Onda överklasstjejen loggar in

12:03 2019-09-18

Jaha hallå mina tokSTOLLAR

Jag har så mycket nu. Hata mig inte för att bloggen får lida. Gör ni det? Hallå? Snälla förlåt mig? Hallå??? Jaja. Nu glömmer vi det och kör lite uppdatering denna gråa kalla onsdag i Stockholm.

Vaknade helt förstörd, som snarare tycks vara regel än undantag nu för tiden. Är det mörkret och kylan kanske, själva årstidsskiftningen som gör mig såhär SLUT. Kanske. Har liksom ställt in två träningspass nu måndag och tisdag för att jag på riktigt känt att det inte GÅR att genomföra.

Men ikväll ska jag köra lite spinning… kanske…… … ..

Jag har ju börjat åkt voi överallt. Ogillar mig själv jättemycket för det. Cykel är både bättre för hälsan och sin image. Dessutom blir det så jäkla kallt och blåsigt på voi. Kolla mitt ögonsmink liksom, helt förstört av vinden.

Ser för övrigt ut som en ond överklasstjej i den här jackan ihop med hårbandet.

Det var hit jag voiade i morse. Frukost på H&M Showroom! Ljuset!!!!!!! Träffade återigen hållbarhetschefen för h&m (totalt är de 200 personer som jobbar med hållbarhetsfrågor och utveckling just nu) och fick så jävla bra info som jag kommer använda mig av i en framtida grej jag ska göra.

I övrigt så jobbar jag på med nya avsnitt av Gott folk som ska ha premiär nån gång i oktober samtidigt som jag roddar det här större mattejobbet jag ska göra en *webbserie* (mitt hatord) på. Och så fyller jag år på fredag och ska laga fisksoppa åt 23 personer. Och så åker jag till Toronto för att hänga med Linnea och Floren (och ja Johan också).

Ser så mycket fram emot alltihopa.

20 kommentarer | “Onda överklasstjejen loggar in”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Amanda skriver:

  Uptown girl

  1. Hanapee skriver:

   thats me

 2. Linnea skriver:

  Ser så rik ut! Lyssna på senaste podden o vill gärna höra mer om ert hus/områdesletande. Och såklart, varifrån du köper dina converse!

  1. Hanapee skriver:

   Hahaha love u

 3. Lilleskutt skriver:

  GUD ja, BLAIR WALDORF IS THAT YOU? Blev typ rädd för dig på den bilden. Sjukt intimidating. Var är jackan och hårbandet ifrån? Haha. Vill också se sådär farlig ut.

 4. Olivia skriver:

  så snyggggg

 5. Jenny skriver:

  Jag vill också se överklassig ut. Jackan är svinsnygg! Är det en barbour? Eller vad heter märket, barbar?

  1. Hanapee skriver:

   är från underbara GANT

 6. anna skriver:

  måste flika in och säga hur o-teroligt underhållande och bra senaste podden va!! jag å min bästis diskuterar i detta nu hur befriande det var att höra om dina utbrott, vi relaterar så mkt. skrattade även högt åt dom sjuka post-it lapparna ? dom hade vi eldat upp framför ögonen på våra killar om de gjort likadant :-) kram!

  1. Hanapee skriver:

   hahahaha ja !! åh va fina ni är

 7. L skriver:

  Hej master. Jag behöver vägledning och råd. Jag är ihop med en kille som på pappret är perfekt för mig. Vi har ett distansförhållande men ses ofta och bor hos varandra i perioder. På senaste tiden har jag börjat känna mig lite okär. Jag tycker det är lite jobbigt att vara fysisk och jag funderar på om jag ens är kär eller om jag bara är i en svacka. Jag vill inte prata med mina vänner om det här för de är alla i superlyckliga relationer eller singlar som har time of their life, så det känns som att svaret från dem är att jag ska göra slut. Jag vet att du har skrivit om det här ämnet men jag kan inte hitta. Kan du snälla ge mig lite vägledning? Jag vill så himla gärna att jag ska vara kär i honom.

 8. Josefin skriver:

  Hallååå där stilgurun! Om du pallar/har lust/osv så vore det SSÅÅÅÅ fint att få lite tips på sneakers man bär höst/vintertid?? känns som mina vita nike air force ej kommer palla slasket…. tänker bära ihop med kostymisar <3 mmmm.

 9. Anna skriver:

  Höj! Så mysigt varje gång du har uppdaterat podden. Som många andra har även jag en stilfråga!
  Jag har köpt en kappa som har liksom en djup ringning om du fattar? Den går alltså inte upp till halsen utan det är ett djupt V i mitten. Jag kommer därför att vilja bära den med sjal/halsduk men jag vet inte hur man gör det på ett snyggt vis? Hur har man sjalen liksom? Har sökt på www utan att finna bra svar på detta. Vore därför oerhört tacksam om du kunde ta dig an denna kniviga grej! Oändligt tack på förhand!

  1. Anna skriver:

   Uppdaterat bloggen menar jag förstås hihi fast gillar när ni lägger upp nya poddavsnitt med!!

 10. DJ skriver:

  DJJJJJJJ!!!!!!
  Okej: Hej Hanna!
  Jag är en tjej (tjoho) som är ÖVERTYGAD om att jag ska lära mig DJ:a. Men jag förstår inte hur det går till. Jag vill INTE göra egna låtar och sånt, nej, jag vill spela typ Spice Girls och Cardi B på fest. Har ett litet nybörjarbord och djay Pro 2. Men resten fattar jag inte. Har man USB? Vad fan? Kollar allt på Youtube men inget hjälper. Snälla – hjälp mig du gudabarn!

 11. Mary skriver:

  Du underbaraste, vackraste fiiiinaste kvinna!

  1. Hanapee skriver:

   hahahahhaha

 12. Hanna skriver:

  Master! Jag ska besöka min australiska pojkvän i oktober och passande nog har företaget han jobbar ha sin årliga middag/fest då. Klädkoden är semi formal och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, vill ju vara snygg och bekväm men inte för sexig? Är redan väldigt nervös inför eventet (dvs prata engelska exakt hela kvällen med främlingar) så lite hjälp med oufits skulle underlätta!!

  1. Hanna skriver:

   Master! Jag ska besöka min australiska pojkvän i oktober och passande nog har företaget han jobbar på sin årliga middag/fest då. Klädkoden är semi formal och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, vill ju vara snygg och bekväm men inte för sexig? Är redan väldigt nervös inför eventet (dvs prata engelska exakt hela kvällen med främlingar) så lite hjälp med oufits skulle underlätta!!

 13. Elin skriver:

  Cyklade förbi dig på Sibyllegatan på din födelsedag! Jag kämpade uppåt med cykeln och du susade nedför med din voi och vill bara säga att du såg väldigt fab och härlig ut. Inte alls töntigt med voi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla