ny körkortsbild etc

21:38 2019-10-16

Igår tog jag ny bild för att förnya mitt körkort. Över tio år sen sist. Då var året 2009 och jag bodde fortfarande i Sundsvall. Jag hade kommit in på Medievetarprogrammet på Södertörn och flytten till Stockholm skulle gå dagen efter min uppkörning.

Tänk om jag hade vetat allt det som de här tio åren skulle innehålla. Då hade jag fått nåt slags känslomässigt bryt och inte kunnat hantera det såklart. Kanske mest av det sjuka i att kunna se in i framtiden iofs??? Men det är ju svindlade att tänka på vad tio år av en människas liv faktiskt kan innehålla. Tio år av så mycket fantastiskt och så mycket jobbigt.

Enda vi har är nuet etc etc et

Jag klarade förresten den där uppkörningen. 2009 var nämligen långt innan jag hade ens en sekunds konsekvenstänk och blev därför sällan sådär jättenervös över just sånna saker som en uppkörning. Blir jag väl eventuellt inte nu heller??? Hade alla rätt utom två på teorin också…. JA NU SKRYTER MAN PÅ HÄR MEN FÖRLÅT FÖR ATT JAG ÄLSKAR BILKÖRNING MEN DÅ KANSKE MAN SKULLE HAFT ALLA RÄTT I OCH FÖR SIG (som a*ton såklart hade) …

Usch hatar att vara nostalgisk. Blä och burr. Vi går vidare till nuet:

Nya körkortsbilden

Tycker för övrigt att jag detta år verkligen är i en slags brytålder. 31 är tydligare än 30. Märker av ålderskillnader mellan mig och andra som aldrig förr. Folk delas upp i att ha barn vs inte ha barn. Prioriteringar förändras och jag känner hela tiden kontakt med ett ”slut”.

Kanske också för att jag tänker på dem jag älskar som är sjuka och att saker och ting plötsligt ställs på sin spets på helt nytt sätt.

Knäppa livet va!!! Att tiden går osv. Mm mycket filosoflektion-i-nian-tankar nu.

Kram alla, det ska vi alla ha som genomför detta

7 kommentarer | “ny körkortsbild etc”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lovisa skriver:

  Jävligt snygg på körkortet

 2. Tess skriver:

  10 år är så kort men ändå så långt! Jag har hunnit ”inte veta vad jag vill göra”, gå ströutbildningar, ta kandidat och master, växa sjukt mycket som person, ha två kvalificerade anställningar och skaffa katt! Och tänk alla galningar till snubbar en hunnit dejta… Sjukt att tänka på!

 3. Sandra skriver:

  Vem är ens sådär snygg på ett körkort? Sluta.

 4. Hanna YE skriver:

  Relaterar verkligen till brytålder och ”kontakt med ett ‘slut'”. Vet inte riktigt vad jag ska göra av känslan men den kommer ofta över mig.

 5. C skriver:

  Hämtade ut mitt nya körkort idag, lade mitt gamla från 2009 bredvid det nya. Det är svindlande att det gått tio år sen jag körde upp. Vill typ åka tillbaka i tiden och ge personen på bilden från 2009 en kram. Det hade hon behövt.

 6. A skriver:

  Snyggaste bilden jag någonsin sett på dig, så är det din KÖRKORTSBILD?!? Vem ÄR du ens?

 7. Elin skriver:

  Herreguuu jag har alltså följt dig i över 10 år??? Ps fantastisk körkortsbild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp