287. Elevrådsporr

17:24 2019-10-28

Martin har haft en klassisk 4-poängshelg och Hanna har varit på begravning i Sundsvall! Hur mycket får man gråta i situationer som inte handlar om en själv? Att bli förväxlad med en katt, vikten av HYFS och givetvis ordentligt med HAT mot folk som kallar sin partner för ”bestie” eller pratar sexpositivt offentligt.

Ni hittar den som vanligt där poddar finns! Smörjer du dig i katturin, fräser åt växter och älskar ljudet av flöjt? Tryck play nedan.

12 kommentarer | “287. Elevrådsporr”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Känns taskigt att lägga en konstruktiv kommentar mitt under pms-veckan men älskar er podd och har lyssnat sedan urminnes tider <3 Podden känns bara lite annorlunda det senaste året, förr var ni ungefär lika aktiva i att ta upp ämnen och styra , nu känns det som att större delen är Hannas initiativ. En liten tanke är att ni kanske kör lite längre podd (förstår att ni kanske inte hinner det) men som lyssnare hade man iaf verkligen kunnat lyssna längre. Kram

    1. Hanapee skriver:

      JA MAN KAN TYCKA ATT MARTIN BORDE FÖRBEREDA ÄMNEN

      1. Anna skriver:

        Väntar med spänning efter Martin störlista!!

        1. Hanapee skriver:

          Ja med TBFH

  2. Sofia skriver:

    Så bra avsnitt! Skrattade högt av Twitter-telefon-sex-grejen pga håller med dig till 100% tillskillnad från Martin ;) Också ang att prata negativt om sex, sluta skryt för tusan. Tack för er podd!

  3. R skriver:

    Nu när folk ger feedback så passar jag också på. Jag har lyssnat på podden genom alla år och sedan kanske ett halvår tillbaka tycker jag att ni har nått nya höjder. Jag bara får en god känsla av att lyssna! Trivs så bra med er i lurarna.

  4. Ida skriver:

    Ehhhh erkänner frivilligt att en har ju bott under en sten som missat er podd!!!

    Senaste månaden har ni varit ett dagligt sällskap då jag kämpar med att lyssna ikapp och går och SKRATTAR HÖGT åt många avsnitt. Som fellow norrlänning är det SÅ trygg igenkänning med dialekten eran och hur less man kan vara på saker som drabbar en.. PMS t ex. Tack tack tack för att ni förgyller vardagen!

  5. Emilia skriver:

    Otroligt avsnitt!

  6. amira skriver:

    Takk for at du pratet åpent om hvordan psykisk sykdom kan påvirke dynamikken i en familie. kjenner meg veldig igjen i rollen du beskriver, og hvordan man hele tiden tror man må kompensere.

  7. Filippa skriver:

    Jag ska på medieGALA på onsdag!!! Kan du snälla hjälpa mig att hitta en passande klänning?! Har panne <3

  8. Elin skriver:

    Hej Master!

    I januari ska jag på vinterbröllop i Piteå och behöver outfittips!! Tänker båda klänning men även något varmt att ha över? Vad har man på sig på vinterbröllop?
    Hoppas du har någon bra idé, tacksam för tips! <3

  9. Tove skriver:

    Håller med om att podden är guld just nu och har varit ett bra tag! Och Martin har absolut kommit med sitt – mkt om hans framtidstankar och husköp på senaste ju. Ni driver på olika sätt och podden vore ju inte vad den är utan er dynamik och personlighetsskillnader!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg