MITT I VECKAN JAJJEBUS

11:46 2019-10-30

Jahaja!! Persson loggar in igen!! Klick klick

Har en riktigt usel natt i ryggen. Herregud. Hade middag igår med Antons familj, drack vin och kaffe sent vilket gjorde att jag låg ångestfylld och torr i munnen mellan 02 och 04. ÄLSKAR då morgonen mer iofs, att natten äntligen är över liksom.

Började dagen med ett soligt möte med mina bästa kompis och produktionsbolaget som eventuellt kommer producera den eventuella dramaserien vi skriver. Skrev lite pirriga scener igår och blev till mig. Får man bli det av sex mellan sextonåringar eller är jag pedofil :-(

Annat som händer nu? Jo jag håller ju på och sparar ut min vanliga hårfärg och det går så bra. Tycker det är fint med vanlig jävla BRUNRÅTTA till hårfärg. Inga slingor och skit. Bra hårbild med frissigt hår i pissgul hiss. Men ni fattar grejen FÖR NI ÄR JU INTELLIGENTA.

Däremot har jag haft sjukt fett hår senaste veckorna. Förstår verkligen inte varför? Jag har gått från att behöva tvätta håret typ var fjärde dag till att behöva göra det… ja men typ varje?!?? Varav detta! Frågar jag mig i denna annars bekymmersfria tid!

Puss och hej

19 kommentarer | “MITT I VECKAN JAJJEBUS”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Julia skriver:

  Använder du Nioxin-schampot fortfarande HP?

  1. Sofia skriver:

   Vill också veta detta!

  2. Hanapee skriver:

   Nej :( så hemskt att jag tipsade om det för jag fick klåda efter nån månad

   1. Hanna skriver:

    Typiskt influencers!!!!!

 2. Kajsa skriver:

  Jag lider av samma hårfett-problem, men kan de vara att man börjat använda mössa mer regelbundet nu??? känns som de gnuggar in fettet i håret typ.
  Mycket okart

 3. Ella skriver:

  Kallare tider –> torr luft –> torr hårbotten som producerar mer fett. Det händer mig iaf!

  Försöker varva med ett schampo som är snällt mot hårbotten för att inte torka ut den lika mycket, t.ex. Löwengrips Sensitive Shampoo :D

  1. Hanna skriver:

   Producerar torr hårbotten mer fett?? Vrf är det torrt för då?

   1. Ella skriver:

    Men det är väl någon obalans i huden tänker jag, precis som när huden i ansiktet blir för torr så blir det överproduktion av talg och man får mer finnar… ish samma för hårbotten har jag lärt mig.

    Jag kan typ inte ha ”vanligt” schampo pga det är för starka ämnen i det som torkar ut min hårbotten, så när det var som värst för mig så blev mitt hår fett av att TVÄTTA det fy alltså :(

 4. Linda skriver:

  Skulle vilja göra samma sak om det inte vore för att jag fått grått hår?!?!???? Kul!

  1. Mimmi skriver:

   Feeeeeeeel ya sistah! Så TRIST att man blivit gammal 4 real?!

   1. Natyleen skriver:

    Jag fick grått hår när jag var 25. Jag tycker inte jag räknas som gammal varken då eller nu (är 30 nu) 😅 Eller…. ? 😁

 5. P skriver:

  Har exakt samma hårfetma.. så irriterande att man ser ut som en smörbytta efter en endaste dag. Håller också på att låta min vanliga hårfärg växa ut och tänker att det kanske är därför håret är så fett?
  Behandlat hår är kanske torrare än ickebehandlat? Har inte upplevt samma fethet i håret tidigare höstar nämligen.

  1. Kristin skriver:

   Jag tror också att det är exakt så! Så fet hårbotten nu när jag försöker låta det växa ut utan att färga, seeeegt. Har inte upplevt det tidigare höstar direkt!

  2. Lisa skriver:

   Hahahah hårfetma. Ska alltid använda detta från och med nu.

 6. Zara skriver:

  Använder du mössa mer nu? Testa att Använda torrschampo istället och tvätta håret ordentligt en gång i veckan. Som någon skrev = kallt ute – > torr luft – > torr hårbotten. Samma sak för en annan *viftar med lillhanden*

 7. Lina skriver:

  Jag försökte också spara ut min naturliga hårfärg men det blev för fett så jag gav upp och började färga igen…Min frisör sa att om man har typiskt nordiskt + obehandlat hår så blir håret lättare smutsigt. Störande!

 8. Emma skriver:

  Hanna! Måste fråga – den skjortaktiga klänningen i fejkskinn (gissar jag?) som du hade när du pratade svampinfektion på scen för ett tag sedan, vart kommer den ifrån? Snyggaste jag sett!

  1. Hanapee skriver:

   Tackar tackar! Från H&M STUDIO! Svindyr dock

 9. Johanna skriver:

  Ditt hår är fett för att det är ”naturligt” och ej behandlat. Ens egen kvalitet är helt annorlunda än det färgade/slingade/blekta/whatnot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG