Päschon loggar in på svensk mark

23:47 2019-10-05

Hej älsklingarna mina

Nu är det lördag kväll och snart söndag. Varsågod för informationen. Vi kom hem igår efter en svinlång flygresa som var jättekonstig eftersom jag tog nyquil (förkylningsmedicin med sömnmedel i tjohoooooooo) och försvann liksom bort i sju timmar. Heeeelp pääääschon is ouuuuut. Hehe.

Aja, det var rätt skönt tbfh. Var såklart jättejetlaggad i förmiddags och mådde allmänt piss. Dels pga tidsförvirringen och förkylningen (och att Anton ville att jag skulle hjälpa till med båtupptagningen vilket stod på kanske prio sist på min lista?) men också för att jag redan längtade tillbaka till den här tjuven och hennes familj.

Tänk va! Hur det kan va! Att man kan va så kompiskär i nån som jag är i Nea?

Jaja. Måste helt enkelt acceptera att vi inte bor i samma land. Och ibland tänker jag att det kanske är just sånna typer av avstånd som gör att man tycker om varandra lite ännu mera? Stärker relationen av att få längta! Vi har förresten startat en insamling till Cancerfonden i hennes och Florens namn. Vi satsade på 25 000 kr men på nästan ett dygn har vi fått in…

160 000 kr!!!!!!!!!!!!!!!!

Får rysningar i kroppen av alla otroligt generösa människor det finns där ute. Älskar er som ger. Inget gör mig gladare! Vill ni läsa lite mer om Linneas situation och eventuellt skänka någon krona om ni har råd så gör ni det HÄR.

I övrigt har jag jobbat idag på eftermiddagen. Vi har inspelningar med mitt produktionsbolag hela söndagen och måndagen. Jag har tagit in Sveriges bästa regissör som heter Isabelle Berglund. Här kommer en bild på henne:

Vi gick och tog ett möte på Riche med vår fotograf Anja. I Hanna Persson AB får man alltid dricka vin på möten m man känner att man behöver. Det är en gammal viktig regel som jag tänker vara noga med att bibehålla.

Puss alla vad kul att ni läser den här bloggen även i perioder då jag inte hinner uppdatera lika mycket.

6 kommentarer | “Päschon loggar in på svensk mark”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sanna skriver:

    Gillar denna gamla viktiga regel. Skall anamma!

  2. K skriver:

    Vill skicka kärlek till dig som startat insamlingen och självklart till alla som skänkt. Jag har inte pengar över att skänka just nu, men jag lovar och svär att jag ska göra det om några månader när allt ordnat upp sig lite. Den är överallt, bröstcancern. Tappat räkningen på hur många av min mammas vänner som gått igenom det. Min bästa väns mamma, spenderade sommaren med henne och fick se en annars envis, passionerad och fysiskt arbetande kvinna hållas tillbaka av sin egen kropp och tvingas resa flera timmar per dag för behandling (sjukvården på landsbygden är väl ett kapitel för sig dock… :-))) ). Men hon blir bättre. Och det hoppas jag att Linnea också blir. Och alla andra. Och helst att ingen mer blir sjuk, får så mycket tid stulen från sitt liv på detta sätt. Men tills dess att det är möjligt lovar jag att skänka pengar när jag kan.

  3. Sara skriver:

    Fint med insamlingen ❤️

  4. Emma skriver:

    Klart vi läser! Du är bäst!

  5. telldunkin skriver:

    Thanks for sharing this information telldunkin.

  6. nora skriver:

    din tröja???? 😭😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG