3 bra – listan

11:44 2019-10-23

3 bra restauranger

Hotel Frantz som vi var på i torsdags. Tänker fortfarande på friterade majsen. Mmmm

Madam på söder! Koreansk hyfsat ny restaurang på vår gata! Verkligen *matupplevelse* om man får vara sån TÖNT? Det får man. Knappt.

– Vina (också på Söder). Kanske inte för just maten tbh? Men för stäääämning och det otroliga portugisiska porlande vinet jag drack här på sensommarn? Otroligt ”mineraligt” och killades på lill-tungan på precis rätt sätt.

3 bra personer

Göran Persson. Hahahaha. Jag har fått nån hang up på honom nu??? Intervjuade ju Thomas Bodström till Gott folk och hamnade då på gamla klipp med Göran och hade konstant gåshud. Jajajaja han kanske inte var kanon mot kvinnliga medarbetare men nu blundar vi för det i TVÅ SEKUNDER SEEENÄLLA.

Kylie Jenner. Jag tror på henne!!!!! Tycker hon verkar SANSAD trots sin ringa ålder. Visst, alla bestick i lådan kanske inte är där, men hur hon hanterar break up:et med Travis eller skandalen med Jordyn. Tycker verkligen om Kylie. Hon vill väl och känns trevlig och SNÄLL. Det kommer man långt på hörrni!


Hanna Persson. Klok och smart. Vill alla människor väl för det mesta. Skänker mängder till välgörenhet och har aldrig gjort någon ledsen. Vissa jämför henne med Nelson Mandela. Varför inte??????

3 bra plagg

– Den lilla prickiga från Other stories. La la la här kommer Persson och dansar runt i den perfekta festklänningen. La la la la la la la laaaaaa.

-Nu finns mina favvobyxor från Hope i blått! Det kan väl pigga upp?!

– Tycker Gina Tricot har fått in så mycket bra jeans?! Liksom hööööga i midjan och raka i benen. Blir ett köp, jajjemen.

10 kommentarer | “3 bra – listan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Malin skriver:

  ÅH Hanna behöver din stilmässiga vägledning!
  Är i ett distansförhållande just nu (vilket är otroligt jobbigt på så många sätt) och kommer i november träffa min kille igen för första gången på två månader. Känner att jag vill göra något särskilt, en liten *effort*, genom att köpa något fint underklädesset men har såååå svårt att hitta något bra? Det känns inte alls som jag att ha supersexig korsett och strumpband osv, vill liksom bara ha en fin bh??? och trosor till det??? Detta visade sig vara helt omöjligt. Snälla säg att du har något tips!

  1. gggg skriver:

   signar under på denna , har samma problem!! please help us.
   kanske också andra tips på vad man kan göra i distansförhållanden? dels när man väl ses men också när man är ifrån varandra

  2. Signe skriver:

   Jag tycker Other Stories har fina underkläder! Samt Lindex Ella M kollektion!

  3. J skriver:

   Detta set är superfint och liksom *lyxigt* och LAGOM sexigt utan att vara trosor med hål i grenen (inge fel med det, men ja..) Fint med grönt också!

   https://www2.hm.com/sv_se/productpage.0764598002.html

   https://www2.hm.com/sv_se/productpage.0679280015.html

 2. Tess skriver:

  Heja Vagina Tricot! H&M har ju bara en massa jobbiga skinnyjeans i Stockholmsbutikerna :( Lustigt btw hur ens vy på olika butiker ändras, har sen tidigt 2010-tal tyckt att Gina bara har fjortiskläder och partyblåsor men se, saker kan ändra sig!

 3. Hanna skriver:

  UNDERBAR lista

 4. Linnéa skriver:

  Madam! Najs!! Tack för tips!

 5. Julia skriver:

  Haha ååh men Göran Persson <333 Tänkte säga att du borde ha honom som gäst i Gott Folk när du efterlyste personer att intervjua för ett tag sen men vågade inte säga det för kanske lät töntigt men han är ju så go o söt hahah :’))

 6. Lotta skriver:

  Så mycket dad-vibes på Göran! Vass, mysig och ordvitsig liksom. Såg honom på mitt gamla jobb en del och man kände sig omedelbart trygg (ja faktiskt)

 7. G skriver:

  Master!
  Kan inte du göra ett inlägg med PARTYoutfits mvh en som är trött på att gå ut i t-shirt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg