Obalanserad person

09:34 2019-10-14

Ja hej älskade ni

Och förlåt

..för att jag i förra veckan inte hade EN SEKUND över till bloggen. Så blir det ju emellanåt och jag behöver kanske inte lägga allt mitt självhat på det just nu. För tro mig, har andra saker att älta just nu (som att jag i lördags bråkade med Anton när jag var packad, grät för hans kompisar i taxin, hängde sönder en lampa krogen, fick skäll av en vakt).

:-)

Mår kanon över mitt beteende. Men mycket bra grejer har också hänt! Som att vi håller på att få ihop en OTROLIG serie på tema matte, att jag fick ett positivt svar om en dramaserie jag och Jojje har skrivit och att jag under lördagen (innan min crazy urkukning) var konferencier på Heja livets event om kvinnohälsa.

Här hade jag precis berättat för publiken om hur jag som 19-åring hade svampinfektion i typ ett år och hur en gissningslek mellan gynekologer började kring min fiffi.

Ps. Det blev bra sen med svampen, receptet för mig var salvan TTO och att inte ligga på ett tag

Tack för att ni finns så jag kan pumpa ut mitt självhat nånstans. I veckan blir det mer blogg!!

17 kommentarer | “Obalanserad person”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Du är så bra och viktig. Tack för allt!

    1. Axelina skriver:

      Håller så mycket med!! Du är bästa Hanna❤️

  2. sophie skriver:

    Ingen panik att du inte hinner blogga hela tin, vi fattar o finns kvar o älskar dig ändååå <3 <3 du e bäst

  3. Lizette skriver:

    Du behöver inte blogga jämt!
    Jag är här inne varje dag ändå och kollar!

    Du är bäst! ❤️
    Vem fan är inte obalanserad i livet?

  4. Maggan skriver:

    ❤️❤️❤️

  5. Lisa skriver:

    Tack för att du är så ärlig i din blogg. Tycker du verkar vara en sån fin person och det är skönt att veta att du också är obalanserad ibland. Även om jag inte tycker du ska självhata så är det på ett sätt skönt att läsa att fler gör det.. jag är så fruktansvärt hård mot mig själv om jag bli för berusad/gör nåt dumt på fyllan/säger nåt ogenomtänkt/egentligen vad som helst. Fattar ju att detta har med min uppväxt att göra (nykterist-föräldrar etc) men skulle va skönt att läsa om hur du hanterar snefyllor eller liknande. Förlåt för rörig kommentar.. sammanfattningsvis: tycker du är grym. Om du vill får du gärna skriva lite om hur du hanterar bakisångest och gånger du inte är så nöjd med dig själv. Stor kram

    1. Hanapee skriver:

      Va fint skrivet! <3 Tack!

    2. Magdalena skriver:

      Håller med din kommentar till 100% <3

  6. Mia skriver:

    Ibland kukar man ur :/ fick mkt ångest för det när jag var yngre sen märkte jag att inga killar i min närhet fick det trots att de flippade a whole other level Of crazy på fyllan?!!!
    Sen är det jobbigt när man snear mot partner men tänker det är så man skiljer agnarna från vetet!
    Ät en god frukt, ge en kram och skratta åt nåt tillsammans så POFF så är det typ glömt!

    1. Karin skriver:

      ”… det är så man skiljer agnarna från vetet” – menar du då att en partner värd att behålla är någon som kan förlåta och ha överseende ens snefylla? Mvh osäker på vad som är okej ibland

      1. Mia skriver:

        Här kommer ett sämst svar: det är ju olika för olika människor. Har varit med personer som typ gett mig ännu mer dåligt samvete för min lite dramatiska snefylla (oftast är det nåt tramsigt jag typ blir gråtig över). Folk som shamar en för att man ibland har nära till sina känslor näää sånna killar har jag lärt mig sålla bort. Upptäckte sorten som ba” ähhh du var lite tipsy igår lite dramtic sånt som händer” sånna killar är mkt bättre at spendera en bakissöndag med. Obs talar inte om snefyllor där en person är psykiskt eller fysiskt abusive mot sin partner.
        Kanske var lite otydligt men talade från egen erfarenhet av att kuka ur och de har aldrig inneburit att jag har varit elak mot min partner.

  7. Sara skriver:

    Blir alltid så glad när dina inlägg dyker upp i mitt Bloglovin-flöde! Självhata inte för att du inte hinner skriva blogg, som tur är finns du ju på andra ställen när suget blir för stort. :D Har ett helt gäng avsnitt av den otroliga podden att lyssna igen och jag dregglar av bara tanken. Lev gott Hanna, och hata INTE dig själv!

  8. Martine skriver:

    Har savnet deg! <3 Og selvsagt skjønner vi at du noen uker ikke har like mye tid til bloggen. C'est la vie!

  9. Camilla skriver:

    Vad är TTO? Tea tre oil? Kommer inte på något annat 😅 Finns det som salva? Har själv haft problem som 19 (i ett år) och även nu som 25 har jag haft det mer eller mindre 6 mån, fast bättre vissa veckor vilket gör att det ibland ”inte känns så farligt”…

    1. Hanapee skriver:

      nova TTO

      1. Camilla skriver:

        Tack!

        Kan man ha hudkräm i underlivet? Känns ju lite no-no?
        Men uppenbarligen så går det ju bra!

        1. Hanapee skriver:

          det är ingen hudkräm? är en intimkräm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp