Fredag dårå

13:53 2019-09-27

Får veckorna gå så här fort? Lämnar in en anmälan snart. Till..? Gud..? Veckoministern…?

I alla fall. Förlåt för fortsatt usel uppdatering. Jag har bara så jäkla mycket nu. Mitt bolag börjar få in mer jobb, det rullar hela tiden på med produktioner som jag donar med samtidigt som jag spelar in avsnitt till Gott folk säsong 3 och i morgon åker vi till Toronto i en vecka.

…till Linnea, Johan och lilla Florens. Linnea är ju som sagt sjuk i cancer och har ändå lyckats vara småbarnsförälder på heltid. Ingen imponerar på mig så mycket som hon gör och det ska bli så himla skönt att få komma dit och rå om allihopa.

 

Men vad är det här för lurig brud i skinnkrage då???? Jo det är HP som tittar på strejken för klimatet. Jävlar va starkt det var. Såååå många människor som går här utanför kontoret i Slussen. Så många barn! Historiskt.

Gåshud.

5 kommentarer | “Fredag dårå”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. P skriver:

  Om Linnea vill så hade det varit fint att få en liten uppdatering om henne/familjen! Tänker på henne (och Johan och Florens) varje gång jag kikar på din blogg. Hoppas att det går åt rätt håll och att de får möjlighet att njuta av bebistiden trots allt hemskt!

  1. Hanapee skriver:

   Ska fråga! Det vill hon bergis! <3

  2. Emma skriver:

   Håller med och är så imponerad av henne <3

 2. E skriver:

  Vilka bra fransar!

 3. Sara skriver:

  Hur har september gått så fort?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp