V. 42

14:36 2019-10-14

OM jag hade varit gravid – tänk vad jobbigt över tiden vi hade varit nu i vecka 42! Ja det är sånt som snurrar i min lillskalle nu när man är 30 plus och alla ”vecka xxx” förknippas med graviditet.

När man är obalanserad efter kemiska substanser (alltså alkohol, jag har aldrig testat knark ju!!!) så är det kanon att strukturera upp tycker jag. Dags att gå igenom Päschons vecka!

MÅNDAG
Pod med Martin (släpps ikväll) och roligt möte med produktionsbolag om dramaserien jag och Johanna skrivit. Pirr pirr. Så KUL att få gå på möten med sin bästis också?

Ska sitta i klippstudio hela kvällen och redigera matteserien.

TISDAG
Ta tag i härvan som är min bokföring av kvittton nu. Ska ge detta fyra ostörda timmar har jag lovat mig själv. Kommer jag grina? Jajjemensan. Har också manusmöte kring matteserien och ska klippa på kvällen.

ONSDAG
Gott folk s03 premiär!!!!!!!!!!!!!!!

TORSDAG
Kul showroom-frukost, fix med ny inspelning med ny kund jag fått in(!!!). På kvällen ska jag röva med mig Ante på en romantisk kväll…….

FREDAG
Redigeringsmöten och skriva på manus till kommande inspelningar. Förhoppningsvis har jag här fått ett bra besked kring dramaserien, men vågar absolut inte hoppas på något. Vet inte varför jag skriver ut det i bloggen ens? Kanske ett sätt att hantera min nervositet? Jaja.

LÖRDAG & SÖNDAG
Inget planerat för första gången på evigheter. Vill ta det lugnt och bli *inspirerad*. Kanske träna lite? Evigheter sen sist nu. Träna och gå på museum. Ha nån lugn middag hemma?

Ja så får det bli.

5 kommentarer | “V. 42”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. E skriver:

  kaaan inte du berätta lite om hur det kändes med löpning för att hantera pmsen? Vet inte om du skrivit ngt om det, men så nyfiken hur det blev!

 2. Marina skriver:

  Åh snälla, bli inte gravid på läänge! 😄😉 (Alla är ju det och är så tråkiga…)

 3. andrea skriver:

  En graviditet är ca 40 veckor!

  1. Hanapee skriver:

   Ja dvs nära födsel hahahhaa

 4. Karin skriver:

  Ja!! Har längtat tills att du skriver en dramaserie! Hoppas det går vägen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp