Torsdagssärken

17:08 2019-10-17

Jacka gjord av återvunnen ull från h&m, jeans från Levis, kängor från Other stories och väska från ATP.

Har precis checkat in på hotel Frantz här i Stockholm och på agendan står:

SLAPPA!!!!!!!!!!!! Oh oh oh!!!!

20 kommentarer | “Torsdagssärken”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Master! Nå bra restu på söder för middag fyra pers imorgon?

  1. Tess skriver:

   Cafe Nizza, mmmmmm!

  2. Alxia skriver:

   Bistroteket!

  3. Hej skriver:

   Jag förstår att du gillar Hanna, det gör jag också men sluta skriv master. Skämskudde!

   1. Anonym skriver:

    Skämskudde att skriva skämskudde ditt sjärthål

    1. Hej skriver:

     Du kanske menar stjärthål? 😉

   2. Hanapee skriver:

    Master ger dig skämskudde

 2. Kokos skriver:

  Vad är det för snyggt nagellack?!

 3. Mikaela skriver:

  Några serietips att dela med dig av?? Känner mig icke uppdaterad om vad som är bra och det finns såna mängder av serier överallt. Läst igenom dina gamla serietips och de har varit några guldkorn 👌👌

  1. Josefin skriver:

   Tips lyssna på Brita och Parisas podd! De tipsar om massa serier, filmer, böcker etc!

 4. A skriver:

  VART gör du dina naglar??? Och håller de bra?!

  1. Hanapee skriver:

   Nails center, håller sådär, 2 veckor typ

 5. Amanda skriver:

  Skrek rakt ut när jackan inte fanns kvar i min storlek. Såg mig redan göra succé i den :(

 6. Anonym skriver:

  1. HELT OTROLIGT snyggt.
  2. Snällasnällasnälla bidra med lite input, du smarta vettiga människa. Jag vet inte om jag ska göra slut med min kille. Vi har varit tillsammans i 4 år och jag älskar honom, han är bra på många vis, men jag tänker ständigt på hur det vore att vara singel och hångla med andra och dejta osv. Jag känner att jag inte är närvarande i vårt förhållande på riktigt, och att vi har vissa brister som jag inte vet om vi ska försöka jobba på eller om det helt enkelt inte är värt det. Exempel är: inte så bra kommunikation, jag är mer filosofisk och vill prata om livet medan han vill kolla på film helst. Vi ligger väldigt sällan och han har svårt att prata om sex vilket innebär att jag inte orkar ta upp det vilket också leder till att jag sällan tycker det är så nice när vi väl ligger. Jag tror (om jag får analysera mig själv) att dessa saker + lite annat gör att jag tänker på andra mycket istället för att lägga fokus på oss. Är livrädd för att fatta fel beslut, och fan vad läskigt och jobbigt att bli singel igen, tänk om jag blir helt ensam, och bostadssituationen, osv osv osv såna här tankar tar över mitt huvud dagligen. Jag har väl egentligen tänkt på detta VAGT under ett års tid men först konkretiserat det nu. Så Hanna eller någon snäll i kommentarsfältet, snälla dela med er av era tankar, någon har kanske varit i liknande sits?

  1. Lovis skriver:

   Jag avslutade ett fem år långt förhållande för två månader sen. Mina funderingar var lika dina, nån slags känsla av att jag gick miste om något samtidigt som jag kände att jag älskade honom.
   Funderade också på hur och var jag skulle bo.
   Jag grubblade jättemycket och pratade med honom om det också men bestämde mig för att göra slut. Och jag känner mig faktiskt fri, inte för att han på nåt sätt gjorde nåt för att jag skulle känna motsatsen, men jag är så nöjd med mitt beslut.

   Det gjorde så ont att behöva såra honom, men grejen är att hade jag inte gjort det hade jag gått runt och fortsatt ha ont i magen, fundera och grubbla. För mig var det rätt, han sa tom att jag var modig som gjort det.

   Med det sagt, fundera över om det finns nåt i er relation som kan ändras för att du ska kunna släppa allt det där andra. Du nämner ert sexliv, och jag tror att du måste ta upp det med honom på ett sätt så att han förstår hur mycket det stör dig. Ge honom en chans att liksom slåss lite för dig.
   Jag menar ju inte att du ska hota honom på nåt konstigt sätt utan bara vara öppen med hur viktigt det är för dig att ni kan dela intressen och ha bra sex.

   Prata och försök få råd både av vänner som känner och gillar honom, och av vänner som kanske inte känner honom lika bra så kan du få en mer rättvis bild av deras råd.

   Kommunicera med honom också, och försök tänka bort yttre faktorer som boende/gemensamma vänner/hans och din familj.
   Allt sånt löser sig!

   Livet är ditt och du väljer. Lycka till<3

  2. Anna skriver:

   Hej!!
   Läste din kommentar och insåg att det var jag för ca ett år sen. Hade varit i förhållande hela mitt ”vuxna liv” och även om jag var tillsammans med en jättefin kille så kände jag exakt som du beskriver. Ville testa vara singel, ragga lite, hångla, kunde liksom inte släppa tanken även om det kändes fånigt. När du dessutom tar in andra problem så känner jag bara: gör slut. Våga. Allt praktiskt löser sig. Du är (gissningsvis?) fortfarande ung och det är bäst att göra detta nu innan man stadgar sig, bildar familj etc.

   Det ÄR sjukt läskigt men nu har jag varit singel i ett år och är ändå så himla glad över att jag vågade göra slut. Hade nog aldrig kunnat släppa det annars utan bara grubblat vidare i all oändlighet och det orkar man inte.

   Hoppas det löser sig för dig!

   1. Anonym skriver:

    Fan vad fint att ni orkar svara, tack<3 I hear you, och känns otroligt skönt att höra från några som varit i liknande situation. Tar till mig allt ni skrev, tack igen. Nu ska jag bara fundera fundera fundera och kanske våga

 7. Emilia skriver:

  Hej hej!

  Jag är allmänt lost i klädväg plus ganska fattig pga student sen alltid. Kan du inte göra ett inlägg om stil? Typ hur man vet att man hittat rätt plagg, vågar, matchar och kropp och ja. Typ inte lägger alla pengar på ett plagg man inte använder… Du känns som att du bara kör och gör det snyggt. Jag vill också det men på låg budget.

 8. Sofia skriver:

  Men hallllå när kommer den där jackan ut i butik???????

  1. Sofia skriver:

   Och vilken modell på jeansen????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp