Kalla mig lilla jordhögen

18:32 2019-09-19

Hej älskade ni!

Vet ni? Jag har fått en ny favoritfärg och det är samma färg som mitt…. ja, vi behöver inte gå in på det. Men hösten ÄR ju jordiga färger och jag tyckte det var fint att gå all in. Kolla:


Lilla surpuppan. Sorry för det. Men var så . koncentrerad att ni skulle se min underbara tröja från Filippa K (adlink) som jag faktiskt BOTT i senaste veckan. Otrolig är den.

Kjolen är från Mango och mobilskalet som jag tappat i marken cirka 29303 gånger är från Other stories.

Puss puss från lilla jordhögen (SOM BLIR 31 ÅR I MORRN!!!! BvhhHHaaaaa!!!).

38 kommentarer | “Kalla mig lilla jordhögen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elin skriver:

  Haha foten <3

 2. Tess skriver:

  Fyllde själv 31 för en knapp månad sen, märker ingen skillnad 🤔

 3. Johanna skriver:

  MASTER! Du som är mästare i att se cool och härlig ut när du voiar genom *septembersolen*. Vilka byxor ska man ha på sig??? Typ kostymbyxor som INTE är croppade pga så sjukt less på det. Existerar det ens längre?

  1. Emi skriver:

   Jag behöver också veta detta!!! Vad har man ens för byxor på hösten? Som inte är typ svarta jeans? Och INTE croppade? En guide tack, master!

  2. Anonym skriver:

   Är ej Master men Arket har bra och coola kostymbyxor.

  3. Emma skriver:

   Lindex lykke i svart (eller annan färg om man är modig)! Perfekt modell och så sköna! Ej croppade! Billiga! Massa utropstecken pga entusiasm!

   1. Emma skriver:

    MKT snyggare irl än på hemsidan

 4. Line skriver:

  Men OJ!? Sådär snygg hade jag absolut inte varit i den outfiten

 5. Confused skriver:

  Men gud du fyller ju år hela tiden? Minst tre gånger så ofta som en själv känns det som!??!?!? 🤨

  1. A skriver:

   Hahaaaa, har exakt samma känsla! 😮

 6. Ellu skriver:

  Måste också säga att denna outfit är typ 10/10, blev orimligt glad pga att jag köpte massa bajsbruna kläder redan förra året och ba ”HOPPAS ATT DET KOMMER VARA OK MED MÖRKBRUN TÄCKJACKA, TRÖJA, MÖSSA, OSV NÄSTA ÅR MED 🙏🙏🙏🙏” plus att jag precis idag hämtade ut en beige linnekjol på Massimo dutti som är typ exakt samma modell (och med knappar!!!) som denna fast med lite slitsar (lite somrig kanske men whatever 💁‍♀️) och har aldrig i mitt liv känt mig så RÄTT!!!! Så TACK för allt detta inlägg gav mig! Puss!

  1. Ellu skriver:

   Nu är jag tillbaka för att säga GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA HANNA!!!!!!!!!! Hurra hurra hurra hurraaaa! Hoppas att du får en helt underbar födelsedag!

 7. ChillarN skriver:

  GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!

 8. Josefin skriver:

  Grattis Hanna! Tack för allt jobb du gör bakom bloggen, podden och instagram, och för att vi får följa dig genom önskelistor, klädtips, vecko-listor, känningar i halsen, relationen med Anton, resor till Toronto, 30-årskris och barn-tankar. Och för alla måndagar man får lyssna på dig och Martin!

  Grattis grattis grattis!

  1. Elin skriver:

   Bästa kommentaren! Skriver under på allt! Grattis bästa master, tack för att du delar med dig av när du är du! Kram!

 9. Malin skriver:

  Men sjukt att du blir snyggare för varje år? Orättvist

 10. Linda skriver:

  Såå snyggt!

  Grattis bästa Hanna!
  Hoppas DIN dag blir precis som du önskar <3

 11. Ella skriver:

  GRATTIS Hanna!!! Hoppas du får en uuunderbar födelsedag! Och tack för du är så rolig cool snygg och smart (och producerar Sveriges bästa podd)

 12. Agnes skriver:

  Grattis! Och så fin du är!!

 13. Julia skriver:

  Så fin!!! Grattis HP <3

 14. Ani skriver:

  GRATTIS!
  Ps. Vart är hallspegeln ifrån?
  Skoja ;pPPppP

 15. Anna skriver:

  Grattis Hanna! Hoppas du inte har någon ålderskris, det är UNDERBART att vara 30-nånting tycker jag :) (obs helt oironiskt)

 16. Folke Svensson skriver:

  Vill rekommendera min hemlighet: VZS-8D3-K3M <3

 17. Jossan skriver:

  Hanna! Vet inte vem jag ska vända mig till men känner att du är en klok person som möjligtvis har erfarenhet av det jag funderar på?

  Har varit ihop med min kille i 3 år nu, vi flyttade ihop för ett halvår sedan. Vi är 23 och 24 år gamla. Det jag kan känna är att han inte längre (sedan vi flyttade ihop) vill hitta på aktiviteter med mig, han vill liksom inte ”hänga” på en bar eller gå på IKEA. Känns som att han hellre hänger med polarna medan jag känner att jag vill helst hänga med honom. Känner mig lite i vägen och irriterande för honom. Överanalyserar jag? Har tagit upp det med honom men han blir lite irriterad och säger att han måste få ha sin egen tid också, vilket är självklart. . Men hur slutar jag fundera på detta och analysera hans beteende? Tänker ju att nåt är fel på mig om han inte vill vara med mig heeelahela tiden hehe.

  Tack bästa du på förhand!

 18. Carin skriver:

  Master! Nu ska du få ett relationsproblem att bita i!! Jag är tillsammans med en man sedan 12 år, har ett barn ihop. Älskar väl honom på nåt vis, men är ju inte kär länge om man säger så. Sedan ca 7 månader är jag förälskad i en annan man som jag träffat på mitt jobb. Han är gift och har barn, men vi klickar liksom otroligt fint. Han säger att han gillar att hänga med mig men jag vet inte om han känner exakt samma, men vibsen är liksom FÖR bra för att undgå. Allra första veckan vi sågs kände jag liksom ”soulmate” (supercheesy jag vet), har aldrig hänt mig förut, trodde inte det gick att känna så! Frågan är då: hur länge ska/kan/bör man hålla det inom sig innan man berättar detta för sin crush??

  1. Petty skriver:

   Eller berättar det för sin kille? Det kanske inte är det du vill höra men det skulle jag göra före jag bekänner något till en crush. Snälla visa den respekten till den man som levt med dig i 12 år.

   Prata med varandra, oavsett vad detta leder till mellan er två eller mellan dig och den andra mannen är det mest ärliga mot alla inblandade att ta det med din partner i första hand. Även om det är det jobbigare valet.

   Varken du eller han kommer må bra i det hela, oavsett hur crushen tar din kärleksförklaring, om du säkrar ditt läge hos cruschen, eller får nobben, och därefter stannar hos din kille, eller lämnar, beroende på utfallet. Det är nog det värsta sveket man kan göra, enligt mig. Oavsett om det slutar med att du går till den andre mannen eller fortsätter din relation med honom med en sådan hemlighet i bagaget.

   Men det är förstås min högst personliga uppfattning, men jag skulle aldrig göra så mot min kille som jag lever med sedan 6 år tillbaka, vare sig han fick veta det eller inte.

   Hoppas att allt löser sig för dig, oavsett hur det går med dina båda relationer.

   Jag vill bara tillägga att jag förstår idén med ”det man inte vet lider man inte av”, men det finns inget vidrigare tankesätt än det, enligt mig, i vart fall inte när det kommer till kärleksrelationer där allt handlar om tillit. Håll i minnet att det är mer talande för ens karaktär vad man gör bakom ryggen i tron om att det aldrig ska komma fram, än vad man gör framför någon. Du är inte bättre än vad du gör dig, hur mycket du än låtsas och rättfärdigar det för dig själv, och du väljer själv vilken typ av person du vill vara.

   Jag förstår om du vill förskona din partner från sorg och hjärtekross ”i onödan”, men så länge svaret på frågan om han skulle vilja veta, i ett scenario där du är kär i en annan, är Ja, så är det rätta att berätta. Få vill leva i en lögn och det är fruktansvärt orättvist att utsätta någon annan för att göra det utan dennes vetskap.

   Och den som till syvene och sist är den som blir lidande av dina handlingar är du, och du är den som ska leva med dig själv. Jag hade aldrig mått bra av att gå den väg du verkar se framför dig, och jag hoppas att du, om inte för din egen skull så för din partners skull, inte heller väljer den vägen, för det är direkt ondt och elakt mot honom.

   Hoppas verkligen inte att du upplever detta som drygt eller någon sorts påhopp utan jag säger det verkligen i all välmening. Verkligen. Hoppas att allt löser sig för dig.

   1. Anonym skriver:

    Håller med dig Petty, bra rutet!

   2. Carin skriver:

    Tack för att du tar mitt problem på allvar <3 Fattar verkligen vartenda ord du skriver. Grejen är att jag inte alls planerar att vara otrogen, för jag vet hur otroligt fel, korkat och dumt det är. Tror jag skrev det hela i nån slags mindset där att berätta för crushen kändes lockande, men jag vet inte längre… Just nu är jag mer inne på att bara vänta ut känslorna och se var jag landar. Tack igen för att du tog dig tid!!

    1. Petty skriver:

     Nej jag tänkte faktiskt inte ens tanken på att du skulle vara fysiskt otrogen utan jag syftade enbart till att du skulle bekänna dina känslor för någon annan bakom din sambos rygg.

     Men förstår att allt känns upp och ner för dig just nu, och att du har många känslor som motarbetar varandra.. tror att det är en en bra idé att, som du säger, vänta ut känslorna och se var du landar i det hela, så du inte gör något förhastat eller sårar dig själv eller någon annan i onödan.

     Även om det kanske känns som att det gått lång
     tid så tycker jag att du, innan du gör eller tänker något över huvud taget, borde försöka lägga allt ditt fokus hos din kille just nu och bara fokusera på att återupptäcka varför du och din kille blev kära i varandra från första början, vad det är NI har landat i, och vad som lett er dit. Ingen relation kommer vara pirr i magen och rosa moln efter 12 år tillsammans, men ni kanske har något som är mycket mer värdefullt än det? Sen är det såklart så att en relation inte behöver vara rätt bara för att man lagt ner många år på den, men det bästa är att i så fall landar i ett stadie i vilket du kommer fram till den slutsatsen oberoende av om det finns någon annan man som hägrar eller ej, och att du då tar det från där, i rätt ordning.

     Känslor kan ju vara både förvillande, föränderliga och förrädiska, och det är inte alltid helt självklart vad som egentligen är på riktigt och var som inte är det… <3

     1. Hanapee skriver:

      Obs! Håller inte helt med här att du måste erkänna nåt för din sambo. Tvärtom nästan. Att förstå att känslor för andra kan komma och gå är viktigare och att då agera på första känsla och utsätta sin partner för något som inte ens behöver vara ”på riktigt” tror jag inte på. MEN HEY, ingen har ju nåt facit, så lyssna mer inåt än utåt! Och straffa dig inte så hårt för jävligt mänskliga känslor. <3

      1. Petty skriver:

       Hej Hanna, jag tror att du kanske missuppfattade mig lite! Det jag menar är inte att hon ska berätta något hon inte tänkt agera på, men att hon ska berätta för sin kille FÖRE hon bekänner för sin crush. Vill bara klargöra så att vi förstår varandra, håller du inte med om det?

       1. Petty skriver:

        Hannaaa, skulle bli jätteglad om du ville svara, vill så gärna veta hur du menade och går in flera gånger om dagen med hopp om svar. :)

        1. Petty skriver:

         Helooo heluuu! Hanna? Förlåt för tjat, vet inte hur kommentatorsfält fungerar, så vet inte om du sett detta eller ej? Försöker bara uppmärksamma dig på min fråga, hoppas det inte plingar till hos dig varje gång och du suckar över ”den där jobbiga läsaren” som stör din kväll…😅

 19. Wilma skriver:

  Älskar färgen!

 20. Belle skriver:

  Jag tycker det kan vara jättefint med brunt och jordiga färger. Och du är fin =)
  jag skriver om olika positiva saker på min blogg, http://www.spriddetgoda.se

 21. My Pasco Connect skriver:

  C’est de bonnes choses à lire … Merci beaucoup

 22. lanja almlöf skriver:

  Vilken fin klänning! Den andra outfiten var också fin, men den blåa klänningen var extra tjusig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg