284. Svära åt bebis

22:35 2019-10-07

Kort och otydligt resonemang om Kim Kardashians röv, Martins (eventuella) dramatiska flytt till ny stad?! Och så har Hanna tagit hand om en bebis på riktigt! Dessutom snackas det om *språk på internet* och hatet mot Norge.

Avsnittet får 5 plus av 5 möjliga. Underbar inspelning var det!!!

Du hittar det där poddar finns. Gör du små figurer av ditt snor, spelar flöjt med röven och föddes ur en mangel? Tryck play nedan:

 

7 kommentarer | “284. Svära åt bebis”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Therese skriver:

  Hej Master!
  Nästa lördag ska jag på min killes kompis inflyttningsfest och jag behöver outfittips! Jag har träffat min killes kompisar en gång tidigare och då kände jag mig ignorerad och utanför, speciellt av tjejerna (min kille hävdar att så inte var fallet, men vad vet han?? En känsla är en känsla!), så jag skulle vilja ha en outfit som jag känner mig sjukt självsäker och cool i!!
  Hoppas du har något på lager, tacksam för hjälp! <3

  Ps. Tack för superbra podd! Håller på att lyssna igenom alla avsnitt och har nästan panik över att jag snart har lyssnat på allt.

 2. Stina skriver:

  Önskar också outfittips!! Vill också vara självsäker och cool och gärna byx/jumpsuit/cool överdel nu till hösten. Du kan alltid sånt.
  Tacktacktack

 3. Malin Alghotsson skriver:

  hanna tydligt influerad av daddy issues och julia frändfors

  1. Hanapee skriver:

   hahahahha om vad? pratar de också om kim kardashians röv?? berätta??? inte lyssnat :(

 4. Carro skriver:

  Så roligt avsnitt! Lyssnar också om podden och det ääär så roligt. Martin som inte gillar vare sig barn eller djur! Heja er<3

  1. Hanapee skriver:

   <3 <3 <3

 5. L skriver:

  Har nu lyssnat sist av alla och vill bara säga: Hanna, din imitation av din mamma och hela ”Tös med klös”-grejen gjorde min morgon😂

  Jag har också en speciell röst jag alltid använder när jag härmar min mamma, känner igen mig så❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp