Bonnie och vi

20:16 2019-09-27

Igår skulle vi ha middag med våra kompisar Emelie och Anton och deras Bonnie. Eller alltså, Bonnie är ju typ tre månader så hon äter ju inte. Och tur var det, för då fick vi alla HAVSKRÄFTOR och RÖKTA RÄKOR och CHAMPAGNEN för oss själva.

I början av kvällen hände dock något maaaaagiskt. De hade med sig en födelsedagspresent till mig i form av en superfin plånka från Arket (taaackaaarrr) OCH ett litet kuvert med våra namn på. I kuvertet låg en jättefin vers med frågan om jag och Anton ville bli Bonnies ”faddrar” eller ja, gudföräldrar.

Gissa om jag grina???

Så passande att jag och min guddotter(!) hade matchat kvällen till ära. Vi tänker redan likadant. Samma smak och tycke! Jag funderar en massa på vilken *stil* Bonnie ska få ha nu hennes första år. Tror jag ska vara med och påverka så hon blir lite så bohemiskt.

Undrar vad hennes Vasastansföräldrar säger om det? Hmm. Bryr mig inte. Det är en viktig sak mellan mig och Bonnie. Faktiskt. 

Var såklart inte bara jag som var glad över denna fina förfrågan.

Ibland tänker jag på våra eventuella framtida egna barn och blir lite avundsjuk på tanken att de kommer få ha Antons famn att hamna i när det blåser. Kan nämligen inte tänka mig någon tryggare plats.

 

12 kommentarer | “Bonnie och vi”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sanna skriver:

  Finaste komplimangen man kan ge kände jag där i slutet<3

 2. Hilma skriver:

  Första bilden känns som ett bevis på att er eventuella avkomma kommer få Sveriges bästa hår!

 3. Anna skriver:

  Man ser ju i hans blick att han är en trygg hamn för oroliga barn! Rent objektivt

 4. Anonym skriver:

  Åh så fint!! Är lite full när jag läser det här och gråter nu

 5. Signe skriver:

  Angående sista meningen. Är inne i en liten svajjig period nu och varje gång jag ligger och gråter på min killes bröst drabbas jag också av någon slags avundsjuka och trygghet i att samma trygga bröst ska våra eventuella barn tröstas på, och då vet jag att allt kommer bli bra <3<3<3

  1. Signe skriver:

   Okej ”bröst” blev kanske lite fel?? Famn då!!

 6. Ellen skriver:

  Grattis till gudmorskapet!! Kram från en annan gudmor

 7. JL skriver:

  BLICKEN <3

 8. X skriver:

  Börja lipa åt sista stycket …kan vara gravidhormonerna men hade antagligen lipat i ett ogravid tillstånd oxå.. SÅ FINT!

 9. Sara skriver:

  Hanna!
  Tips om klänningar (långa) med vintage stil.
  Ska bäras på bankett !!

 10. Josefin skriver:

  Man gillar ju en hög midja! Bra inspo Bonnie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg