Kardashiansk bildserie på mig

19:46 2019-08-14

Va på en inspelning för en grej tidigare i veckan och då hade de en sån där blomvägg som var så poppis för några år sen. Tror Kardashian var tidiga med dem? Kims bröllop osv? Fy fan vad jag inte skulle uppskatta Travis Scotts present till Kylie Jenner förresten, hur han fyllde hela hennes hus med 2 dm rosenblad? Förlåt? Hallå? VARFÖR? Det enda han har gjort är att ha betalat folk för att komma dit och fylla rummet. Så jävla liten ansträngning.

Aja, blomväggar är ju fortf fint så jag tvingade teamet att fota mig för ”privat bruk”.

”Vänlig men vet vad hon vill”

”Nervös och ställer upp på tvång”

”Störig kvinna som vill va busig”

9 kommentarer | “Kardashiansk bildserie på mig”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Cornelia skriver:

  Tänkte samma ang Kylies ”överraskning”. Noll effort, bara jävligt dyrt och så onödigt?? Hade inte heller blivit glad, det var ju varken en present eller en ansträngning från honom

 2. Linda skriver:

  Vaaart är tröjan från? Måste ha.

  1. Hanapee skriver:

   ……h&m!!!!!!!

 3. Agnes skriver:

  snyyyygg!

 4. Isblomma skriver:

  Ett sånt gullo! 💖 Tur att du har stängd av kommentarer på dina insta stories med alla dina fantastisk looks för jag vill typ hela tiden skriva HERREGU VA SNYGG hahah Mvh fangirl

 5. Astrid skriver:

  Ok, ett skepp kommer lastat med ännu ett rop på hjälp.
  Ska på bröllop, höstbröllop!
  SER typ bara två färger vanligtvis, svart och vitt, inte superpoppis på bröllop va? (OBS! Det finns ingen strikt klädkod men allmänna ”manors” antar jag)
  Igår tänkte jag ”är jag inte lite sugen på att skippa klänning/kjol och kära byxor? JO DET ÄR JAG, eller?
  Aja, du hör ju, jag behöver hjälp och det är din jag söker!

  Kram fina Hanna

 6. Aisan skriver:

  Hanna! Stilguru och livscoach! Jag sällar mig till skaran som söker din ovärdererliga visdom!

  Om ett par veckor ska jag hålla i ett seminarium på en stor mässa och jag vet inte vad jag ska ha på mig? Asså skjorta och kavaj är ju lite givet men också lite tråkigt…? Vill va snygg, professionell och se allmänt POWER ut. Vill att folk ska tänka ”Hon vet verkligen vad hon pratar om! Ska adda henne på LinkedIn dirr!”. Hjälp plz 💜

  Kram

 7. Emma skriver:

  Hjälp mig stilguden!
  Nåt man typ aldrig ser är klädtips för en dejt med person man ej känner???
  Ska på min andra dejt snart med en kille jag nyss träffat (obviously) och vi hade tänkt va hemma hos honom och bara chilla och dricka vin. Frågan är VAD FAN har man på sig då?
  Man vill inte ha ”myskläder” pga vill ej ge dåliga första intryck, men inte heller för uppklädd som en STROPP??? Vill ju att han ska se att jag har en snygg stil :p även fast vi bara sitter i soffan. VAD HAR MAN PÅ SIG PÅ ”VIN MED TINDERKILLE”

  1. Karro skriver:

   Men guuud, så svårt! Men framförallt kul med date!😍 min spontana tanke är vanliga svarta tights och stor stickad tröja, typ den Hanna tipsade om för något inlägg sen, en v-ringad i nån ull från hm! Annars nån chill klänning, typ enfärgad bomulls/ullklänning, cos brukar ha fina i perfekt chillmode😌 Ååå mysigt ni ska ha det!!! Öppnar en flaska vin åt mig själv nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp