9 bilder från en TOPPENHELG

12:37 2019-08-19

Pjuh

Vilken helg va! Anton åkte till Sundsvall och jag hade *allt fokus på mig* hela helgen. Agerade bara utifrån lust och känsla. Kan verkligen gilla sånna helger eftersom det innebär att jag kan bete mig som det barn jag är och bah flyta fritt runt i lägenheten och stöka ner eller gå ut supa med mina polare. Kan jag ju iofs göra när han är hemma också – men inte riktigt på samma sätt.

Tur bara att det är en helg, längre tid hade nog fått mig att må röv. Vad gjorde jag då? Ja typ det här:

I fredags möttes jag och Johanna för pizza och vin på Brillo. Sen gick vi till Sturehof och drack drinkar. Visst gör jag en rolig stilresa nu? Rotar runt mycket i garderoben efter det jag har och matchar på med gammalt och nytt. Kavaj är min nya grej tydligen, den här från h&m såklart (har plockat en massa från h&m pga gör ju samarbete med dem).

Efter Sturehof gick vi till Bouqerian där Klara och hennes man Kjell var! Alltså han på bilden är min FARSA inte Kjell hahahahaha. Vad sjukt det vore. För pappa var alltså nere i Stockholm med några styrelsekollegor(?) och kom därför och mötte upp oss! Så himla kul.

Skickade det här fotot i vår familjegrupp!!!! DJ GRELS!!!!!!

Sen var det lördag. Jag låg i sängen fram till klockan 13 för att sedan ta sveriges längsta dusch. Hade lovat ”fördrink” hemma hos mig innan My’s 30årsfest vilket innebar lite fix med snacks etc. Tog på mig min långa orangea mjukisklänning och begav mig till Ica som ett VRAK.

Tre timmar senare mådde man bättre och satt med en GT på gräsmattan hos My.

Maja <3

Maja <3

Ja så här blev det för mig 01:00. Jag DÄCKADE??????? I ettåriga Pennys rum (hon varit inte hema tack och lov). Så jävla mysigt att somna på fest tycker jag. Värre är det att vakna av att Edvin och Maja hetsar om taxi och filmar mig med blixt.

Klev till slut upp runt 02:30 helt mosig och möttes av en show i köket. Edvin dansade till Drunk in love och lyckades riva ner en laxmarinad över hela sig.

Klippet hittas här.

TACK FÖR DEN HÄR HELGEN ALLA INBLANDADE!!!!!!!!!! Tio plus får den.

12 kommentarer | “9 bilder från en TOPPENHELG”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. A skriver:

  Älskade Hanna, eller någon annan som läser detta, önskar kloka ord om RELATIONER.

  Hur ska jag veta om jag vill vara med en person eller inte?

  Vi träffades i början av sommaren, och har i princip hängt non stop de senaste månaderna. Han är perfekt på alla sätt och vis: genuint snäll, rolig, sexig, reflekterande, generös, avgudar mig, ger mig så många komplimanger att jag inte vet vad jag ska göra av dem alla. Jag blev dessutom (av misstag) gravid, men valde efter inte så lång betänketid att göra abort. Han blev väldigt påverkad av hela graviditeten och han var redo att vara en pappa, att vara med mig. Ja, han älskar mig, han har sagt det, och jag har förstått det. Jag funderade också på hela grejen, på ett sätt var det tilltalande att få en familj. Samtidigt har jag massa ångest inför framtiden, tänker främst på miljön och överbefolkning osv, men också för att jag inte visste om han var den jag skulle ha barn med och att vi enbart känt varandra så kort tid.

  Jag lämnade mitt ex för ungefär ett år sedan, jag har ALLTID varit den som gör slut, alltid varit den som börjat få ångestklumpen i magen för att något inte stämmer. Jag hatar den känslan, och den är tillbaka nu. Undrar om jag ska lita på den känslan, mig själv? Eller har jag för höga krav? Denna gången vet jag inte om det är att jag känner för mycket press på att det ska bli vi, att vi typ är tillsammans nu. Känner mig som en typisk kille som inte vill binda mig och tycker att saker går för snabbt fram. Men har heller aldrig känt den där kittlande förälskelse-känslan i magen av denna killen, FAST han är så jävla underbar. Men jag tycker om honom. Jättejättemycket. Men inga fjärilar i magen.

  Häromdagen var jag tvungen att säga till honom att jag hade ångest och att jag kände mig pressad av hela grejen. Han förstod såklart (eftersom han är så underbar) till fullo och har nu tagit ett steg tillbaka för att jag ska få tid på mig att inte känna någon press och för att känna efter vad jag vill. Där är jag nu. Jag tror inte jag vet vad jag vill. Kanske vill jag vara singel? Jag har uppskattat att få dejta igen som ”äldre” (är 31), har träffat folk och haft bra sex osv. Kanske jag vill fortsätta med det? Samtidigt vill jag i slutändan vara med någon…

  Jag tänker att jag inte borde vara med den här killen ändå, men vågar inte riktigt lita på att det är så. Saken är även den att jag är över-empatisk som människa, jag vet att om jag träffar honom nu, hör hans röst och får hans kramar kommer jag bli helt veklig och aldrig vilja lämna hans famn. Har svårt att skilja på mina känslor och min omtanke för honom.

  Jag vet inte riktigt hur jag ska tänka eller känna och skriver väl för någon önskan om att få ett utomstående perspektiv. Är vilsen och ledsen av det hela.

  1. En annan A skriver:

   A,

   never settle for anything less… than butterflies (skoja fast typ ändå inte). Jag tycker ditt svar finns i frågan. Jag läser det inte som att du är kär i denna ”perfekta” kille och det behöver väl inte vara något fel på dig för det? Han är väl liksom inte… rätt? Just för dig just nu. Om du dessutom hade kul när du dejtade (och bra sex?!!) så kanske du ska köra på med det ett tag till? Säkert lättare sagt än gjort att bryta med någon som är ”så bra”, men jag tycker inte heller att du ska klandra dig själv för att du inte blir kär i någon som du tänker att du borde bli kär i (jag personligen kopplar i alla fall ihop fjärilar med kärlek). För så enkelt är det väl tyvärr inte…

   Oavsett hur det blir hoppas jag att du blir lycklig för det förtjänar du!!! Kram!

   1. A skriver:

    Tack för ditt svar <3

 2. Madelene skriver:

  Det där klippet. Alltså. HAR SKRATTAT SÅ MYCKET! SJUKT kul!

 3. Jhe skriver:

  Kommer den sista svartvita klänningen också från HM? Superfin!

 4. Ems skriver:

  Älskade din story från helgen, speciellt när han rev ner den där marinaden. Herreguuud vad jag skrattade

 5. C skriver:

  Kommer den orangea klänningen från HM? BY/gammal? Såg den och blev TOTALT kär men kan inte hitta den någonstans!!

 6. Sofia skriver:

  Klippet på Edvin är det bästa jag sett. Underbart. Fick också förklara för min kille på lördag kväll vad Klara lagt ut på sin instagram, man hade ju koll tack vare din story innan va. Också ROLIGT

 7. H skriver:

  Alltså SATAN va snygga outfits du levererar nu!!!

 8. Elin skriver:

  Är avundsjuk på: outfit på brillo plus väskan dårå sen väskan när du är ett vrak å ska till Ica samt ”bänken” framför spegeln. Känner mig ful nu :)) allt är 10++++

 9. Hanna M skriver:

  Hahaha elskede klippet med Edvin!!

 10. Lina skriver:

  Hahahahaha dog för klippet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp