. K skriver:

  Hanna plz help! Har väl jag tagit på mig att ha en kräftskiva för mina vänner och självklart känner jag ett sjukt starkt behov av att MAXA den! Har du några tips på roliga annorlunda lekar eller bara roliga tvister på en kräftskiva??? Du känns som ett PROFFS på det här!

  1. Karro skriver:

   Haha jaaa alltså Hannas kräftskivebild på insta från i fjol(?) är GULD!!!!! Kollar på den ibland och önskar att jag var lika festlig🎉 hahaha

 10. Carro skriver:

  Master (och ni andra som är bra på sånt här): Vill köpa Mason Pearson-borste som alla pratar om men det finns ju så många olika, VILKEN ÄR BÄST? Har semi-tunt naturligt råttfärgat fint-typiskt-skandinaviskt hår som jag balayagar/slingar med jämna mellanrum, om det spelar nån roll. Ni som har, vilken har ni och varför valde ni den?

 11. Victoria skriver:

  Master! Kan inte du berätta om bröllopstankarna eller mer typ, vilka olika alternativ ni velar mellan? Jag är inte förlovad men funderar på att ta steget snaaart men får mest bara ångest av tanken på ett bröllop? Det finns samtidigt så många sätt att göra ett bröllop på så det borde kanske inte vara så svårt? Men ändå!! ”Livets bästa dag” ger en ju inte heller mindre prestationsångest :))))

 12. Marika skriver:

  Skymtar en fin bas-tischa under. Var handlar du dina? Mitt ständiga klädgissel…dessa baaaaskläder you know.

  1. Anonym skriver:

   Inte hanna dådå men ÄLSKAR baskläder :) Bästa vita tshirts: &Otherstories, Arket, Cos.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp